a ja mam w dmku najnowsze katalogi Horze i HKM i HKM naprawde pierwszy raz mi sie tak podoba...i swoje kolekcje przedstawili w posobny sposob jak Eskadron to robi 😲
Ciska szukalas owijek do alt rosy i po ogladnieciu katalogu nie wiem czy nie pasowaly by owijki Horze polarowo elstyczne ,,dzika roza"
Zairka, czy w katalogu Horze jest jakaś sensowna strona z bandażami elastycznymi... niestety nigdzie nie mogę znaleźć nowej kolekcji w netcie, a na stronie maja jedynie 3 kolory... dałabyś radę (jeśli są zdjęcia) cyknąć fotkę takiej strony?
Zairka no właśnie jak przeglądałam katalog to też zwróciłam na nie uwage i chyba beda troche za jasne ale pewnie je zamówie tylko szkoda ze sa tak beznadziejnej jakości 😉
Ja mam lind cotton, tylko niestety zdjęcie bardzo przekłamało kolory (tam są trudne warunki dla fotografów 😁 )- jest ciut ciemniejszy. Według mnie całkiem fajny kolorek 😉
Ja widziałam całą tą kolekcje na żywo, i już znalazłam prezęt urodzinowy dla sowjej kluski. I chyba nawet ładnieszy od pasiaka eskadrona. Teraz tylko czekać na anky.
Przepraszam , ale O.o ...co oni wymyślili z tą kolekcją ? Przecież to jakaś porażka totalna. Jak całkiem inna firma . Ja jestem ślepa czy pokazali tylko dwa stripe in'y i nie napisali jakie kolory ? Kantar Simileath ładny i ciuchów parę. http://www.tackfactory.nl/?m=101&s=96 niby Anky katalogi a jak się otwiera to inne ;/