Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Likier to Ty masz jakies ES max..?
wątek zamknięty
ja mam polo pad biały, użyłam go raz, prałam 3- dosłownie, raz w dosyć małej pralce, wyciągnęłam dokładnie taki jak włożyłam, drugi raz w dużej pralce z innym czaprakiem,ponacierany wybielaczem, dolany wanish, było jeszcze miejsce, doprał się tylko tam gdzie nie był pozgianany, trzeci raz sam w wielkiej pralce, ponacierany wybielaczem, dolany wanish- doprał się  😵
wgl strasznie się brudzi ten materiał tylko go zaniosłam do stajni i już był brudny, musiałam go w folii trzymać  😵 ale wyglada świetnie
wątek zamknięty
LOVELY, były fotki czy przeoczyłam?
wątek zamknięty
nie było, Ruda nie nadaje się do pokazywania, serio  🙁
wątek zamknięty
a mój maritim granat - biel poszedł na 40st. z proszkiem i wygląda jak nówka 😉
wątek zamknięty
LOVELY, proszę nie gadaj głupstw bo ruda jest piękna 🙂

tulipan, 😎
wątek zamknięty
sunshine w ogłoszeniach 😎
wątek zamknięty
wrzuce go do pralki jeszcze raz i mam nadzieje, ze bedzie jak nowy, bo jest piekny  😜 Ja po prostu nie umiem się pogodzić z tym jak pady umierają 😀

akzzi, teraz juz nie, ale mialam ;]
wątek zamknięty
Zrobiłam wczoraj rachunek sumienia.....Wyniki mnie przeraziły.....

Czyli co asds robi o 23 coś tam w nocy po lekturze r-v  😵

A wec w imie że polak tez potrafi  😀

najpierw zdjecie prawiegrupowe ( 3 sztuki są w stajni)

stan szmat na dzien dzisiejszy ; 14  😵

Mój ukochany Es Max Fuchsia  9 mam nwet do niego pod kolor  koszulke polo Esprit Sports)

ES MAx Burned Orange

stripe Iny

ES Multistripe

Jarpole

harry's horse

Hansbo zamszopodobny

i nieśmiertelny kavalkade Kavaltop biały

A teraz zaczynam mysleć jak je do szafy upchnąć nim familia mi się do domu zjedzie 13.05....

wątek zamknięty
asds, piękna kolekcja.

Dziewczyny... zrobiłyście mi w głowie takie zamieszanie, że... Aż opowiem. W ostatnim tygodniu odbywały się zawody na Partynicach westernowe, ja, jako luzak mojej przyjaciółki miałam chwilę wolnego i kopsnęłam się do Mustanga. Przeglądnęłam parę rzeczy, niezbyt zainteresowana, gdy nagle moim oczom ukazały się showpady w PRZECENIE! 😅 Uradowana podeszłam do półki, chciałam już wziąć czerwony w białe paski, ale nagle przypomniał mi się Sierrowy Czardasz w czerwonym.(Moja również jest kasztanowata, w lecie podchodzi pod taką marchewkową czerwień). Myślę NIE! nigdy w życiu, kasztanom nie pasuje czerwień. Popatrzyłam na niebieskie (wszystkie miały 3 białe paski). Dobra, jakoś ujdzie, chociaż... nie mam pasującej koszuli! Cholera! Noby moja jest niebieska, ale taka bardzo jasna, a to był taki morski odcień granatu. NIE. Zielony? A ueee, jakiś taki niemrawy, poza tym skąd ja wydobędę resztę elementów zielonego stroju? Skończyło się na klasycznym czarnym, a i tak muszę pokutować, bo nie mam koszuli takiej ładnej. Zastanawiałam się nad opcją biała koszula, czarne czapsy i showpad ten, ale teraz kolejny problem, czy rudziźnie będzie to pasowało? 😂
wątek zamknięty
Powiedzcie mi że kolejny MAx i stripe In są mi zupełnie nie potrzebne...... 😵
wątek zamknięty
asds przez Ciebie spodobały mi się takie pasiaki... Ten ES  😜
wątek zamknięty
asds oczywiście, że jest potrzebny  😉 ES nigdy dość  🏇
wątek zamknięty
asds przez Ciebie spodobały mi się takie pasiaki... Ten ES  😜

akzzi o zgrozo zapytam który?

asds oczywiście, że jest potrzebny  wink ES nigdy dość  konik

cichooo...cicho...powinnaś zaprzeczyć
wątek zamknięty
wszystkie, ale najbardziej ten brązowo-biały..  😍  cuuudo normalnie!
wątek zamknięty
asds, stripe in granatowy najpięknieszy! szkoda że nie ma już nigdzie ujeżdżeniowych  🙁
wątek zamknięty
Korsik a pytałaś w Gidranie?
wątek zamknięty
asds, stripe in granatowy najpięknieszy! szkoda że nie ma już nigdzie ujeżdżeniowych  🙁

Zapewne chodzi ci o peacock-navy - pomstwa o nieba o aparat porządny- ten niebieski jest piekny  💘
wątek zamknięty
Forta,
tak  😕 w hurtowni jest tylko pony dl
wątek zamknięty
Forta,
tak  😕 w hurtowni jest tylko pony dl

A do chudejpigi uderzałas? 🙂
wątek zamknięty
a Ona nie kupuje też z hurtowni? zapytam, dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
zapomniałam
mała mi jak nie było w sklepie tej derki polarowej w romby, to trudno. Dziekuje za fatygę  :kwiatek:
asds wariatko  😁 Co Ty zrobisz z tyloma czaprakami ? Ale kolekcja fajna
wątek zamknięty
Liczę że jak szkapę kupię  to nie będe musiała już szmat kupować  🤔wirek: 🤔wirek: 🙂 🤣
wątek zamknięty
To musiałabyś kupić nie 1, a 3  😂
wątek zamknięty
cicho...jeszcze na 2 ES poluje i koniec......przynajmniej do Jarpola wiosna 2011  👿
wątek zamknięty
asds, a Jarpol lato 2010 nie kusi ? :P
wątek zamknięty
[quote author=kare_szczescie link=topic=14623.msg576588#msg576588 date=1273056486]
asds, a Jarpol lato 2010 nie kusi ? :P
[/quote]

Jezus MAria co???!?!?!?

Będzie kolekcja letnia!!!!!

Deb chce mnie wykończyć  😵
wątek zamknięty
ehh normalnie ja nie zaglądam obecnie do mojej szafy... Przeraza mnie ta ilość. Póki co wytypowałam jeden pad na sprzedaż... i nie wiem co dalej bo wszystko mi się podoba...

Zastanawiam się czy nie sprzedać tego Plum, Multistripa navy/white i Eskadrona Royalblau... no ale wciąż ze sobą walcze :P

A wiadomo coś już o tej letniej kolekcji?? w sensie kolorystycznej??
wątek zamknięty
Jezus Maria.....Dlaczego tak jest ze jak człowiek mówi sobie dość to dostaje informację że znaleziono dla niego to czego szukał przez n czasu  😵

Mój ostatni grzech do września conajmniej!!!!! 

ES Stripe In black/fuchsia /white w wersji VS  💘 💘

wątek zamknięty

tutaj pokazuje że chyba go mają jeszcze :

http://www.equiversum.pl/eurostar-eurostar-czaprak-stripe-jesienzima-0910-p-1833.html
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.