Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Mia, nie przypominam sobie, żebym brała udział w ubieraniu Ritka w czarną Ankę. 😉

Każdy ma swój gust. Elegancja elegancją, ale mi osobiście bardziej odpowiada taka elegancja, którą widać na koniu. U Quendi jest smutno, ponuro, nudno i mało widać, takie moje zdanie. 😎

całe szczęście posłuchałam 🙂 i tę czarną Ankę mam, musicie mi tylko wybaczyć brak zdjęć dobrej jakości aby pokazać jak superowo on w tej ance wygląda :> szczególnie ogolony 😉
wątek zamknięty
Mi mój kary też się podobał z początku w czarnej Ance, ale jakoś potem mi się znudziła... Kobieta zmienną jest ;d
wątek zamknięty
efka, musisz nadrobić. Smaku narobiłaś, a fotek brak. Nieładnie. 😉
wątek zamknięty
A mnie się marzy czarna anka na moją rudą. I chyba już ustawia się w kolejce. Nie wiem tylko czy najpierw polować na pasiaka eskadrona z nowej kolekcji czy  anke...  🤔wirek:
wątek zamknięty
Jak dla mnie dla kasztana czarna Anka😉 W pasiaku mi się średnio widzi, ale to moje zdanie😉)
wątek zamknięty
Dokładnie - zrobi jak będzie chciała. Ale zapytała o zdanie, ja wyraziłam swoje, Ty swoje i git. uśmiech

Brown chyba będzie czekał na 'letnie futro', a jak nie będzie pasować to pójdzie w świat..

ale lemonka widać na nim dobrze (Zairka  :kwiatek🙂

edit

może od razu podpowiecie jak brown będzie wyglądał na 'letnim' Bartku?
coś czarno to widzę.
wątek zamknięty
Quendi, a mnie się w brownie podoba 🙂 Może dlatego, że to jeden z moich ulubionych cottonów 😅
IMO - zostaw i nie puszczaj! 😁
wątek zamknięty
moim zdaniem będzie pięknie...poczekaj do lata żebyś później nie płakała  😉 :kwiatek:
P.S masz foto z lemonie 👀
wątek zamknięty
Quendi Według mnie za ciemny ten czaprak nawet na letnią sierść. Lemon owszem.  😎
wątek zamknięty
a ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma ze stajni pracuje w Equi-shopie i mogę mieć dość sporą zniżkę na cały sprzęt.......  🥂 nie wiem czy na prawdę chciałam o tym wiedzieć  😜
wątek zamknięty
Quendi zostaw brown'a ! Pasuje do Was 😉 Lemon również.
wątek zamknięty
a ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma ze stajni pracuje w Equi-shopie i mogę mieć dość sporą zniżkę na cały sprzęt.......  🥂 nie wiem czy na prawdę chciałam o tym wiedzieć  😜

To składamy do Ciebie zamówienia  😀?!
wątek zamknięty
[quote author=kcj90 link=topic=14623.msg491328#msg491328 date=1266564658]

To składamy do Ciebie zamówienia  😀?!
[/quote]

Oj składamy składamy  🤣

edit
Quendi myślę że będzie ładnie wyglądał w letniej sierści
tu forumowa ewciaa_ i Tulipan w brown (mam nadzieję że się nie obrazi)

fajnie to wygląda
wątek zamknięty
efka, musisz nadrobić. Smaku narobiłaś, a fotek brak. Nieładnie. 😉

ejjj nawet się z Rudzią umówiłam na profi zdjęcia a tu - koń się naciągnął i zamiast sesji musiałam mu zafundować usg 😉
wątek zamknięty
a' propos Eskadrona...

Zapewniają, że do nas nowa kolekcja dojdzie na początku marca, więc te "na dniach" w Api chyba jest trochę naciągane  😲

Ja się z kolei nie mogę doczekać tego organizera na owijki  😜
W grę wchodzi jeszcze polopad navy-chilli, ale to pomacamy, zobaczymy  👀
wątek zamknięty
Czy posiada ktoś z Was zdjęcie eskadrona lind na koniu?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
patrzyłam  😉 nie widzę tam koloru lind
wątek zamknięty
A co to za kolor lind? z jakiej kolekcji?
wątek zamknięty
Medziiik, Fantazja  popytam dokładnie i zobaczę co da się zrobić 🙂 🙂 🙂
wątek zamknięty
Są same flaxy 😀 lind z najnowszej taki zielonkawy
wątek zamknięty
patrzyłam  😉 nie widzę tam koloru lind

polujesz na allegro? 😉
wątek zamknięty
Ja chyba jajo zniose jak nie kupie kolejnego czapraka...chociaż niedawno kupiłam granatowy elegance,ale co z tego jak ja chce jeszcze?
Chyba popadam w jakąś chorobe 🤣

A te euro stary to mi się prawie w ogóle nie podobaja 🤔
wątek zamknięty
lind jest przepiękny  😍

a ja niestety zagapiłam się i nie ma już w PL żadnego ujeżdżeniowego flaxa w sklepie  🙁, dlatego licze na Ktoś :kwiatek:
wątek zamknięty

polujesz na allegro? 😉

już upolowałam  😁 ale z chęcią zobaczyłabym jak się prezentuje pod siodłem.
wątek zamknięty
Czy można gdzieś dostać bandaże elastyczne w zbliżonym kolorze? nigdzie nie znalazłam i sił już mi do tego brak - może ktoś widział?
wątek zamknięty
Precelek, jeszcze niedawno (w zeszlym tygodniu moze ??) byl polopad flax DL w okserze. Nie wiem czy teraz jest, bo cos nie moge wejsc na ich strone.. :/
wątek zamknięty
dzięki Klami, ale ja chcę tylko cottona  🙂
wątek zamknięty
ja patrzac na cottona Linda i na cottona groszkowego jakos mam wrazenie ze sie niewiele roznia (oczywisie lamowka wiadomo ze sie roznia)...
Choc na linda brillanta sie przymierzalam...😀

A do mnie w drodze jest eskadron wine brillant (olcia mloda dziekuje za pomoc :kwiatek🙂, cotton Flaks (Dramka dziekuje za "udostepnienie"  :kwiatek🙂 oraz w poniedzialek wyruszy impuls, ten z kolekcji walnut-fango-sky (fin  :kwiatek🙂... 😅

Zaszalałam... 😲

I tym sposobem, obiecalam sobie, ze to ostatnie z konskich szmatek. Ciekawe ile wytrzymam...
wątek zamknięty
akkzi mam oba i przyznam że różnią się... najbardziej jakością  😉 lind jest nieporównywalnie lepszej jakości niż groszek, przy tym lind jest o ton ciemniejszy, choć owijki z kolekcji lemon-olive nadal w miarę pasują odcieniem  🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.