Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

cotton PD pod mala ujezdzeniowka:
wątek zamknięty
asds czemu przedajesz swojego pięknego niebieskiego stripe-in?
wątek zamknięty
No to proszę - siodło 16'.
wątek zamknięty
Mowiac szczerze to to PD mi sie srednio podoba. Baaaardzo kuse. A siodlo to pewnie z 16 cali tylko ? Dobrze mysle?

Zreszta, dla scislosci. Nie pisalam o malym siodle (w zyciu w 16 cali nie wsiade) a normalnym ("doroslym" 17) tylko krotkotybinkowym.
wątek zamknięty
kurde...duży  🙁 Możesz go zmierzyć i podać najdłuższą długość w dół (wiem, że jest profilowany) i długość wzdłuż grzbietu?
wątek zamknięty
OMG wiecie ile ma być w nocy w weekend?

-30!!! Nie wyjdę z domu!
wątek zamknięty
a co ty w nocy biegasz w przebraniu po mieście ?  😎
wątek zamknięty
-30 ? Super! Mam nadzieję, że się w dzień utrzyma. Będę mogła użyć derki !  💃
wątek zamknięty
ciska, a ty nie??  👀

tunrida zaplułam monitor wariatko!!  🤣
wątek zamknięty
no w przebraniu nietoperza a Ty ?

Tundria hahaha czego się nie robi dla lansu , co ?  😉
wątek zamknięty
Ja w lateksowym ciuszki pielęgniarki 😀

tunrida i zmarznie ci aparat i nie będzie fot i dowodu haaa!
wątek zamknięty
OMG wiecie ile ma być w nocy w weekend?

-30!!! Nie wyjdę z domu!

że co??  🤔zczeka:
wątek zamknięty
O rany ale ja to chciałam w KR napisać. Hm.
wątek zamknięty
Tunrida a dla siebie też masz derke pod kolor ??  😁

Bo bez derki dla Ciebie to wstyd, nie wypuszczaj, bo wioska meeeeega bedzie :/  😁 😁
wątek zamknięty
to faktycznie moze byc nam zimno  🤣 ( wiem ze ci sie wątki pomyliły wiec koniec oftp  😉)

a właśnie widziałas , w Inter api anky za 125 zł........ co robisz w sobote ?  😁
wątek zamknięty
Burza, a wyszło w KR -M  🤣
wątek zamknięty
ciska, już jestem wolna! 😀
wątek zamknięty
W lateksowym zdecydowanie za zimno, ale ten nietoperz bardzo praktyczny. To ja się wbije w tunel futrzaty na popręg 😀
wątek zamknięty
Ech...lans...Już kiedyś się skarżyłam. Mam ciężkie życie i nie mam przed kim się lansować. Mieszkańcy wsi nie są na czasie jeśli chodzi o nowe kolekcje i trendy na obecny sezon.  😵
W stajni też raczej nikt nie padnie na kolana na widok mojego nowego padu czy derki. Co gorsze..jeszcze właściciel uzna, że chyba pora na podwyżkę, skoro tak dobrze mi się powodzi.  😉
Ale dzięki mrozowi mogę derkę na konia założyć i nikt mi nie powie, że wydelikacam gada. Przy -30 to już się chyba należy, nie? Fotki se pocykam, na bloga se wkleję. Żyć nie umierać.  😀iabeł:
wątek zamknięty
i asds zrezygnowała ze sprzedaży..........
wątek zamknięty
asds czemu przedajesz swojego pięknego niebieskiego stripe-in?

Pojawila się drobna nebula finansowa, ale już na gg dostałam reprymende że chce pozbawi swoje chrzestnice zabytkowego spadku po ciotce (czyli mnie) i w ycofane z sprzedaży...ech innych metod łatania dziury budżetowej muszę poszukac

karolinag

Pieknie ta pomarańcz wygląda na twoim koniu! Przyznam ze w sklepie takiego wrazenia na mnie nie robiła
wątek zamknięty
tunrida, musisz koniecznie jakąś koleżankę wciągnąć, będziecie się wzajemnie cieszyć i zdjęcia robić 😀 uuu i na bloga- szał 😀

xxagaxx, weź.. no comments 😉

Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w Inter Api znowu wyprzedaż 💃
wątek zamknięty
Teraz możecie mnie zabić 😀😀

Okazało się że kupuję Irish ebony!!! Stripe in 😀😀😀:😀

Normalnie chyba zaraz ze szczęścia padnę i nie wstanę  😵  💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
wątek zamknięty
aga gdzie?
wątek zamknięty
Burza Burza szczególiki  👀
wątek zamknięty
jakie anky sa po 125zl:O 😜
wątek zamknięty
aga gdzie?

Strzelam że w Gidranie...

Maja jeszcze piekny zestaw stripe in Graphite/Blueberry z owijkami a ja bez kasyyy..oczywisie vS  🙁(
wątek zamknięty
asds, w jakiej cenie?
wątek zamknięty
Inter Api 😉 są po 125, któryś z tych różowych odcieni
wątek zamknięty
xxagaxx, zabijam Cię  🤣  gdzie dorwałaś?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.