ciska mi z opalem po praniu się nic nie działo 😉 jeśli chodzi o jakość.. bo mam żółtego 😁 Najchętniej bym kupiła jeszcze jeden tylko kolory coś mi nie podchodzą...
Zamówiłam derkę z herbem beluga. Pamiętacie z fotki, że pad beluga jest identyczny jak chocochip- taka mleczna czekoladka. A derka beluga nijak się ma do polopadu beluga 😵 To dwa różne kolory 🤔
Nie wiem teraz do jakiego w końcu czapraka z kolekcji beluga-flax pasuje ta derka, a polopad to poza herbem w ogóle jakby nie był z tej kolekcji 🤔wirek:
299 zł. One są opisane jako polar (te z herbem, ale bez napisu eskadron). Jednak mam w domu zarówno derkę polarową Eskadrona jak i dralonową w kratkę i materiał tej co mi teraz przysłali z herbem jest identyczny jak tej dralonowej w kratkę, a kompletnie inny niż tej polarowej.
Ale tu akurat kij. Mnie bardziej rozkłada na łopatki to że i polopad jest podobno beluga i derka, a oba są kompletnie inne
Tak jak teraz patrzę to chyba ta derka to castor. Ale nadal jestem wkurzona jak przekłamali na zdjęciach katalogowych ten polopad. Na firmowych fotach beluga to bardzo ciemny brudny brąz. A same widziałyście że w rzeczywistości to taka jasna mleczna czekoladka
[quote author=akzzi link=topic=14623.msg456697#msg456697 date=1264423808] a ja zapytam jese raz bo mnie chyba przeoczylyscie... Jakie owijki lub ochraniacze do eskadrona zółtego? (jakie sa zolte eskadrony ??)
I czy oprocz eskadrona wine jest jeszcze jakis eskadron cotton czerwony??
akzzi tyle że jakiego Ty masz eskadrona? Żołty to naprawdę jeszcze nie precyzuje 🙂 weź sobie zobacz stronę szmatoholików moze znajdzie tam swój 🙂 [/quote]
Wlasnie przegladam i przegladam i nie moge dojsc ktory to...;/ ale chyba lemon 😉
Akzzi- pytałaś o inne czerwienie Eskadrona niż wine. Więc w standardach jest czerwień. Poza tym były też kolekcyjne: dunkelrot i rot, ale to kolekcje stare jak dinozaury więc prawie nierealne abyś je dorwała
kasska- dla mnie porównanie z dralonem w kratkę wypada pozytywnie na rzecz dralonu 😉