ja mam polo pad biały, użyłam go raz, prałam 3- dosłownie, raz w dosyć małej pralce, wyciągnęłam dokładnie taki jak włożyłam, drugi raz w dużej pralce z innym czaprakiem,ponacierany wybielaczem, dolany wanish, było jeszcze miejsce, doprał się tylko tam gdzie nie był pozgianany, trzeci raz sam w wielkiej pralce, ponacierany wybielaczem, dolany wanish- doprał się 😵 wgl strasznie się brudzi ten materiał tylko go zaniosłam do stajni i już był brudny, musiałam go w folii trzymać 😵 ale wyglada świetnie
Dziewczyny... zrobiłyście mi w głowie takie zamieszanie, że... Aż opowiem. W ostatnim tygodniu odbywały się zawody na Partynicach westernowe, ja, jako luzak mojej przyjaciółki miałam chwilę wolnego i kopsnęłam się do Mustanga. Przeglądnęłam parę rzeczy, niezbyt zainteresowana, gdy nagle moim oczom ukazały się showpady w PRZECENIE! 😅 Uradowana podeszłam do półki, chciałam już wziąć czerwony w białe paski, ale nagle przypomniał mi się Sierrowy Czardasz w czerwonym.(Moja również jest kasztanowata, w lecie podchodzi pod taką marchewkową czerwień). Myślę NIE! nigdy w życiu, kasztanom nie pasuje czerwień. Popatrzyłam na niebieskie (wszystkie miały 3 białe paski). Dobra, jakoś ujdzie, chociaż... nie mam pasującej koszuli! Cholera! Noby moja jest niebieska, ale taka bardzo jasna, a to był taki morski odcień granatu. NIE. Zielony? A ueee, jakiś taki niemrawy, poza tym skąd ja wydobędę resztę elementów zielonego stroju? Skończyło się na klasycznym czarnym, a i tak muszę pokutować, bo nie mam koszuli takiej ładnej. Zastanawiałam się nad opcją biała koszula, czarne czapsy i showpad ten, ale teraz kolejny problem, czy rudziźnie będzie to pasowało? 😂
zapomniałam mała mi jak nie było w sklepie tej derki polarowej w romby, to trudno. Dziekuje za fatygę :kwiatek: asds wariatko 😁 Co Ty zrobisz z tyloma czaprakami ? Ale kolekcja fajna
ehh normalnie ja nie zaglądam obecnie do mojej szafy... Przeraza mnie ta ilość. Póki co wytypowałam jeden pad na sprzedaż... i nie wiem co dalej bo wszystko mi się podoba...
Zastanawiam się czy nie sprzedać tego Plum, Multistripa navy/white i Eskadrona Royalblau... no ale wciąż ze sobą walcze :P
A wiadomo coś już o tej letniej kolekcji?? w sensie kolorystycznej??