Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a ja mam w dmku najnowsze katalogi Horze i HKM i HKM naprawde pierwszy raz mi sie tak podoba...i swoje kolekcje przedstawili w posobny sposob jak Eskadron to robi 😲

Ciska szukalas owijek do alt rosy i po ogladnieciu katalogu nie wiem czy nie pasowaly by owijki Horze polarowo elstyczne ,,dzika roza"
wątek zamknięty
Precelek Ty mnie tu nie kus, nie kus...
Myslalam, ze ktos napisze, ze sie praktycznie nie roznia 😉

Myslalam, ze jak wroce z uczelni, to paczka z wine juz bedzie "czekac", a tu niestety, musze czekac do poniedzialku...
wątek zamknięty
Medziiik, Fantazja  popytam dokładnie i zobaczę co da się zrobić 🙂 🙂 🙂

😅 z niecierpliwością czekamy na wieści 🙂
wątek zamknięty
Zairka, czy w katalogu Horze jest jakaś sensowna strona z bandażami elastycznymi... niestety nigdzie nie mogę znaleźć nowej kolekcji w netcie, a na stronie maja jedynie 3 kolory... dałabyś radę (jeśli są zdjęcia) cyknąć fotkę takiej strony?
wątek zamknięty
Zairka  no właśnie jak przeglądałam katalog to też zwróciłam na nie uwage i chyba beda troche za jasne ale pewnie je zamówie tylko szkoda ze sa tak beznadziejnej jakości  😉
wątek zamknięty
Cobrinha, w nowym katalogu są owijki elastyczne tylko białe, czarne i czerwone.
Większy wybór jest polarowych i polarowo-elastycznych.

Zamów sobie katalog, przysyłają bezpłatnie.
wątek zamknięty
Podałabyś mi linka gdzie można zamówić? na stronie producenta?
wątek zamknięty
akzzi  kupilas wine z oksera czy skąd?
wątek zamknięty
ale na stronie www.horze.com mozesz bezposrednio objerzeć cały katalog

a to są te elastyczno-polarowe
wątek zamknięty
ciska kurcze elsatyk jest jasny ale ten polar wydaje sie bardzo pasowac do alt rosy 🙄
wątek zamknięty
spróbuje  🙂 najwyzej bede musiała dokupic do nich kolejny czaprak do kompletu :P

Ma ktos moze foto cottona stone na koniu ? w szmatocholikach  nie ma a wydawało mi sie że były takie zdjęcia na forum.
wątek zamknięty
kup 2 pary tych elast-pol i przerob na sam polar 😁
wątek zamknięty
Cobrinha, tak jak pisała Argento możesz obejrzeć cały katalog na http://www.horze.com/
Zamawia się również na stronie horze.
wątek zamknięty
ciska:

Alice, ten petrol i fiolet zdecydowanie, coś a'la petrol ma HKM, nazywa się też petrol  😀
a co do stone, to myslę że zleje się z Twoim konisiem

wątek zamknięty
Pursat dziękuje    :kwiatek:

Zairka te polarowo-elastyczne to w ogóle niet bo one są różowo cukierkowe  jak moje eskadrony do nici rose i to nie jest to  🤣
wątek zamknięty
W okserze nowy Eskadron bedzie dopiero za 3-4 tygodnie okolo.
wątek zamknięty
Ja mam lind cotton, tylko niestety zdjęcie bardzo przekłamało kolory (tam są trudne warunki dla fotografów 😁 )- jest ciut ciemniejszy. Według mnie całkiem fajny kolorek 😉

wątek zamknięty
Dzięki wszystkim... niestety te owijeczki wyżej są za jasne 🙁
wątek zamknięty
zen dzięki  :kwiatek: bardzo fajnie wygląda
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ja widziałam całą tą kolekcje na żywo, i już znalazłam prezęt urodzinowy dla sowjej kluski. I chyba nawet ładnieszy od pasiaka eskadrona. Teraz tylko czekać na anky.
wątek zamknięty
Ło matko z córką, nowe Cross In`y !! To po mnie  😡
Fantazja, powinnam się powstrzymać przed otwarciem twojego linku  🤬
wątek zamknięty
Azbuka, conajwyżej kolejna szmatka dojdzie do Twojej kolekcji  😁 , ale kto to zliczy  😁 nikt się nie połapie  😉
wątek zamknięty
A mnie się zupełnie nic nie podoba z nowej kolekcji ES  🤔
Na pewno dla konia nic nie kupie.
Podoba mi się jedynie jedna kurtka.
wątek zamknięty
Ja dziś przejrzałam pobieżnie katalog ES i generalnie porażka. Ale co kto lubi 😉
wątek zamknięty
Mi te nowe herby się nie podobają.
wątek zamknięty
a podrzuci ktoś w jednym poście wszystkie linki do nowych katalogów? :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Przepraszam , ale O.o ...co oni wymyślili z tą kolekcją ? Przecież to jakaś porażka totalna. Jak całkiem inna firma . Ja jestem ślepa czy pokazali tylko dwa stripe in'y i nie napisali jakie kolory ?  Kantar Simileath ładny i ciuchów parę.
http://www.tackfactory.nl/?m=101&s=96 niby Anky katalogi a jak się otwiera to inne ;/
wątek zamknięty
piękne kurtki  😜 i stripe in czekoladowo-sezamowy  😍
wątek zamknięty
Trolinka, a co Ci się inne wyświetla ?
Ja gdy nacisnę na dany katalog wyświetla mi się katalog w pdf.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.