Zairka, rozważam Madeirę lub Grey 🙂
wątek zamknięty
Burza , ja wlasnie przez pewien czas dostawalam a teraz juz nie.... buu.Zairka , Eskadron sie nie lapie w ta promocje? A po ile sa ANKY ?? I sa tam zdjecia czy cos?? Jakie to beda te blekitny, jasnoniebieski, niebieski ?? ciska , a jakie firmy, co tak mniej wiecej jest na tej wyprzedazy. Juz wiem, ze ANKY. Co jeszcze?
wątek zamknięty
Laski, do inter api jest telefon 😉 Jutro możecie podzwonić 😉
wątek zamknięty
klami 125zl a limonka 👀 🤔 nic eskadronowego nie ma ale pisza ze to tylko przykladyburza one nie na przecenie 🙁
wątek zamknięty
limonka to pewnie grass bo co by innego 😉
wątek zamknięty
Jesteście pewne,że to Anky? bo przy nazwie jest napisane Alca...No i nie kojarzę limonkowego Anky.
wątek zamknięty
jest zdjęcie padu anky.... chyba ze to pomyłka
wątek zamknięty
O rany, i tak z czymś wyjdę jak zawsze z IA.
wątek zamknięty
Burza, looknij czy i po ile będą owijki Eskadron nugat 👀 pliss
wątek zamknięty
Fantazja, nie liczyłabym ale zerknę 😉
wątek zamknięty
A ja sie mocno zastanawiam nad jakims kompletem ANKY. Tylko zupelnie nie mam koncepcji co do kolorow, w dodatku nie bardzo lapie co wlasciwie oznaczaja te podane przez nich kolory. Help.
wątek zamknięty
Burza, dziękuję :kwiatek: ja liczę ile mam w potfelu 😁
wątek zamknięty
Klami, szmatoholicy welcome to a potem pogadamy 😉
wątek zamknięty
moge prosic na mail ten newsletter? :kwiatek: nato8856@o2.pl Kiedys otrzymywałam.. 🙁
wątek zamknięty
Burza , juz ogladam ze trzy razy ta galerie.... i dalej nie wiem. A jeszcze oni podali kolory w stylu: blekitny, limonkowy... Czyli? Ktore to kolory kolekcyjne? Nawet nie do konca wiem na ktore patrzec.
wątek zamknięty
cholercia... deb mi szykuje jakas niespodzianke, trzyma mnie w napieciu juz tyle godzin...cos miala tu wstawic 👿 a ja czekam z utesknieniem i tu dupa.... 😵 😵 😵 zostalam szmatoholikiem 🤔wirek: edit.literowka
wątek zamknięty
lostak, .. gdzie w KRM siedzisz, jak tu taki wątek! 😁 < jaki ogier>
wątek zamknięty
anky alca... a moze to alca pady..? 🙄
wątek zamknięty
Likier zdjecie jest anky a pozatym anky chyba tez z alcanatry jest uszyta 👀
wątek zamknięty
niby ta, ja jestem ciekawa co to za kolor ten limonka, bo różowy i niebieski mam i nie chce ;P
wątek zamknięty
Tez jestem ciekawa. Szczegolnie czy to w koncu ANKY czy tez nie?? No, ale jesli nie ANKY to ta promocja wcale taka wielka by nie byla.
wątek zamknięty
Oby Anky ^^ to coś upoluje 😀
wątek zamknięty
jak roz to madeira to ja tez 😉
wątek zamknięty
A znalazlam takie cuś... ^^
wątek zamknięty
Likier, to ulotka na WEJŚCIE nowej kolekcji.
wątek zamknięty
Lostak specjalnie for U
nie miałam netu wczoraj 🙁
CENTURION LIMITED EDITION
wątek zamknięty
Lostak ale full wypas masz czapraki na zyczenie 😜 to może i ja jutro podjadę do InterApi 👀 Muszę zadzwonić czy mają owijki Anky Madeira 😉
wątek zamknięty