Raczej wstyd... tym bardziej, że połowa ma metki i konia nie widziała. Teraz ograniczam się z zaglądaniem na ebay chociaż jest dużo fajnych rzeczy. Muszę jakoś przebrać te szmatki, ale wszystkie takie śliczniutkie, że szkoda się z nimi rozstać;p
D&A 😵 haha przy Tobie wszysycy możemy się schować! 😂 Kocham ten nieuleczalny szmatoholizm... 😎 Jeszcze tylko jedna szmatka... te owijki, będą pasować do fuksji... o a ten czaprak do oczu.. 😉
hahaha to ja ise jednak prawie lecze bo rozdziewiczm wszytskie metkowe i nimetkowe i sprzedaje co mi sie na Grocie nie podoba 😅 za to niedlugo zaszaleje juz sie nie moge doczekac 💃
Sory, że się tak wstrzelam w temat, ale mam takie pytanie: Czy wie ktoś gdzie można kupić najtaniej i najszybciej ochraniacze skórzane ken taur roma?? Czy macie jakieś doświadczenie z tymi ochraniaczami?warte są zakupu? czekam na odp 🙂
Kurcze... też się wczas obudzilam :/ pojechałam dzisiaj do equishopu, ale z Eskadron cotton ujeżdżeniowych został tylko ten śliwkowy... ale może uda im się zamówić dla mnie ten limonkowy, bo napaliłam sie niemiłosiernie :P
to widzę o te czapraki istna bitwa jest 😁 ale co się dziwić, są boskie 😍
hehe, i tak przez pad HH, Horsage, Jarpol lub indywidualnie szyty do wyboru dotarłam do Eskadronu 🤔 🤣 ale zaraz umrę :P bo nie dostaję odpowiedzi na email z numerem konta do przelewu... czyżbym znowu pomyliła adres 🍴
EDIT: aaaaaa 😅 dostałam email, zaraz wysyłam kase i we wtorek będe mieć paczkę 😍
equishop 😉 ogólnie chyba nie ma rozmiarówek na owijkach
eskadron robi pony, cob i full 😉 w eqishopie wiem ze sa ale kosztuja wiecej niz czaprak, bo za czaprak dalam 95 a owijki 99 gdzies taniej? w mustangu sa pony za 87zl