Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

dzięki  😉

może kwestia pracy łydką, która jednak mimo wszystko opierała się o pad?
wątek zamknięty
noen
no rzeczywiście fajnie leżą 😉
teraz to już nie odpuszcze i chyba kupie jakiś ;d

zairka
i to są wszystkie pady o profilu ujezdzeniowym ?
wątek zamknięty
olek na pewno nie bo tam masz fotki przed jazda i juz sie tak ukladaly mimo poprawiania 🙄

lunqa tak wszystkie DL
wątek zamknięty
W łapkach mam właśnie kantar Limegreen! Jest cudowny.  😜
Oczywiście nie tak jak mój wymarzony coriander, ale już zaprzestalam poszukiwań. A że moja krowa kończy dziś 6 latek, to coś musiałam kupić  😁  🤔wirek:
Zaraz przymiarka na zwierzu  😅
wątek zamknięty
wątek zamknięty
arivle rób foty i pokazuj! też chciałam ten kantar 😉 będę wiedziała od razu czy mojemu paskudztwu rudemu pasuje 😀
wątek zamknięty
Oczywiście nie tak jak mój wymarzony coriander, ale już zaprzestalam poszukiwań. A że moja krowa kończy dziś 6 latek, to coś musiałam kupić  😁  🤔wirek:

Rozumiem, że poszukujesz coriandera ale cottona,brilianta czy impulsa ? 😉
wątek zamknięty
na moje marszczenie jest winą założenia siodła 🙂 sama mam banane i mi się nigdy nie marszczy 🙂 Przód trzeba zciągnąć w dół dopiąć popręg i jest git 😉
wątek zamknięty
[quote author=arivle link=topic=14623.msg605736#msg605736 date=1275401890]

Rozumiem, że poszukujesz coriandera ale cottona,brilianta czy impulsa ? 😉
[/quote]
kantara 😁
wątek zamknięty
Haha - no w sumie mowa o kantarach :P nie wiem co mi się z czaprakiem ubzdurało  😂
wątek zamknięty
barnabik, tak młody wyglądał jesienią w Ance Oxblood:

(zdjęcie dzięki forumowej Hypnotize  :kwiatek🙂
Zairka dziękuję 🙂 Jestem przekonana, że oba pady świetnie się spiszą. I mówię, padłam na głowę bo chciałabym kolejne kolorki... to wciąga  😵
wątek zamknięty
Ja dziś pojechałam w klasykę i kupiłam sobie białego maxa ES i przez niedobrą Ktosinę, która wstawiła zdjęcie - kantar scarlet/navy, chociaż za Es-owymi kantarami nie przepadam, bo mi kobyła obcierają.
Chciałam sobie kupić tego białego szokmola z szarym, ale tylko VSS są  🙁 a taki ładny!
wątek zamknięty
pokemon, niech Ci służy 🙂
wątek zamknięty
poki poki poka!!
🙂
wątek zamknięty
a ja juz nie placze za grassem bo pozegnalam sie ze wszystkimi ankami 😉
za to zamowilam sobie limonke jarpolu 💃 i bede miec wanillke dzieki olcia :kwiatek:
wątek zamknięty
Czy impuls toffe ma brązową i żółtą lamówkę ?  😎
wątek zamknięty
Sei, zrobiłam zdjęcie, ale nie chce się wgrać na komp. W telefonie się wyświetla normalnie, ale już komputer go nie widzi.  😵 Obraziły się na siebie  😉
W każdym razie Ruda wygląda FENOMENALNIE, inaczej, ale tak wiosennie i pięknie poprostu!  😜
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Livia, ślicznie zaczynam żałować 😉
wątek zamknięty
Jakie owijki pasują do padu Anky bright red?  :kwiatek:
wątek zamknięty
może off, przepraszam. gdzie takie cacko można dostać: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/90/106#i  I  http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/87/84#i ?  😡
wątek zamknięty
Felinka, jak powiesz mi, który to impuls to odpowiem

wątek zamknięty
To ten po lewej najbardziej na dole. Z tego co pamiętam ma tylko jeden sznurek - żółty. Ale ręki sobie nie dam uciąć.
wątek zamknięty
Grubsza lamówka jest brązowa, a sznurek żółty . Wydaje się być identyczny jak ten pod impulsem/brillantem ( nie rozróżniam  😡 ) gelba.  To toffe ?  😉
wątek zamknięty
Felinka, tak to toffe. Z tego co pamiętam, to implus miał o wiele, wiele mniej uroku w sobie niż brilianty, które były po prostu śliczne 🙂
wątek zamknięty
dziewczyny nie widziałam że TAKIE cuda istnieją! dlaczego nikt mi nie powiedział brillanty też są SR!?  😜 😜 😜
wątek zamknięty
sei  🤔
przez ciebie zachorowałam!  😉
wątek zamknięty
Po prostu MUSZĘ to tu wrzucić!  😵 😵  😵 😂
http://www.joemonster.org/art/14255/Konie_w_przebraniach
wątek zamknięty
Co wy widzicie w tych łezkach?? One są ohydne :p Jakby je ktoś po pijaku szył  😁 😁 😁
wątek zamknięty
Ja mam jedną łezkę i akurat ten kolor mi do niej pasuje  😉 . Ale już żadnej innej łezki bym nie kupiła - no poprostu np kształ łezki takiemu chili odbiera cały urok. Choć vsy są różnie szyte i każdy pod moim siodłem leży inaczej  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.