Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a ja myślę,że ktoś dorwał się do importu z tej samej chińskiej fabryki,w której eskadron zamawia  😉
wątek zamknięty
bardzo możliwe  🙂
wątek zamknięty
Antoś ładnie pierwsze foto do szmatocholików byś mogła wstawić tylko rozjaśnij 🙂
wątek zamknięty
Ja tez licytowałam ten pomarańczowy czaprak, ale tylko do 45, bo jednak nigdy nie marzyłam o takim kolorze😉
Chociaz z brązowymi owijeczkami wyglądałby nieźle😉
Nikt nie wie czy jest ich więcej?
wątek zamknięty
Wysłałam pytanie do sprzedającego,jak odpisze to dam znać.
wątek zamknięty
oo super! jak będzie miał więcej, to ja się piszę! 🏇

znacie jakiś czaprak w kolorach odwrotnych do takich ochraniaczy:
http://siodlarnia.com/zdjecia/60495_streichkappe-rost_[rozdzielczosc_pulpitu].jpg

tj. brązowy/oliwkowy z pomarańczową lamówką?
wątek zamknięty
A ja się pochwalę eBay-owym zakupem  😅  A to wszystko inspiracja Anyy  :kwiatek:

wątek zamknięty
Antoś, ślicznie! Dziewczyny mają racje - kantarek do szmatoholików!

Claudia, szałł!!!  😜
wątek zamknięty
Hm.. moze jakies wspólne zamówienie z e-bay'a? :>
wątek zamknięty

czy ktoś mi tu nie wspominał ze nie chce mieć pustego konta?? :P Ja czekam jeszcze, może na ebyu się taniej zrobi xD A że w marcu urodziny to może się uda rodziców namówić 😀
wątek zamknięty
Klami
http://cgi.ebay.pl/Nierendecke-Eskadron-Dralon-Gr-XL-aqua-braun-NEU_W0QQitemZ230421444031QQcmdZViewItemQQptZPferdedecken?hash=item35a63035bf
ta jest chynbna idealna🙂 a jedna z naszych forumowiczek planuje zakupy u tego sprzedajacego szczegoly w ogloszeniach :kwiatek:
wątek zamknięty
Szmaragd już prawie mój 😀😀  💃 💃 💃
wątek zamknięty
w jakim sensie prawie? 👀 mi babka z horsecare napisala ze dzisiaj powinien do niej przyjsc wiec ja tez juz prawie mam 😅
a Ty aga skad wytrzasnelas?
wątek zamknięty
[quote author=Alice link=topic=14623.msg449334#msg449334 date=1264014313]

czy ktoś mi tu nie wspominał ze nie chce mieć pustego konta?? :P Ja czekam jeszcze, może na ebyu się taniej zrobi xD A że w marcu urodziny to może się uda rodziców namówić 😀
[/quote]

No to własnie w celu ochrony mojego konta :p Żeby dostac taniej ten dralon i nie musiec go kupowac za 300 zł :P
wątek zamknięty
Zairka, tylko to polderka niestety jest. :/

Sluchajcie, takie pytanko. Ktore ujezdzeniowe czapraki / pady sa stosunkowo krotkie (do ujezdzeniowki z raczej krotsza tybinka) ??  Interesuja mnie Eskadrony, Euro-Stary, Anky ??
wątek zamknięty
Do ujeżdżeniówek z krótszą tybinką (tak jak ja mam Prestige Lucky dressage) odpuść sobie Eskadronowe DL, bo wyglądają tragicznie.
EDIT- tak długie są DL przy krótkotybinkowych siodłach ujeżdżeniowych 🙄

Dobrze za to wyglądają polopady i VSD (tu na foto akurat pod skokówką, ale widać, że pod skokówkę VSD jest przydługie więc idealne pod ujeżdżeniówkę)
wątek zamknięty
Klami, chyba tylko Eskadrony PD są krótsze. bo DL jest naprawde długi, Euro Stary też są długie
wątek zamknięty
Szmaragd już prawie mój 😀😀  💃 💃 💃

i prawie mój  💃
wątek zamknięty
Ale PD nie wejdzie jej pod większe siedzisko. Za to VSD jest krótsze od DL i dobrze wygląda pod ujeżdżeniówką
wątek zamknięty
Anky są krótkie. Może VSD też ale Klami nie polecam (zresztą sama widziałaś mojego levanderka) Dla mnie takie homo niewiadomo... ni to pod skokówkę bo za długie ni pod ujeżdżeniówke bo u góry wyprofilowane...

A Zairka prawie bo jeszcze nie zapłacony 😀 Czekam teraz na odpowiedź ile i jak mam płacić 😀 Jupi (a mam jeszcze jeden zamówiony, tyle ze VS i teraz czekam na odpwiedź czy będzie i będę miała 2 :P)
wątek zamknięty
A czapraki PONY?

A mi akurat nie przeszkadza jak czaprak bardzo wystaje...
wątek zamknięty
Ma ktoś PD i mógłby wstawić?
wątek zamknięty
Anky w życiu nie pod krótkotybinkowe. Zaraz poszukam zdjęcia mojej Anky pod LD. Też wygląda źle.

Pony znowu może mieć problem aby jej starczyły pod większe siedziska niż 17, a jak z futrem to max 16
wątek zamknięty
nky są zdecydowanie krótsze od ES. Tak samo przypomniało mi się że Schockemohle (pad który miałam przynajmniej) też jest krótsze. A na dniach będę miała 2 czapraki eskadrona DL więc też zrobię porównanie.
wątek zamknięty
Aga- tu masz VSD pod ujeżdżeniówką. Moim zdaniem nie wygląda źle
wątek zamknięty
Laguna ja wolę proste 🙂 Ale jak kto woli.

Najlepiej to jak zakupisz siodło to wpadnij do mnie i sobie przymierzysz 😀
wątek zamknięty
Likier, wal do zen może jeszcze nie sprzedała swojego Jacsona 😉
wątek zamknięty
Dzieki dziewczyny.

VSD czy pony odpada. Tego pierwszego profilowanie to optycznie mi sie nie podoba. A PD bedzie znowu za kuse, bo 16 calowki to miec nie bede na pewno.

Tak patrze po zdjeciach to wydaje mi sie, ze krotsze to beda polo pady wlasnie i pady ANKY nawet tez.
NA pewno nie maxy ES, bo sa mega dlugie chyba.

Laguna, polo pady pasuja, tak?

aga, dzieki.
wątek zamknięty
uu ES Stripe in w ogłoszeniach za nawet fajną kase 🙂
wątek zamknięty
i w dodatku jaki *__* tylko, czemu vs, a nie dl !? po za tym jak i tak jestem na minusie teraz...

wiecie, jaki cobalt jest piękny na żywooo?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.