Hypnotize, ślicznie wygląda na Twoim rudziszonku na moich gniadoszach nie tak ładnie, zresztą kupiłam go też na forum ale nie pamiętam od kogo bo to chyba na starej volcie było i coś mi się pokićkało bo miał być dla holsztyna... blondynka po prostu
majeczka Zakochałam sie w tym czapraku strasznie i na prawde chetnie bym kupiła jeszcze jeden taki 🙂 Troche go podreperowałam i wyglada dobrze podsiodłem 🙂 I tak fajnie leży 💘 Jestem ciekawa czy to czasem nie jest zwykły welurowy czaprak tyle ze z haftem rozbionym osobno juz po zakupie... .
a kolor eskadrona flax to właściwie jaki kolor 🤔 bo mi się zdaje że to taki ciemny żółty a na okserze pisze że łososiowy... a ja cały czas byłam przekonana że łososiowy to taki hmm różowo-pomarańczowy
disco,akzzi, Dzięki śliczne. :kwiatek: Mam uraz do HKM po padzie micrxsoft - mega wielkim i za długim jak na moją.
Andre flax to taki jasny, morelowo-żółty (lekko wpadający w pomarańczowawy) ale zdecydowanie nie łososiowy (Eskadron miał kiedyś łososiowy co się nazywało Copper zajrzyj do szmatocholików). Po prostu nasze sklepy czasem ponosi fantazja w tłumaczeniu nazw kolorów, albo ich określaniu- najlepiej się trzymać nazewnictwa kolekcyjnego, by nie było rozczarowań
ładnie... ciekawe dlaczego ta dziewczyna sprzedaje mój czaprak? Bo wnioskuję że go ma, skoro wzięła sobie moje zdjęcie...z tego co widze to zdjęcia D&A równiez się tam znajdują.
Tylko że pewnie zamiast czapraka do kupujących dochodzą ziemniaki 🤣
popros o zdjecia z reala... wiekszosc oszustow ich po prostu nie ma. I zapytaj o ewentualy odbior osobisty. po tym powinas wiedziec czy nie jakis oszust...