Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

ślicznie!
bardzo ładna ta derka!
wątek zamknięty
Dramka, i nie przeszkadza Ci, ze taka długa?
wątek zamknięty
😁

Deb, fajne to owije! ale mnie by trochę denerwowało ze końcówki się odwijają, co nie zmienia faktu że efekt wyszeł bardzo fajny
wątek zamknięty
Dramka a no piekna 😍 a moze nastepna moja to bedzie ta z Twojego zdjecia jak juz Ci sie znudzi 😁
moje Anky

i nie wszytskie ale większość eskadronow

wątek zamknięty
😁

Deb, fajne to owije! ale mnie by trochę denerwowało ze końcówki się odwijają, co nie zmienia faktu że efekt wyszeł bardzo fajny

odwinęła się jedna więc chyba była słabo zapięta 😉
wątek zamknięty
Dramka jak i sie ktoras Anka znudzi to daj znac 😀
wątek zamknięty
AKZZI MAM TYLKO JEDNA ANKY  😉

DEB Przeszkadza  👿 Ale dralon jest tylko na stęp więc na koniu nie widze długości  😁
wątek zamknięty
akzzi chyba pomyliłaś Zairkę z Dramką  😉
wątek zamknięty
Zairka,
mi najbardziej się w bordo podoba. I przyzna, że zaskakująco fajnie w cobalcie.
No i kupuj karego 😀

akzzi,
standardowy cotton eskadron ciemna czerwień na mojej (ma złotawą bizę, a też  bywają bez bizyi lamówki)

A co upolowałaś taki ?

deborah
Pięknie 🙂
i też bym zrobila jakiś tunning końcówkom (bo to chyba jedna warstwa mniej się naciąga niż druga? może warto je dodatkowo przeszyć - tym bardziej, że prawdopodobnie ludzie będą naciągać takie końcówki, tak by obszywana końcówka wypadła po zewnętrznej stronie nóg)
wątek zamknięty
tak, tak pomyliłam Zairke z Dramka  😡 Przepraszam za pomylke.

Oczywiscie hodzilo mi ze jak Tobie Zairka sie ktoras Anka znudzi (zwlaszacza Hortensja  😍 ) to daj znac 😉

Dorotheah tak dorwalam jakas czerwien (jeszcze tylko fioletu brak do calej gamy kolorow), chyba to bedzie ten standard, ale czy ma bize to Wam jeszcze nie powiem bo dopiero w drodze  😅
wątek zamknięty
akzzi ale ja nie mam hortensji 😁
wątek zamknięty
akzzi,
jeśli byś zamierzała dokupić owije, to eskadron nie ma pasujących (ma tylko ciemne bordo) . Mam idealnie pasujące Lamicell Elegance (też ciężko już zdobyć).

Zairka ma jaśniejszy od Hortensji - Purple  😉
wątek zamknięty
A ja dzisiaj ubrałam polopad flax 🙂 Mam owijki hand made, ze świetnego polaru i pasują IDEALNIE, jestem w szoku!! Kolor jest przepiękny! I same pady baaaardzo przypadły mi do gustu i mimo jasnego koloru prawie w ogóle się nie ubrudził! CUDO dla karego 😉

Fot nie mam, bo aparat nie żyje :<
wątek zamknięty
ale sie zamotalam 😀
o nie zminia faktu ze to fioletowa Anka  😍

Dorotheah
 mam owijki Kieffera, tez sa takiego podobnego koloru wiec mam nadzieje, ze beda pasowac.
wątek zamknięty
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg456889#msg456889 date=1264430556]
[quote author=akzzi link=topic=14623.msg456697#msg456697 date=1264423808]
a ja zapytam jese raz bo mnie chyba przeoczylyscie...
Jakie owijki lub ochraniacze do eskadrona zółtego? (jakie sa zolte eskadrony ??)

I czy oprocz eskadrona wine jest jeszcze jakis eskadron cotton czerwony??

akzzi tyle że jakiego Ty masz eskadrona? Żołty to naprawdę jeszcze nie precyzuje 🙂 weź sobie zobacz stronę szmatoholików moze znajdzie tam swój 🙂
[/quote]

hmm a to ciężko z owijami... Nie wiem czy ktoś dobrał do lemona jakiejś innej firmy niz eskadron.. Bo to taki oczojebny kolor jest 😀

Wlasnie przegladam i przegladam i nie moge dojsc ktory to...;/ ale chyba lemon 😉
[/quote]
wątek zamknięty
A moze ktos mi moze powiedziec kolory lamowek w tych zotych eskadronach? moze po tym rozwiaze swa zagadke...

W tym moim jest napewno jeden pasek seledynowy na lamowce...

Boze...ja dis strasznie slabo funkjonuje...choroba dopadla ;/
wątek zamknięty
akzzi można mieć problem w odróżnieniu na pierwszy rzut oka Gelba od Yellow z kolekcji ostatniej, ale lemon jest jak cytrynka, kolor bez kitu rzucający sie w oczy. Lamówka jest szara z groszkowym zielonym o ile dobrze pamiętam....
wątek zamknięty
Deborah,
przepiekna ta czerwien  💘 obawiam sie, ze jak ten kolor bedzie u Ciebie do kupienia, to bede musiala go miec  😍
ale cudo..
wątek zamknięty
akzzi, najbardziej pasuje właśnie ten lemon
wątek zamknięty
avero_2,
będą, ale raczej nie z tym logo 🙂 chyba, że stajnia Centurion zgodzi się na wykorzystanie 😉

ponegocjujemy.... i sie pomyśli 🥂

wątek zamknięty
Ja najbardziej obstawialam na lemona... jeszcze raz patrzylam w szmatoholikach i te pozostale sa takie "cieple", a ten moj to wlasnie taka cytrynka 🙂

wątek zamknięty
deborah, szał, nawet na rudym, totalny szał 🙂
lostak, ile razy zawijałaś, żeby logo było gdzie trza? 😉

Dramka, ja też chcę takąąą! Znasz mojego maila jak Ci się znudzi 😎

Zairka, w bordo najfajniej 🙂
wątek zamknięty
Burza, ty to zawsze celne pytania zadasz 😵
w sobote, luzaczka poprosila o darmowa sesje psychologiczna, jak przez 40 min zawijala czerwone....

ale w niedziele, przy granacie, wiedziala juz gdzie zaczac i zawinela za pierwszym razem.  jak Anaa sie ogarnie 😉 to mam nadzieje, ze bedzie slodziakiem i wstawi zdjecia. :kwiatek:
wątek zamknięty
Dramka super wygląda w tym dralonie!!
a ja już mam w łapkach mój rombowy polar  😀iabeł: Jest mega ładny ale... ma dziwny jak na "polar" materiał. Mam jeden polar Eskadrona, miałam też dralon io jak dla mnie ten "polar" to coś właśnie między polarem a cienkim dralonem. ale jest fajna 😁
wątek zamknięty
lostak, po prostu wiem ile się trzeba nasapać 😀 super, wyszło ślicznie i ja też jestem bardzo ciekawa zdjęć 🙂
wątek zamknięty
ty sie tak nie wymiguj, tylko przyjedz i zobacz swojego pupilka w realu 🙂
wątek zamknięty
Zairka- zazdroszczę  😲
wątek zamknięty
Z przyjemnością 🙂 O ile w tą zimę mój samochód raczy jeszcze działać 😵
wątek zamknięty
Burza Chodzi mi po myśli sprzedaż..

Libella Ten polarek jest ciut cieńszy niż w tych zwykłych polarach Eskadrona ale bardzo dobrze osusza. Mi w dotyku bardzo sie podobał  😍 Tylko ten krój  😵

Czekam na fotke  🤬
wątek zamknięty
przeglądając zdjęcia na kompie,trafiłam - gniady w gelbie Eskadrona (foto G.):
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.