Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Burza masz w 100% rację, dlatego też cięzko było mi się z nią rozstać bo mam dwa gniade  💘
no ale na szczęście trafiła mi się w większym rozmiarze  🏇
wątek zamknięty
Precelek, czekam na foty!
wątek zamknięty
Precelek, ja nie licytowałam, bo czekałam do końca, żeby za drogo nie poszła ;P Ajjjć smutno 😀

wątek zamknięty
Likier, nie używaj AjJć! 😵
wątek zamknięty
trzeba szybkim być  😀iabeł:  😉
wątek zamknięty
Burza, to tak specialnie, bo wiem jaki to wkurzający tekst 😀😀😀

Oj, pocieszyłam się kremowym jacsonem, tylko nie wiem czy 155 nie będzie za mała, jak mam eskadrona 155 i jest dobra, nie za duza wcale..
wątek zamknięty
Precelek mamy takie same metody 😁 ja np jak pytalam o ten czaprak ktory kupila Ktos to gosciu chcial mi go za 60zł sprzedac ale ja sie rozmyslilam 🙄
Likier jak Twoj kon nosi 155 to jacsona wez 165 wiem co mowie 😉
wątek zamknięty
Kurde, ale mają ostatnią kremową 155, brać czy nie... ? 🙄
wątek zamknięty
mi się wydaje ze bedzie za mała , eskadrony 155 są większe od jacson 155
wątek zamknięty
No to kicha  🙁 Zrezygnuje, bo za małej nie chce 🙁

Widzieliście gdzieś do 200 zł XL eskadrona w romby?? Tylko innego niż coriander-negro-wine🙂
wątek zamknięty
w okserze są po 190 deepblue/nougat/creme
wątek zamknięty
o!

ciska dzięki wielkie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Piorunkowi we wszystkim ładnie! Jak myśliślicie Rudemu będzie ładnie w karo negro/coriander/wine lub deepblue/nougat/creme - ewentualnie która bardziej by pasowała kasztanowi? mogą być inne - ale w rombach się zakochałam..
wątek zamknięty
Chyba ladniej w negro-coriander-wine😉 Sierra chyba wstawiała fotki w tej derce:]
wątek zamknięty
Mój kasztan w Negro-Coriander-Wine:

oraz Nightblue-Moon:

Jak nietrudno się domyślić, to moi faworyci dla kasztana 😉
wątek zamknięty
Takiego wygrzebałam na allegro:

czy to jest euro-star? Wygląda jak euro-star, ale ma jakiś taki polar z przodu  😲
wątek zamknięty
Sierra - Wspaniałe obydwa kolory i teraz mam dylemat, ale pierwsze chyba wygrywa w tym rankingu! Spadłaś mi z niema z tymi fotkami  :kwiatek: Na drugą będę polować z kolekcji limon-olive - na taką samą to Burzowy Piorunek ma.
wątek zamknięty
ten polar z przodu wygląda jak doszywany do gotowego czapraka...
wątek zamknięty
pokemon a co pisze na aukcji, podeslij link
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Jaki (możliwie tani) kantar na tą główkę?
Najlepiej z fajnym podszyciem (ten co mamy jest decathlonowy i bardzo go kocham, ale przydałby się nam jeszcze jeden ;-) )

Myślałam nad czymś w fiolecie, pomarańczu, beżu, brązie... sama nie wiem co dokładnie takiej rudej będzie pasować na ryjek ;-)
wątek zamknięty
Ja bym wcelowała w jakiś ładny, głęboki brąz. Może podszyty polarkiem? Teraz jest mnóstwo takich modeli dosyć tanich w internecie.
wątek zamknięty
czy XL eskadrona jest większe od L rzeczywiście o 10 cm czy więcej? bo waham sie czy kupić 155 chociaż normalnie Agr nosi 145
wątek zamknięty
Forta moja też typowo nosi 145 - inne moje derki są ciutke dłuższe na zadku niż derka eskadrona 🙂 Ale tak czy inaczej wcale nie jest za mała 🙂
wątek zamknięty
Forta, ja bym na Twoim miejscu brała 145 - tak jak Agros nosi.
w 155 się utopi.. Pamiętaj, że te derki są długie 😉
wątek zamknięty
Forta, moj nosi derki 155, polary Eskadrona kupuje XL i sa na niego ciut duze.
wątek zamknięty
No to tak jak u mnie ;-)
wątek zamknięty
Czy ja zawsze muszę obudzić się za późno? 😵

Naszło mnie na polopad... olive 😂 🤔wirek:
wątek zamknięty
🚫 Czy jest pół derka dralonowa z kolekcji lavender/stone? 🤔 I czy bicolory Eskadrona Lavender Stone i Chocopik farbują?
Będę wdzięczna za odpowiedź  :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg448486#msg448486 date=1263968487]
sznurka - ja mam 😉
[/quote] masz zdjęcie?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.