Będzie możliwość zrobię na modelu 😉 - wtedy sama ocenisz czy dobrze czy źle, że nie brałaś 😉 dodam, że foty robiłam z telefonu 🤣
Edit: Ja już jednak zmęczona jestem xD dałam popatrzeć osobie trzeciej na zdjęcie tu wstawione i porównanie z impulsem, którego trzymam w ręku - i wychodzi, że jednak jest jaśniejszy .. przepraszam za wprowadzenie w błąd :kwiatek:
ms_konik, ale chyba żadne polary ci nie będą pasować do błyszczącego czapraka bardziej niż oryginalne? 😉 bo widzę, że generalnie do brillantów owijki pasują 'na słowo'.
Burza - aaa, to takie buty :/ niedobrze 🙁 Zairka- jak już go znienawidzisz (wiesz, on najlepiej na siwym wygląda 🙂 ) to ja się nim chętnie zaopiekuję 🙂
Nie mam pojecia musialam go zle ulozyc z tej strony bo w drugiej sie nie marszczyl,tylko trzeba wziac pod uwage ze to VSS pod ujezdzeniowka. tu lezy dobrze
[quote author=ms_konik link=topic=14623.msg511489#msg511489 date=1267913843] Czy komuś może udało się dopasować owije do brillanta negro? Ten grafit jest tak dziwnie złamany :/ [/quote]
Ja mam oryginalne owijki Negro Eskadrona kupione w Eltanie .. Jak byś chciała za pewne jeszcze jakieś mają na przecenie 🙂