Skoro podobno tak drogie eskadrony bicolor farbuja, to nie chcialabym wiedziec jak to wygląda po praniu... Chociaż na zdjeciach wyglądają niczego sobie 😉)
O nawet nie pomyślałam o Eskadronie, oczywiście chodziło mi o ES.
A czy już ktoś widziała na żywo nową kolekcję Eskadrona? Zastanawiam się nad polarem Chili, a boję się, że może się gryśc z kasztankiem 🙁 Co o tym myślicie?
Mówisz o granacie z kolekcji Bloom? Pewnie wyglądałby fajnie, tylko ta lamówka skutecznie mnie odstrasza-jaskrawy róż i zieleń 🙁 Chciałam coś eleganckiego, ech sama już nie wiem 🤔
Ola właśnie jak zobaczyłyśmy Burzą kolor chilli to nasze pierwsze słowa były że ten czaprak na kasztanie to będzie mały koszmarek 😉 sama mam kasztana i nawet nie chce myśleć jak to by wyglądało , ta czerwień to taka świeża krew
Granat jest bardzo ciemny i pięknie łączy się z lamówką ( mowie o cottonie) , szary jest super. Brilianty maja tak pięknie dobrane sznureczki i lamówki że sie nimi bardziej zachwycałam niż całymi czaprakami 😁
z bloom nie ma granatu jest plum- czyli śliwka , mi sie kojarzy z sokiem z gumijagód 😂
Jest tak jak pisze Ciska, ten granacik to plum, nareszcie się połapałam o co chodzi 😁 Z granatu mogę ewentualnie kupić deepblue, ale mam cottona w tym kolorze i już mi się przejadł. Jeszcze zastanawiałam się na nougatem, ale ten z kolei pewnie się z moim zleje.
Ciska Dzięki, chyba skutecznie mnie zraziłyście do tego koloru :kwiatek: :kwiatek: Zakres kolorów między którymi się waham znacznie się pomniejsza, może uda mi się w końcu coś wybrać 😁
edit. Likier rzeczywiście, dopiero zauważyłam jest granat, ale na zdjęciach wygląda jak czerń.
Zamarzył mi się polarek z nowej kolekcji, ale może rzeczywiście nie pasuje do kasztana. A może ta w romby? Tylko mój komputer chyba znacznie przekłamuje kolory widzę tam błękit, ale to byłoby nielogiczne, w tej kolekcji przecież nie ma nic błękitnego...
a ja naliczylam ze do mnie w tym miesiacu przy dobrych wiatrach dojdzie 9 czaprakow w tym 1 na odstrzal bo nie spelnil moich nadzieji 😉 no i szmaragd leci w swiat 😕