Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

lostak, kiedy Zagers, bo ja pękne jak nie wstawisz w tej czerwieni zdjęć szybko!
wątek zamknięty
Burza, a wytrzymasz do soboty? 🤣 w sob . niedz trenujemy z miszczuniem 😉 jak nie padne... to od razu wstawie. speszali for ju :kwiatek:
wątek zamknięty
lostak, do soboty ewentualnie mogę wytrzymać 😎
wątek zamknięty
lostak czerwień jest zabójcza i musicie się w niej szybko pokazać 😜

ja za to zakupiłam dziś Ankę grass 😍 i zastanawiam się nad owijkami trochę tańszymi niż Anki (obecnie za 99zł). Jak myślicie, co będzie pasować? 🤔
to zdjęcie chyba najlepiej oddaje jej kolor:

zastanawiam się nad Harry's Horse polarowe standardowe (50zł)

Harry's Horse polarowe z kolekcji jesień/zima '09 (50zł)

HKM polarowe - te u góry (45zł)
wątek zamknięty
Strucelka, noo kombinuj, bo jak raz zawiniesz Ankami to wszystkie owijki zrobią się beznadziejne 😉
wątek zamknięty
Burza, a jak by moj Paczunio w grass wygladal ?
wątek zamknięty
Klami, sądząc po Kucykowej focie- fajnie 🙂

Edit tu Kiwi ale dla mnie wszystkie te zielenie są na jedno kopyto od 3 sezonów, tak samo jak jasne błękity i czerwienie, umrzeć można, nowy kolor- różni się od starego... o ton.
wątek zamknięty
Strucelka, noo kombinuj, bo jak raz zawiniesz Ankami to wszystkie owijki zrobią się beznadziejne 😉

serio? Nie dobijaj leżącego 😵 😁
wątek zamknięty
A ja ze względu na gigantyczne wydatki (przez 2 pady ES) sprzedaję wszystko co mogę 🙂 Normalnie wyprzedaż z szafy ze szok 🙂
wątek zamknięty
Strucelka Kupiłaś skokowy?
wątek zamknięty
strucelka- te hh standardowe nie będą pasować, ot jest limonka- jak niciak 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, ja tez zamowilam pad ES (przez ten watek ) 😀
wątek zamknięty
Dramka nie, ujeżdżeniowy 😉
LOVELY a te drugie? z kolekcji jesień/zima? Wyglądają dość podobnie 🤔
wątek zamknięty
Klami też uważam , że było by wam ładnie w zieleni 🙂 A ja jeszcze takie spostrzeżenie mam , że na fotce Irish/Ebony wcześniej wstawianej są te owijki HH(standardowe) i pasują super . A wiemy , że w rzeczywistości ten kolor jest inny ... To czemu HH wrzuca takie kijowe zdjęcia ?😀 czy źle myślę ?
wątek zamknięty
xxagaxx, ja tez zamowilam pad ES (przez ten watek ) 😀

To jest chore.... Ja się leczyć pójdę :P
wątek zamknięty
Ankowe owijki po 75 zł są na galopada.pl 😉

Ja juz też prawie zamówiłam stripe-ina irish-ebony, ale jakoś sama nie wiem... może lepiej max szmaragdowy.. bo ten irish taki troche dziwny😀
wątek zamknięty
Likier tak, szkoda tylko, że nie mają grass 🙁
wątek zamknięty
Strucelka, serio, ja na prawie wszystkie się krzywie teraz, Eskadrony jeszcze jak Cie mogę, nad Szokemolami płacze jak zawijam, zawijają mi się na brzegach, ES nie przepadam, JumpTec też ciągliwe jak ES.

xxagaxx, ee tam tak śledze i nie widze żebyś sprzedała co tylko się da 😉

Likier, pół volty ma szmaragd, dla mnie irish ebony cud miód.
wątek zamknięty
A ja tam sądzę , że ładniej wam będzie w szmaragdzie 🙂 Mogli by (ES) jakieś teraz ładne zielenie puścić ...
wątek zamknięty
Burza to było dokładnie to co się dało  😉

Myślałam jeszcze czy nie sprzedać Cross In Scarlet red, ale tak jakoś lubię moje zwierze w tym kolorze. A moje kochane czapraki eskadrona i es są już u mnie zadomowione :P Nie po to kiedyś stawałam na rzęsach żeby je kupić żeby teraz tak łatwo sprzedać.

Brakuje mi 100 zł teraz. A w sumie już 40 zł. Myślę że dam radę jakoś 🙂

A Burza na co liczyłaś ze będzie?  🤣
wątek zamknięty
xxagaxx, wiem wiem, ja też robię 'wyprzedaż' i mam na sprzedaż coś w stylu kaloszki 😉 a pady aż jęczą ściśnięte 😉 chyba nic, ale po tym moim padzie i tym ślicznym szokemolowym co trafił do Muffinki <macałam, super!> liczyłam na coś jeszcze ciekawego 😎
wątek zamknięty
Ja przez xxagaxx choruję na Graphite/Blueberry/Offwhite w wersji wszechstronnej...
Ale to raczej niewykonalne...  🙄

Stripe-iny są piękne w większości kombinacji i tyle ode mnie 😉
wątek zamknięty
W gruncie rzeczy tez bym musiala zrobic jakas mala wyprzedaz, ale nie wiem z czym moglabym sie rozstac.. Ech.... Z takich "moich" zbylam tylko polar NICI i komplet ES rosa/umbra. Reszty nie potrafie, a kasy brakuje jesli zamierzam kupic ujezdzeniowke. Na osprzet mi nie starczy. :/ Nie wspominajac o choc jednym czapraku/padzie DR.

Burza, Trolinka, tez tak sadze w sumie.  :kwiatek:
wątek zamknięty
Wafelkowa to ja właśnie na DL ! a o wszechstronnym ktoś pisał parę stron wcześniej . Klami pozbyłaś się i tak fajnych rzeczy 🙂  a co się zgadzasz ze mną i Burzą ? bo na temat Likier mamy inne zdanie 🙂
a ja już myślałam że nowy pad na który zachoruje :P kiedyś mówiłam sobie tylko blueberry , teraz irish i rosa 😀 to było by już za dużo . A mogliby taki kolor zrobić...
wątek zamknięty
Ja przez xxagaxx choruję na Graphite/Blueberry/Offwhite w wersji wszechstronnej...
Ale to raczej niewykonalne...  🙄

Stripe-iny są piękne w większości kombinacji i tyle ode mnie 😉

Pisz do Gidrana 🙂 ten sklep jest boski. Zairce mają chyba nawet zamówi 😉

Burza jutro powinnam dorzucić eskadrona Cotton brown albo truf (oba DL) bo nie wiedziałam który kupic to wzięłam dwa :P ale aż tyle nie potrzebuję 😀

A padów moja droga to ja już nie mam na zbyciu 🙂 te 2 to były takie ostatnie ze starej kolekcji. Teraz mam już takie same czapraki i pady na które chorowałam długo i jak je zdobyłam to już za nic nie oddam 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, cottony mnie nie grzeją, na moim grubym koniu się wałkują 😁
wątek zamknięty
Strucelka Marudziłaś że ujez nie pasuje za bardzo pod twoje siodło..
wątek zamknięty
heh no widzę ze Ty grube czapraki lubisz 🙂

A i jeszcze kiedyś pod nóż pójdzie opal Bananowy ale musze najpierw dorwać eskadrona Gelb 😀 albo może coś nowego się pojawi w tym kolorze 🙂
wątek zamknięty
Heh, Burza niby ma pół volty, ale ja kupuje dla siebie i u mnie w stajni ludzi z volty nie ma  💃

Szmaragd jest dla mnie taki "królewski" bardziej 😀😀
wątek zamknięty
Likier, oj śmieje się, dla mnie irish to szał, kolor mchu w lesie na wiosnę.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.