Precelek mamy takie same metody 😁 ja np jak pytalam o ten czaprak ktory kupila Ktos to gosciu chcial mi go za 60zł sprzedac ale ja sie rozmyslilam 🙄 Likier jak Twoj kon nosi 155 to jacsona wez 165 wiem co mowie 😉
Piorunkowi we wszystkim ładnie! Jak myśliślicie Rudemu będzie ładnie w karo negro/coriander/wine lub deepblue/nougat/creme - ewentualnie która bardziej by pasowała kasztanowi? mogą być inne - ale w rombach się zakochałam..
Sierra - Wspaniałe obydwa kolory i teraz mam dylemat, ale pierwsze chyba wygrywa w tym rankingu! Spadłaś mi z niema z tymi fotkami :kwiatek: Na drugą będę polować z kolekcji limon-olive - na taką samą to Burzowy Piorunek ma.
Jaki (możliwie tani) kantar na tą główkę? Najlepiej z fajnym podszyciem (ten co mamy jest decathlonowy i bardzo go kocham, ale przydałby się nam jeszcze jeden ;-) )
Myślałam nad czymś w fiolecie, pomarańczu, beżu, brązie... sama nie wiem co dokładnie takiej rudej będzie pasować na ryjek ;-)
🚫 Czy jest pół derka dralonowa z kolekcji lavender/stone? 🤔 I czy bicolory Eskadrona Lavender Stone i Chocopik farbują? Będę wdzięczna za odpowiedź :kwiatek: