Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Laguna- bo to dla osób kochających brązy. Możesz mieć każdego dnia tygodnia konia w ulubionym brązie, ale codziennie inny herb.  😁
wątek zamknięty
tunrida, 😁 dobre 😁
wątek zamknięty
A tak na poważnie, to myślę, że brąz to taki kolor, który ZAWSZE będzie miał wzięcie.

Jedni lubią róże i wyraczaste kolory, inni klasyczne granaty, zielenie. Brąz jest taki uniwersalny. Jak będzie miał różowy czy błękitny herb wezmą i ci i ci.
Widocznie brązy zawsze mają branie, skoro tak często powtarzają prawie ten sam odcień.
Inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
wątek zamknięty
O Boshe...ale sie usmiałam...Od razu mi sie humor poprawił XD
wątek zamknięty
Tunrida- ale mogli się chociaż wysilić na różne stopnie nasycenia tego brązu.
A oni tak jakby użyli dokładnie tego samego materiału tylko inne herby ponaszywali i lamówki
wątek zamknięty
Ku przestrodze😉 Od lewej: beluga, chocochip, brown

Chocochip i brown są z tego samego odcienia, a beluga ma taki kolor jak lamówka chocochip. Lol.
wątek zamknięty
Widocznie córce pana od Eskadrona pasuje do konia właśnie TAKI a nie inny odcień brązu.  😁 I nic na to nie poradzimy. Trzeba czekać aż córka pana od Eskadrona zmieni konia na innego.
wątek zamknięty
Burza- niiiiiii..... Lamówka chocochip jest ciut jaśniejsza niż beluga 😁
wątek zamknięty
Laguna, to kajam się, przepraszam za błąd 😁
wątek zamknięty
Ojtam, to co im się nie posprzedawało to zmienili herb i obszyli inną lamówką i vuala Nowa kolekcja 😀
wątek zamknięty
Monny, że ja na to nie wpadłam 😵
wątek zamknięty
To chyba im słabo te polopady w takim razie idą skoro aż przez 3 kolekcje musieli wyprzedawać nadprodukcję pierwszej 😁
wątek zamknięty
Laguna, albo w zamówieniu do Chin o jedno zero się machnęli 😁
wątek zamknięty
Padłam 😂
wątek zamknięty
Pomyśl, chcieli 10tys a wyszło 100 😁
wątek zamknięty
Burza tak jak babki mowily Jacson ma zanizona rozmiarowke

Laguna faktycznie sie nie wysilili 🤔
wątek zamknięty
Zairka, dobrze, ale nie krzycz na mnie 😀
wątek zamknięty
Dziewczyny jest jakiś komplet najlepiej pad który by pasował odcieniowo pod dralon z Aqua? - Tylko raczej taki dostępny, a nie stara kolekcja np. Anky 🙂 :kwiatek: Będę wdzięczna
wątek zamknięty
Moja padokowa Jacsona nie ma zaniżonej rozmiarówki.A polar w porównaniu do tych które porównywałam tez nie. Eskadron dla mnie za to gigant bez szału.
wątek zamknięty
Medzik- ten polopad z mojego zdjęcia (pierwszy od prawej) jest właśnie z kolekcji aqua-brown-white
wątek zamknięty
Ludziska, pomóżcie !!

Czy znajdę gdzieś jeszcze POLAROWĄ DERKĘ JACSON  BEŻOWĄ, w rozmiarze 155 lub 165??
wątek zamknięty
Widziałyście te CUDOWNE dralony dla psów? 😜 😜 😜

[[a]]http://shop.ebay.pl/reitstiefel-kandel/m.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A4%257C39%253A1%257C72%253A1229&_ipg=200&_trksid=p3911.c0.m14&_pgn=3[[a]]

Szkoda, że moja Tofka ma 30cm po grzbiecie, a nie 60 🙄
wątek zamknięty
Tutaj są polarki 😁

[[a]]http://shop.ebay.pl/reitstiefel-kandel/m.html?_nkw=eskadron&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A1229&_trksid=p3911.c0.m14&_pgn=2[[a]]
wątek zamknięty
Ktoś, polowałam na ten czaprak-też mi się wymarzył na zawody😉
Ciska,to znaczy że te czapraki to jakaś taka stała produkcja?Myślałam,że tylko jeden się taki trafił.Gdzie można je kupić?
wątek zamknięty
to jest kolekcja z 2005 roku  schoko/orange   tzn przynajmniej ten mój  😉
wątek zamknięty
Likier z beżowych została już tylko jedna w rozmiarze 145 http://www.konik.com.pl/sklep,1321,,,03,,pl-pln,210415,0.html
ale 155 powinny byc dostepne w zielonym, granatowym lub bordo 😉
wątek zamknięty
Edytka, dzięki  :kwiatek:, ale niestety rozmiar za mały będzie 🙁
wątek zamknięty
Mogę się pochwalić moimi fioletami ?  😅

derka Amigo i kantar Eskadron

wątek zamknięty
Ciska,zrozumiałam że tych "podrób" eskadrona było więcej,bo chyba nawet fin pisała,że już któryś raz jest na allegro i że ten Twój to też nie-eskadron;
wątek zamknięty
mój ma metke i kupiłam go ze sklepu wiec podróbą nie jest a ten Ktośki wygląda identyko tylko jak by ktos tą metke odpruł.

więc nie wiem jak to z nimi jest  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.