o Msakra 😲 przepraszam ale to wyglada jak latex 😂 przyszedl mi na mysl wierszy kktory za gowniarza wymyyslilam z dewizka ,, lubi ostra jazde i skorzane paski, nigdy nie uprawia sexu bez maski"
Dlaczego zbyt błyskotliwy? Wcale nie. Zależy na jakiego konia i jak Ty będziesz ubrana. Ja ten pad widzę na dużym, karym koniu. A jeździec w czerni, lub klasycznie czerń z bielą.
Klami, troche późno się obudziłaś. Zdążyłam już przeszukać wszystkie sklepy, nigdzie nie ma. W hurtowni także, więc żaden sklep nie może zamówić, a i w takim razie Minerwa też nie ma... 😤
Mi się akurat pad który xequus wstawiła bardzo podoba........Ale jako ze ja w wolnym czasie lubię chodzić z pieszczoszką więc zrozumiałe o jakich klimatach tu mówimy 😀
Juz jeden mój czaprak z Metalicą straszy ludzi po okolicy 😀
[quote author=D&A link=topic=14623.msg625024#msg625024 date=1276845994] Ja wczoraj przeliczyłam ilość czapraków i się załamałam. Muszę chyba zrobić jakąś wyprzedaż 😵 [/quote]
Korsik, Ja, ja, ja! Ale już prawie go mam, choć każda pomoc w znalezieniu go bardzo mnie będzie cieszyć 😁 Bee., ale ten szary można jeszcze gdzieś dostać. Przynajmniej jeszcze niedawno widziałam go w końskim świecie, no i w hurtowniach powinien jeszcze być. Ja go mam, ale nie oddam 😁
Medziik, stan po wyprzedaży (sprzedałam z 15 czapraków gorszych, zniszczonych,niefirmowych tak żeby zostawić sobie tylko ES, Eskadrony, Anky) wynosi 40 😵 nie znoszę wyprzedaży i ebaya... Nie miałam ani jednego firmowego czapraka póki nie dorwałam się do ebaya 😵