Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Buttr dla groty i muchy popadają porażone słońcem- za duży kontrast, za ostro. W szarym będzie to samo co grafit, a takiego brązu jak shitake nie ma.
wątek zamknięty
Burza si, zarówno jemu jak i moim Chłopakom pasują żywe kolory 🙂 Te wszystkie szarości, czernie i ciemna zieleń... jak wiem, że klasyka, ale i tak ubóstwiam intensywne kolory, zwłaszcza na lato! 🙂

A ja sprzedałam swojego Eskadrona cottona black DL z kolekcji black-silver-cooper, rozstałam się z nim bez sentymentów 😉 Mam nadzieję, że będzie Lagunie służył :kwiatek: Sobie zostawiłam już tylko jednego cottona - toffe 😉
A tak to dla Belfasta mam same Anki - grass, purple i sand + pomarańczowy Lamicell.
Grass to mój numer 1 😜 potem sand a purple zszedł na dalszy plan 😁 tylko denerwuje mnie, że nie mam owijek do sanda!! 👿
wątek zamknięty
Strucelka, o to się zgadzam, w lato aż chce się żyć dzięki takim kolorom. Zwłaszcza jak dziś lało a tu takie słońce w oczy 😉

U mnie kiwi też w czołówce 🙂
wątek zamknięty
Burza amen 🙇 mam sie leczyc to bede, nic na sile 🏇
Limonke kupie bo na grassa nadzieje stracilam
i bede dalej polowac na brillanta 🏇
wątek zamknięty
Burza, pochwal się jakie tam jeszcze masz 😁
wątek zamknięty
m0niSka, pady? przerzedzone już 😉 grafit, czarny, kiwi, butter i polopady olive maritim coriander.
wątek zamknięty
Burza, uuuu ale przez Twoje łapki przeszło ich chyba najwięcej :P

U mnie na czele cottony 😀 Chociaz choruję na brillianta granatowego z maritim 😍
wątek zamknięty
Burza czekam za sprawozdanie 😀

Zairka uda się uda 😀 Skoro ja upolowałam Gelba, co wydwało się nie osiągalne to i trafisz na Toffee.

I broń Cię panie Boże przed Butter!! Dla Groty nie pomarańcz 😀 Ale Shitake jak najbardziej.

Choć ja nie wiem czy karym to brąz pasuje.

LOVELY ja mam wrażenie ze te herby z starszych kolekcji były jeszcze znośne. Ale to?? Bez kitu tragedia. Będe konia fotografować tylko z jednej strony 😁 😁 Albo jakoś to odpruje.
wątek zamknięty
zairka przeciez na allegro jest grass , jak ci tak zalezy czemu nie kupisz ? jak szukasz z owijkami to moze poczekaj na owijki a pad kup teraz bo pozniej juz wogole nie bedzie a karym ladnie w zielonym 😀

i ponawiam pytanko , moze mi ktos powiedziec czy anky pink rozni sie od fuksji ES ? błagam napiszcie  😀
wątek zamknięty
AAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Burza jak Cię lubię tak mam ochotę się przejechać do Wawy odnaleźć Cie i zamordować gołymi rękami..... powtarzałam sobie - nie kupie ANKY, po co tyle kasy wydawać na szmate pod siodło, tylko Jarpol ewentualnie cottony bo fajne cieniutkie, nie będę płacić za metkę... i co??? i właśnie kliknęłam ankę butter........ załamka....

ale i tak NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ JAK PRZYJDZIE!!!😀😀😀
wątek zamknięty
A ja "zabujałam się" w Super Light Cord'ach Euro-Stara. Kupiłam jednego i przepadłam. Pomijam, że udało mi się podrezerwować jeden - w moim odczuciu - z najpiękniejszych SLC (i to z niemal nie dostępnej w Polsce kolekcji przejściowej ES), i tym sposobem dorobiłam się niezwykle eleganckiego kompletu na bardzo bardzo very speszal okazje 😀 Na razie nie chce peszyć, ale chyba nie wytrzymam i pochwalę się, jak będę go już mieć w łapkach. 😀

Tymczasem poszukuję na co dzień innego SLC - ebony/(burnt?) orange. Jak się trafi, to super, jak nie... cóż, przeżyję. 😉 Także kochane szmatoholiczki miejsce proszę oczka otwarte :kwiatek:

No zobaczcie Kiwi w tej samej uj

Na styk styków ale ok.

Do szmat z nim! Piękne foto! 😍
wątek zamknięty
Burza- ale cudownie mu w tym padzie  😍
wątek zamknięty
Kare w brązie miodzio! Ale zależy jakie kare :P Fajnie w takim chocolade/hazel eurostara. A co do buttera, to faktycznie, za mocny na kare, zdecydowanie lepiej karym w sunshine z pomarańczy... 🙂
wątek zamknięty
wow , nie gustuje w różowych czaprakach , ale te zdj. - bomba  😜
http://www.reitforum.de/eskadron-kollektion-fruehjahr-sommer-2010-a-345937-473.html
wątek zamknięty
Arimona, a koń jakoś bardzo skojarzył mi się z Viktorynką  😜 ale będzie mi to w głowie teraz siedzieć  🤔wirek:
wątek zamknięty
http://www.reitforum.de/eskadron-kollektion-fruehjahr-sommer-2010-a-345937-503.html

Chyba się tam przeprowadzę  😵

Arimona a ten zestaw śliczny !
wątek zamknięty
Kare w brązie miodzio! Ale zależy jakie kare :P Fajnie w takim chocolade/hazel eurostara. A co do buttera, to faktycznie, za mocny na kare, zdecydowanie lepiej karym w sunshine z pomarańczy... 🙂

masz zdjecia swojego w chocolade?
wątek zamknięty
😜    Kupiłam nowy czaprak eskadrona jaskrawy róż 🤣  😜
teraz mały problem jest widział ktoś owijki gdzie ko lwiek do niego eskadrona lub innej firmy??
albo widział ktoś polar w tym kolarze?🙂🙂
wątek zamknięty
Jak dla mnie ten roż nijak do konia nie pasuje. Widać tylko wielką plamę dającą po oczach i się z koniem kompletnie nie komponuje  😉
wątek zamknięty
tulipan, dla mnie na kros idealne 😉 ale nie wiem,czy się odważę...pewnie i tak skończy się na granacie 😉
wątek zamknięty
ktos - aaa na kros to co innego  😁
wątek zamknięty
na kros  😜 wyglądało by mega 😀 z ochraniaczami np z różowymi rzepami i innymi akcentami  😁
wątek zamknięty
Nirv, no właśnie sobie uświadomiłam,że przeżyłabym taką kombinację tylko przy czarnych dodatkach,jak właśnie ochraniacze i kalosze...a z drugiej strony brązowe siodło,napierśnik i przestaje mi to pasować 🙁
wątek zamknięty
a różowo-szaro?  👀
wątek zamknięty
A ja dalej do ogłoszeń dodaje po porządkach w szafie wypuszczam w świat ES sporawe ilosci 🙂
wątek zamknięty
korsik, niestety nie, bo chocolade sprzedałam jak kupiłam Twojego hazela, a zdjęcia miałam kiedyś na starym kompie i przepadły 🙁
wątek zamknięty
Tak ten różowy jest taki, że co w sobie ma bo ja też za różqmi nie przepadam, a są momenty, że mam na niego ochotę właśnie pod kątem krosów, ale i rtak się nie odważę i pewnie skończy się na chilli lub limonce, które co prawda są już trochę oklepane, ale innej weny nie mam, no chba, że coś mnie jeszcze natchnie.
wątek zamknięty
a różowo-szaro?  👀
tal,ale do czarnego sprzętu,a ja mam red brown 😉 a druga kobyła jest bardziej bułana niż gniada i do jej maści mi raczej ten wciekły róż nie pasuje.
wątek zamknięty
Magdzior posżło ci pw  😎
wątek zamknięty
kto umie przemalować?  :kwiatek: na ten nieszczęsny róż:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.