ale ktory bo jak madeira to ja sie pisze 😜 korsik i aga ale skad kupujecie uzywki czy nowki, ja tez mam z horsecare i drugi zamowiony od chudejpigi i bedzie chyba dla przyjaciolki 😍 teraz tylko jak nie bedzie owijek nigdzie to bedzie zonk 😵
dobra pisze na forum a nie tylko na pw do asd przeleje kase kto mi kupie ten komplecik 🙇 🙇 😜 :kwiatek: edit aga co to jest za zestawienie? takiego to ja jeszcze nie widziec 😉
Likier z tego co wiem to juz chyba nie... Jak ja pytałam si to pani nie mogłą nic obiecać. Niby zamówiła ale juz większosć zaklepane były. Ktoś zrezygnowałi dlatego mi się trafiło.
Ale pytać zawsze można. A w inter-api nie można przez net mailowo zamówić??
W inter-api do 60% obniżki, jak jaa koocham ten sklep
szaaaaaaał 😜 (a takie pytanie, skąd się bierze takie informacje? newsletter?) ok - już wiem : ) bardzo prawdopodobne, że się powtarzam - przepraszam - ale podejcie proszę jakąś stronę z rozbudowaną galerią ESów :kwiatek:
Tunrida - wymiary podaję w załączniku. Tak plus/minus 1 cm 😉 Asds - dziękuję bardzo :kwiatek: - sama go uwielbiam w tym kolorze 😜 (jeszcze mamy kantar 'do kompletu' :cool🙂
Karolinag4- wielkie dzięki :kwiatek: Powinien pasować. Od dawna się nad nim zastanawiam. Powiedz jeszcze czy wbija się sierść mocno od spodu? Wyciera się szybko wierzchni materiał podczas prania jak w Basicach tej firmy? Nie są takie szmatkowate jak Elegance tej firmy?
A ja dostaje i wiem co jest miedzyinnymi w wyprzedazy nawet wiem jakie sa Anky 💃 Błekitny Dre jasnoniebieski dre limonka dre -co wedlug nich to limonka 👀 róz dre niebieski dre, full a oprocz tego jakies opaski, rekawiczki, bryczesy pair play łądne za 199