Zairka, mi najbardziej się w bordo podoba. I przyzna, że zaskakująco fajnie w cobalcie. No i kupuj karego 😀
akzzi, standardowy cotton eskadron ciemna czerwień na mojej (ma złotawą bizę, a też bywają bez bizyi lamówki) A co upolowałaś taki ?
deborah Pięknie 🙂 i też bym zrobila jakiś tunning końcówkom (bo to chyba jedna warstwa mniej się naciąga niż druga? może warto je dodatkowo przeszyć - tym bardziej, że prawdopodobnie ludzie będą naciągać takie końcówki, tak by obszywana końcówka wypadła po zewnętrznej stronie nóg)
tak, tak pomyliłam Zairke z Dramka 😡 Przepraszam za pomylke.
Oczywiscie hodzilo mi ze jak Tobie Zairka sie ktoras Anka znudzi (zwlaszacza Hortensja 😍 ) to daj znac 😉
Dorotheah tak dorwalam jakas czerwien (jeszcze tylko fioletu brak do calej gamy kolorow), chyba to bedzie ten standard, ale czy ma bize to Wam jeszcze nie powiem bo dopiero w drodze 😅
akzzi, jeśli byś zamierzała dokupić owije, to eskadron nie ma pasujących (ma tylko ciemne bordo) . Mam idealnie pasujące Lamicell Elegance (też ciężko już zdobyć).
A ja dzisiaj ubrałam polopad flax 🙂 Mam owijki hand made, ze świetnego polaru i pasują IDEALNIE, jestem w szoku!! Kolor jest przepiękny! I same pady baaaardzo przypadły mi do gustu i mimo jasnego koloru prawie w ogóle się nie ubrudził! CUDO dla karego 😉
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg456889#msg456889 date=1264430556] [quote author=akzzi link=topic=14623.msg456697#msg456697 date=1264423808] a ja zapytam jese raz bo mnie chyba przeoczylyscie... Jakie owijki lub ochraniacze do eskadrona zółtego? (jakie sa zolte eskadrony ??)
I czy oprocz eskadrona wine jest jeszcze jakis eskadron cotton czerwony??
akzzi tyle że jakiego Ty masz eskadrona? Żołty to naprawdę jeszcze nie precyzuje 🙂 weź sobie zobacz stronę szmatoholików moze znajdzie tam swój 🙂 [/quote]
hmm a to ciężko z owijami... Nie wiem czy ktoś dobrał do lemona jakiejś innej firmy niz eskadron.. Bo to taki oczojebny kolor jest 😀
Wlasnie przegladam i przegladam i nie moge dojsc ktory to...;/ ale chyba lemon 😉 [/quote]
akzzi można mieć problem w odróżnieniu na pierwszy rzut oka Gelba od Yellow z kolekcji ostatniej, ale lemon jest jak cytrynka, kolor bez kitu rzucający sie w oczy. Lamówka jest szara z groszkowym zielonym o ile dobrze pamiętam....
Burza, ty to zawsze celne pytania zadasz 😵 w sobote, luzaczka poprosila o darmowa sesje psychologiczna, jak przez 40 min zawijala czerwone....
ale w niedziele, przy granacie, wiedziala juz gdzie zaczac i zawinela za pierwszym razem. jak Anaa sie ogarnie 😉 to mam nadzieje, ze bedzie slodziakiem i wstawi zdjecia. :kwiatek:
Dramka super wygląda w tym dralonie!! a ja już mam w łapkach mój rombowy polar 😀iabeł: Jest mega ładny ale... ma dziwny jak na "polar" materiał. Mam jeden polar Eskadrona, miałam też dralon io jak dla mnie ten "polar" to coś właśnie między polarem a cienkim dralonem. ale jest fajna 😁
Libella Ten polarek jest ciut cieńszy niż w tych zwykłych polarach Eskadrona ale bardzo dobrze osusza. Mi w dotyku bardzo sie podobał 😍 Tylko ten krój 😵