W łapkach mam właśnie kantar Limegreen! Jest cudowny. 😜 Oczywiście nie tak jak mój wymarzony coriander, ale już zaprzestalam poszukiwań. A że moja krowa kończy dziś 6 latek, to coś musiałam kupić 😁 🤔wirek: Zaraz przymiarka na zwierzu 😅
W łapkach mam właśnie kantar Limegreen! Jest cudowny. 😜 Oczywiście nie tak jak mój wymarzony coriander, ale już zaprzestalam poszukiwań. A że moja krowa kończy dziś 6 latek, to coś musiałam kupić 😁 🤔wirek: Zaraz przymiarka na zwierzu 😅
Rozumiem, że poszukujesz coriandera ale cottona,brilianta czy impulsa ? 😉
[quote author=arivle link=topic=14623.msg605736#msg605736 date=1275401890] W łapkach mam właśnie kantar Limegreen! Jest cudowny. 😜 Oczywiście nie tak jak mój wymarzony coriander, ale już zaprzestalam poszukiwań. A że moja krowa kończy dziś 6 latek, to coś musiałam kupić 😁 🤔wirek: Zaraz przymiarka na zwierzu 😅
Rozumiem, że poszukujesz coriandera ale cottona,brilianta czy impulsa ? 😉 [/quote] kantara 😁
barnabik, tak młody wyglądał jesienią w Ance Oxblood: (zdjęcie dzięki forumowej Hypnotize :kwiatek🙂 Zairka dziękuję 🙂 Jestem przekonana, że oba pady świetnie się spiszą. I mówię, padłam na głowę bo chciałabym kolejne kolorki... to wciąga 😵
Ja dziś pojechałam w klasykę i kupiłam sobie białego maxa ES i przez niedobrą Ktosinę, która wstawiła zdjęcie - kantar scarlet/navy, chociaż za Es-owymi kantarami nie przepadam, bo mi kobyła obcierają. Chciałam sobie kupić tego białego szokmola z szarym, ale tylko VSS są 🙁 a taki ładny!
a ja juz nie placze za grassem bo pozegnalam sie ze wszystkimi ankami 😉 za to zamowilam sobie limonke jarpolu 💃 i bede miec wanillke dzieki olcia :kwiatek:
Sei, zrobiłam zdjęcie, ale nie chce się wgrać na komp. W telefonie się wyświetla normalnie, ale już komputer go nie widzi. 😵 Obraziły się na siebie 😉 W każdym razie Ruda wygląda FENOMENALNIE, inaczej, ale tak wiosennie i pięknie poprostu! 😜
Ja mam jedną łezkę i akurat ten kolor mi do niej pasuje 😉 . Ale już żadnej innej łezki bym nie kupiła - no poprostu np kształ łezki takiemu chili odbiera cały urok. Choć vsy są różnie szyte i każdy pod moim siodłem leży inaczej 😎