A tak na poważnie, to myślę, że brąz to taki kolor, który ZAWSZE będzie miał wzięcie.
Jedni lubią róże i wyraczaste kolory, inni klasyczne granaty, zielenie. Brąz jest taki uniwersalny. Jak będzie miał różowy czy błękitny herb wezmą i ci i ci. Widocznie brązy zawsze mają branie, skoro tak często powtarzają prawie ten sam odcień. Inaczej nie umiem tego wytłumaczyć.
Tunrida- ale mogli się chociaż wysilić na różne stopnie nasycenia tego brązu. A oni tak jakby użyli dokładnie tego samego materiału tylko inne herby ponaszywali i lamówki
Widocznie córce pana od Eskadrona pasuje do konia właśnie TAKI a nie inny odcień brązu. 😁 I nic na to nie poradzimy. Trzeba czekać aż córka pana od Eskadrona zmieni konia na innego.
Dziewczyny jest jakiś komplet najlepiej pad który by pasował odcieniowo pod dralon z Aqua? - Tylko raczej taki dostępny, a nie stara kolekcja np. Anky 🙂 :kwiatek: Będę wdzięczna
Ktoś, polowałam na ten czaprak-też mi się wymarzył na zawody😉 Ciska,to znaczy że te czapraki to jakaś taka stała produkcja?Myślałam,że tylko jeden się taki trafił.Gdzie można je kupić?
Ciska,zrozumiałam że tych "podrób" eskadrona było więcej,bo chyba nawet fin pisała,że już któryś raz jest na allegro i że ten Twój to też nie-eskadron;