Korsik - mi by sie podobalo w czapraku pod kolor podszycia oglowia =). W tym jest ladnie, ale powiedzialabym, ze szaly nie ma ;D moze jakies lepsze zdjecie?
miałam podd kolor, ale sprzedałam zanim zamówiłam ogłowie 🙁
Wychodzi na to, że dół i góra są obwinięte ok 3 razy a środek 2, przez co nie ma sznas utworzyć się buła 🙂
wybaczcie ciemne i brudne zdjęcia 😡 tak zawijam owijki ja i absolutnie nikt nie musi tego tak robić, jeśli ktoś skorzysta to ok jeśli nie chce to nie 😉
hypnoze- kiedyś wrzucałam jak ja zawijam- może pomoże 🙂 i tak jak caroline wspominała ostatnie obwiniętcie na górze musi być luźniejsze jeśli zawijamy tak wysoko 🙂
fin to nie hala tylko łącznik na środku między stajnią boksową a stanowiskową. (wszyscy wiecznie się temu jakoś strasznie dziwią... tak, stoimy na stanowiskowej, jeszcze żyjemy, koń jest szczęśliwy, ma się dobrze i lubi swoje miejsce. Krzywda mu się nie dzieje, jest zdrowy, zadbany.... I tak prawie całą dobę spędza na dworze, w stajni jest tylko w porze karmienia. A w boksie stać nienawidzi.)
Mi się nawet na chudzielcach ten czaprak nie układa jak powinien, a poza tym jest strasznie długi jak na VS i pod siodłem skokowym 17'' istna masakra. Co ciekawe, nowszy, zwykły Stripe-In, też VS leży idealnie....
a jeżeli ktoś jest zainteresowany m.in nausznikami ze starych kolekcji, niciakami - pad bicolor różowe, derka flax M, i czaprak bodajże impuls z kolekcji lavender - stone (w kolorze stone z fiolet. lamówką) o profilu ujeżdżeniowym to proszę do mnie na pw xd 😉 no i pad ujeżdżeniowy bicolor z lavender stone też jest ujeżdżeniowy 🙂
Może i w formie ogłoszenia ale jako że to jest końska rewia mody to chyba tu też się ten post nadaje 😉
WIDZĘ ŻE JEST DUŻO CHĘTNYCH 😁 W PONIEDZIAŁEK W OGŁOSZENIACH LUB TUTAJ SPISZĘ WSZYSTKO I ZAMIESZCZĘ (wraz z cenami) 🙂 POSTARAM SIĘ O ZDJĘCIA 🙂
to jest royalblau-marine-weiss: a to jest kitt-marine:
na takich maleńkich zdjęciach to wiem, ze różnicy w lamówkach nie da się zauważyć, ale uwierzcie - jesli coś ma białą lamówkę, to nie moze być z kolekcji KITT-marine 🙂
ciska, bo Twój jest pewnie marine, "mój" (bo jeszcze nie mój 😉) taki ciemno-niebieski, granat to nie jest. 🙂 Zairka, o owijkach pomyślę, jeśli czaprak zostanie w moich rękach. 😀