Też się waham... Deb miała mi w poniedziałek dać odpowiedź co do derki, ale nic nie dostałam.
Obwiam się, że kupię polar Eskadrona i będzie taki strasznie długi, jak na niektórych Waszych zdjęciach. Koooorci, korci... najbardziej mnie korci polopad brązowy, ale chyba nie tym razem 😀iabeł:
Ale jestem wkurzona... Wahałam sie parę dni, rozpatrywałam wszystkie za i przeciw az w końcu dzisiaj zdecydowałam, że kupuję. I co? Akurat dzsiaj sprzedali :emot4:
Likier ! ty zla i niedobra ! znowu mi chętke na szmaragda zrobilas ! to moj wymarzony kolor, ale ciagle wmawiam sobie ze jest za drogi i za duzy pod moje siodlo .
powiedzcie mi , czy MAXy faktycznie sa w rozmiarze max ? sa duzo wieksze od takich "standardowych czaprakow ? zalozmy ze w porownaniu z eskadronem vss.
ten Gidran ma strone jakas ? bo nie moge nic znalezc
bo kupilam swojego wymarzonego zielonego Pessoe, ale potem wyszlo na to ze jest maksymalnie gigantyczny, jezdzilam na nim 2 razy i sprzedalam. 😵 i sie boje ze jak juz wydam kase na ES to tez bedzie za duzy... :/
😅 BARDZO PROSZĘ O UWAGĘ OSOBY ZAINTERESOWANE PASIAKAMI Z NIEMIECKIEGO SKLEPU 😅
do sklepu wysłałyśmy łącznie 3 maile (Burza 1 po angielsku, ja przez koleżankę 2 po niemiecku). w końcu raczyli odpisać.
pytanie brzmiało czy mają 18 padów, z czego 6 różowych i 12 żółtych. jeżeli tak to jaki byłby koszt wysyłki do Polski.
odpowiedź brzmiała, że owszem, mają. koszt wysyłki to 27 euro (nie sprecyzowali czy od sztuki czy za całość, osobiście myślę, że chodzi o wysyłkę 18 sztuk). daje to €21.40 za sztukę, przy dzisiejszym kursie NBP to ok 86zł. cena ta nie zawiera przesyłki z Warszawy do innych miast w Polsce. więc osoby z poza Warszawy, które nie będą mogły odebrać osobiście, muszą jeszcze doliczyć koszt zapakowania i wysłania (nie wiem ile to może kosztować, nigdy nie wysyłałam takich rzeczy; zgaduję, że ok 15zł).
sklep oferuje płatność paypalem 😅
kwestia przelewów na jedno konkretne konto pozostaje jeszcze do rozwiązania. ale ja z chęcią uzyczę swojego, tym bardziej, że via koleżanka mam kontakt ze sklepem, jak również mam dwa konta na paypalu 😉
Angeel, Pessoa sa na prawde ogormne. Jak chcesz to moge zrobic fotke maxa i innego czapraka. Tylko jakiego? Albo moge zaraz wrzucic jak lezy na moim max i np. cotton.
a czy ten max lezy plasko na grzbiecie czy robilas "dziubek" pod siodlem ? bo wtedy zawsze mozna go troszke wyzej podciagnac jakby.. zalezy mi na tym zebym miala jak najwiecej lydki na skorze konia, a nie na czapraku
szukam jakiś fajnych podkładek pod owijki z wysokimi tyłami, chętnie coś a'la climatexy, ale połowę tańsze 😁 miał ktoś do czynienia z jacsonami? najlepiej byłoby gdyby owijki trochę się naciągały