Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a ja zapytam jese raz bo mnie chyba przeoczylyscie...
Jakie owijki lub ochraniacze do eskadrona zółtego? (jakie sa zolte eskadrony ??)

I czy oprocz eskadrona wine jest jeszcze jakis eskadron cotton czerwony??

akzzi tyle że jakiego Ty masz eskadrona? Żołty to naprawdę jeszcze nie precyzuje 🙂 weź sobie zobacz stronę szmatoholików moze znajdzie tam swój 🙂
wątek zamknięty
ciska  mi z opalem po praniu się nic nie działo 😉 jeśli chodzi o jakość.. bo mam żółtego  😁 Najchętniej bym kupiła jeszcze jeden tylko kolory coś mi nie podchodzą...
wątek zamknięty
Zgłupiałam 🤔

Zamówiłam derkę z herbem beluga.
Pamiętacie z fotki, że pad beluga jest identyczny jak chocochip- taka mleczna czekoladka.
A derka beluga nijak się ma do polopadu beluga 😵 To dwa różne kolory 🤔

Nie wiem teraz do jakiego w końcu czapraka z kolekcji beluga-flax pasuje ta derka, a polopad to poza herbem w ogóle jakby nie był z tej kolekcji 🤔wirek:
wątek zamknięty
Laguna a masz jakieś zdjęcia?? Zamawiałaś Dralon czy polar??
wątek zamknięty
Dla mnie to jest dralon, ale była opisana jako polar
Fotki zrobię za dnia bo teraz pewnie by aparat przekłamał kolory
wątek zamknięty
heh a ile dałaś za derkę?? i gdzie zamawiałaś?? Bo aż dziwne żeby opisali polar a przysłali dralon  🤔wirek:
wątek zamknięty
299 zł.
One są opisane jako polar (te z herbem, ale bez napisu eskadron). Jednak mam w domu zarówno derkę polarową Eskadrona jak i dralonową w kratkę i materiał tej co mi teraz przysłali z herbem jest identyczny jak tej dralonowej w kratkę, a kompletnie inny niż tej polarowej.

Ale tu akurat kij. Mnie bardziej rozkłada na łopatki to że i polopad jest podobno beluga i derka, a oba są kompletnie inne
wątek zamknięty
Jak dasz radę to zrób porównawcze z derką i padem.
wątek zamknięty
Tak jak teraz patrzę to chyba ta derka to castor.
Ale nadal jestem wkurzona jak przekłamali na zdjęciach katalogowych ten polopad. Na firmowych fotach beluga to bardzo ciemny brudny brąz. A same widziałyście że w rzeczywistości to taka jasna mleczna czekoladka
wątek zamknięty
ciska jeszcze nie ma uwiązów. Powinny byc połowa lub koniec lutego
wątek zamknięty
Laguna

skoro owijki coriander nie pasuja do cottona coriander to mnie juz nic nie zdziwi  🤣
i wydaje mi sie ze derki z herbem to dralony
wątek zamknięty
Ciska ale mi sie wydaje, ze te owijki pasują dużo bardziej do Polopadu. Niestety mam cottona i wygląda to jak pięść do oka.  😵
wątek zamknięty
ciska-dla mnie te z herbem to na bank dralony, ale equishop wystawia je jako polary

lockmittel- do polopadu tez nie pasują idealnie 😉

Za to moim zdaniem do cottona pasują

Chyba że kupiłaś po prostu cream z kolekcji coriander negro wine 😉
wątek zamknięty
no tak , ale skoro wszystko nazywaja tak samo to mozna by wymagac aby do siebie pasowało  😉
wątek zamknięty
Mam cottona coriander i owijki też. Uważam, że to drugie zdjęcie jest z jakby złym światłem etc. bo nie ukazuje w rzeczywistości prawdziwego koloru.
wątek zamknięty
A który masz?

Bo wg mnie do cottona owije pasują.
Do polopadu nie, bo jest taki "cieplejszy"

I owije
wątek zamknięty
Mam owijki ze zdjęcia i cottona, który jest pokazany obok Polopadu.😉
wątek zamknięty
[quote author=akzzi link=topic=14623.msg456697#msg456697 date=1264423808]
a ja zapytam jese raz bo mnie chyba przeoczylyscie...
Jakie owijki lub ochraniacze do eskadrona zółtego? (jakie sa zolte eskadrony ??)

I czy oprocz eskadrona wine jest jeszcze jakis eskadron cotton czerwony??

akzzi tyle że jakiego Ty masz eskadrona? Żołty to naprawdę jeszcze nie precyzuje 🙂 weź sobie zobacz stronę szmatoholików moze znajdzie tam swój 🙂
[/quote]

Wlasnie przegladam i przegladam i nie moge dojsc ktory to...;/ ale chyba lemon 😉
wątek zamknięty
kolezanka twierdzi ze te derki z herbem to cos jakby cienki dralon-gruby polar, ciezko okreslic co to jest :|
wątek zamknięty
Akzzi- pytałaś o inne czerwienie Eskadrona niż wine.
Więc w standardach jest czerwień.
Poza tym były też kolekcyjne: dunkelrot i rot, ale to kolekcje stare jak dinozaury więc prawie nierealne abyś je dorwała

kasska- dla mnie porównanie z dralonem w kratkę wypada pozytywnie na rzecz dralonu 😉
wątek zamknięty
Chyba jak będę kupować kiedys konia to kupie karego bo im w każdym kolorze slicznie 😜

Fiolet

Bordo

cobalt

i petrol-daje krzywe ale tu kolor wyszedl najbardziej prawdziwie

wątek zamknięty
Lagunka   :kwiatek: , to ze standardow bedzie ta czerwien 😀
wątek zamknięty
Jak nie ma lamówki kolorowej tylko samą bizę np srebrną lub złotą to będzie to standart
wątek zamknięty
mi sie bardzo podobaja opale ale boje się ze są ładne do pierwszego prania   🙁

ja opala jagodowego piorę co 2tyg od 3 miesięcy i nic z nim nie jest 😁 świetnie się dopiera, przynajmniej w moim przypadku :P
wątek zamknięty
a u mnie w stajni sa 2 opale i oba wyglądają jak wypłowiałe szmaty 🤔
wątek zamknięty
obiecane fotki na modelu:
na obu fotkach juz po ciężkim treningu z Zagersem 🙂

wątek zamknięty
deborah , piekny ten padzik i owije 💘 czy jest szansa, ze takie komplety beda w sprzedazy ?
wątek zamknięty
deborah, boskie! a owijki- marzenie, najpiękniejsze jakie widziałam!
wątek zamknięty
avero_2,
będą, ale raczej nie z tym logo 🙂 chyba, że stajnia Centurion zgodzi się na wykorzystanie 😉
wątek zamknięty
Zairka Piękna ta derka treningowa  😉

Mi się kary najbardziej podoba w bordowym.

Obiecane fotki na modelce  👀

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.