xxagaxx, ten kolor jest z tej kolekcji co miedzy innymi delft. Mam gdzies ten katalog, ale teraz nie mam czasu go szukac. Na pewno byl stripe-in i max.
Ale wiesz może jak nazywał się ten kolor w oryginale?? Jakiego padu mam szukać?? Żołty/słoneczny/pomarańczowy?? Bo nie wiem w ogóle jakiej nazwy szukać 🙁
To byl jakis zolty na pewno. Hmmm.. Nie pamietam, ale moze cos Ci pomoga nazwy kilku innych kolorow z tej kolekcji. Na pewno byl delft, slate, terra, ebony, black, fuchsia, mouse (jakos tak)....
xxagaxx, eureka !! Mam katalog w rece. Ten kolor to sunshine, jesien/zima 08/09 (jak juz wiesz). Tylko mam zle wiesci. Ten kolor wszedzie jest uzyty jako dodatek, a nie glowna barwa. A to lamowka, a to logo itp. itd.
pomarancz/heban/sezam to inna kolekcja. Chyba byla przed ta, z ktorej masz owijki.
xxagaxx, eureka !! Mam katalog w rece. Ten kolor to sunshine, jesien/zima 08/09 (jak juz wiesz). Tylko mam zle wiesci. Ten kolor wszedzie jest uzyty jako dodatek, a nie glowna barwa. A to lamowka, a to logo itp. itd.
To już niedobrze ;/ a wiesz jaka lamówka?? Np. w Stripe In był?? Bo w Maxach nie ma lamówki ;/
Z tego co widze to jest uzyty do loga w maxie mouse. Pamietam, ze byla lamowka w lightcord. Stripe-iny nie sa pokazane (na nich nie ma tego koloru), wiec nie wiem. :/
Maritim- szału nie ma poza szarym cottonem. Ale Bloom- niesamowity, a biały brilliant z różowo/zieloną lamówką mnie zastrzelił 🙂 dla mnie kolekcja Bloom zdecydowanie ciekawsza, mimo że oczodajna 🙂 i cudna skrzynka! zielona z różową pokrywką, śliczna 🙂 nie mogę się doczekać derek powinny być na dniach 🙂
Mnie się podobają plum i chili, ale ze mam juz lavendera, to teraz czas na coś czerwonego (co z tego ze mam juz 2 czapraki z czerwonym? :hihi🙂 😜 Gdyby plum był granatem, to już byłby mój. 🏇
Błagam o pomoc :kwiatek: Poszukuję kantara w kolorze kobaltowym (najlepiej taki sam odcień jak kobaltowy pad Jarpol). Może być z jakimś futerkiem, uwiązem..