Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Tak, maść ma podobną. Ten Twój bordowy to wine, tak? Szukałam go ostatnio ale ani widu ani słychu... A do niebieskich mam jakiś wstręt 🤔wirek: Paczunio ładnie wygląda ale mojego Dukata w tym nie widze.
Ciągle mnie jakaś zieleń męczy ale nie mogę się zdecydować. Pady są ładne ale ze względów finansowych raczej w czaprakach przebieram...
Zatem raczej zielony/bordowy - jakieś pomysły?
wątek zamknięty
Burzol- a dla mnie to najlepszy kolor jaki widziałam na Pączku!  😍
wątek zamknięty
Czy to kolory Euro Star na ten sezon?

wątek zamknięty
Pewnie tak, bo te wieśniackie herby są wszędzie. I to jeszcze herby w rozmiarze XXXXXL
wątek zamknięty
bleeeee ;/ okropność
wątek zamknięty
Ale super.  😉 To mam w takim razie z tych wszystkich nowości jedną jedyną maluśką Ankę na oku.
A nadmiar kasy mogę wydać na siebie- se zamówię Lugany dwukolorowe. A co? Raz się żyje, jak mawia mąż. Schudnę jeszcze bardziej i w lato będę prześliczna i urocza w dwukolorowych Luganach.  😁
wątek zamknięty
tunrida ja mam podobnie  🤣
wygląda na to, że w tym sezonie nie kupię nic z nowych kolekcji  💃
wątek zamknięty
Będzie można odłożyć kasę na wakacje 🤣
wątek zamknięty
"Widzieliście gdzieś może w warszawskim sklepie stacjonarnym czaprak z zakończeniem pod kątem ostrym, chętnie biały?"

disco Ktoś na volcie wystawiał biały używany ESKADRONa, nie Precelek?

wątek zamknięty
Dramka napewno precelek wystawia trend collection

Własnie przyszła do mnie anka dla mojej trenerki
DUSTY Lilac- dokładnie tak jak ja sobie wyobrażałam 😉

edit  🙇 🙇 🤔wirek: 😁 oczywiscie ze dusty a nie Pink
wątek zamknięty
pink lilac  czy dusty lilac ?  👀
wątek zamknięty
Wygląda jak dusty  😉
wątek zamknięty
no właśnie , bo ja mam pink lilac i wygląda inaczej    😉
wątek zamknięty
juz zmienilam 😁
wątek zamknięty
Zairka- cud miód !  😍
wątek zamknięty
mozna gdzies w necie zobaczyc juz pady ANKY ? czy jeszcze nie ma / 😉
wątek zamknięty
A ja bym sie nie obrazila jakby w tym brazowo-blekitnym ES byla jakas polarowka. Niech i nawet ma ten badziewny herb, nie robi.
wątek zamknięty
Jejciu, te herby są paskudne..

Kompletuję właśnie szaro-biały zestaw na zawody, i właściwie wszystko mam wybrane oprócz czapraka. Zastanawiam się nad nowymi Eskadronami, new cottonem, cottonem i polo padem. W sumie najbardziej podoba mi się polo pad ale - u moje pytanie do Was :kwiatek: - nie jest on zbyt nieelegancki jak na zawody?
Jakbyście miały jakiś inny szary czaprak godny polecenia to piszcie 🙂
wątek zamknięty
chyba polopad bardziej elegancki od cottonow 😉
wątek zamknięty
Tak Zairka coś mi się przekręciło, chodziło mi o new cottona, bo podoba mi się ale te pionowe fale, no nie wiem sama już :P
wątek zamknięty
Papi zależy co kto lubi. W skokach jest taka dowolność, że wybierasz co chcesz. Czasami nie sam czaprak daje efekt, a dopasowanie czegoś do kompletu.

Ja lubię proste rzeczy, bardzo podobają mi się ciemne czapraki z delikatną lamówką w jaśniejszym kolorze, nie ważne, czy to cotton, czy no name.
Po czym kupiłam polopad w paski  :emot4:
wątek zamknięty
Jaki?  🤣
wątek zamknięty
beluga - flax.

wątek zamknięty
Papi zależy co kto lubi. W skokach jest taka dowolność, że wybierasz co chcesz. Czasami nie sam czaprak daje efekt, a dopasowanie czegoś do kompletu.

No właśnie ja chcę mieć szary komplet, tzn. szare skorupki, szary czaprak, białe bryczesy z szarym lejem (te z białymi to samobójstwo dla portfela, zawsze czymś pobrudze i do wyrzucenia 🤔wirek: ) . Mam szary rajtrok i koszulę z szarymi elementami. Wg mnie będzie to do rudego pasować, tylko nie wiem co z tym czaprakiem..
wątek zamknięty
No właśnie ja chcę mieć szary komplet, tzn. szare skorupki, szary czaprak, białe bryczesy z szarym lejem (te z białymi to samobójstwo dla portfela, zawsze czymś pobrudze i do wyrzucenia 🤔wirek: ) . Mam szary rajtrok i koszulę z szarymi elementami. Wg mnie będzie to do rudego pasować, tylko nie wiem co z tym czaprakiem..

Bierz polopad, =)  sa swietne  😅
beluga - flax.

e tam , to taki skromniutki  🙄 nie to co te fioletowe  🤣
wątek zamknięty
Z szarych niedrogich ochraniaczy polecam hampy pro. Wyglądają porządnie, są trwałe i nie kosztują majątku.

Do tego może eskadron stone cotton? Albo HKM drobnopikowany, też niebrzydki i nie zabija ceną.
wątek zamknięty
Lena- jeśli masz z powodu belugi-flaxa walić głową o mur, to ja Ci chętnie pomogę. Ja tam staram się być dobry człowiekiem.
Poza tym wiesz....myślę że takie żółte paski jak dzika pszczółka głupio będą wyglądać na zawodach.  😀iabeł: ZDECYDOWANIE ładniej byłoby Twojemu koniowi w stonowanym czapraku z delikatną jasną lamówką. Naprawdę.  😀iabeł:
Jakbyś naprawdę chciała się pozbyć tego pasiastego skutku swojej lekkomyślności i nagłego otumanienia to ja jestem chętna.  😜

wątek zamknięty
Lena- jeśli masz z powodu belugi-flaxa walić głową o mur, to ja Ci chętnie pomogę. Ja tam staram się być dobry człowiekiem.
Poza tym wiesz....myślę że takie żółte paski jak dzika pszczółka głupio będą wyglądać na zawodach.  😀iabeł: ZDECYDOWANIE ładniej byłoby Twojemu koniowi w stonowanym czapraku z delikatną jasną lamówką. Naprawdę.  😀iabeł:
Jakbyś naprawdę chciała się pozbyć tego pasiastego skutku swojej lekkomyślności i nagłego otumanienia to ja jestem chętna.  😜

😂 A ktos narzeka ze ludzie sa nie mile na re-volcie  😂
wątek zamknięty
No właśnie te hampy sobie upatrzyłam 🙂 Doobra, wezmę na razie cottona albo HKM (jest jakaś między nimi różnica? nigdy nie miałam HKM a cottony mam jak do tej pory 3 i są hmm, kiepawe) a najwyżej dokupię polopad kiedyśtam.
wątek zamknięty
papi 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.