Mam pytanie. Ktoś sie orientuje gdzie dostane czapraki Isabel Werth ? Takie grube, pikowane w dziwne wzory. Mam jeden kupiony z 3 lata temu i jest świetny !
Zauważyłyście, że te psie dralony są w kolorach starych kolekcji? A w starszych kolekcjach jeszcze nie było derek dla psów.. Mogliby też końskie derki wypuścić w kolorystykach ze starszych kolekcji 😤
nie, nie chodzi mi o cottona. chodzi mi o ten z 2 zdjecia z tych co dodalas za pierwszym razem. I oba czapraczki z tego zdjecia co dodalas jako + 😉 (m.i moj ukochany sky )
Jak mnie zabierzesz z tym majdanem to mnie bez różnicy jakiego modela podstawisz 😀
akzzi dla sprostowania fot: 1. Es Multistripe umbra/black i ten niebieski, którego nazwy nie pamiętam xD 2.brillianty: lewy górny to negro, górny prawy to deepblue, a ten na dole to nugat 🙂 3. cotton marzipan i coriander 4. impulsy: coriander i ice blue mocca 5. euroriding i brilliant sky
A niestety na coopera to ja się dopiero nakręcam, ale wciąż nie wiem czy kupić 🤔wirek:
[quote author=majeczka link=topic=14623.msg458730#msg458730 date=1264526574] Piękny!!! Którego modela chcesz??? 😍
Jak mnie zabierzesz z tym majdanem to mnie bez różnicy jakiego modela podstawisz 😀
akzzi dla sprostowania fot: 1. Es Multistripe umbra/black i ten niebieski, którego nazwy nie pamiętam xD 2.brillianty: lewy górny to negro, górny prawy to deepblue, a ten na dole to nugat 🙂 3. cotton marzipan i coriander 4. impulsy: coriander i ice blue mocca 5. euroriding i brilliant sky
A niestety na coopera to ja się dopiero nakręcam, ale wciąż nie wiem czy kupić 🤔wirek: [/quote]
Sprostuje....ES Niebiesko szary - to Delft/Slate 😉