Mia, nie przypominam sobie, żebym brała udział w ubieraniu Ritka w czarną Ankę. 😉
Każdy ma swój gust. Elegancja elegancją, ale mi osobiście bardziej odpowiada taka elegancja, którą widać na koniu. U Quendi jest smutno, ponuro, nudno i mało widać, takie moje zdanie. 😎
całe szczęście posłuchałam 🙂 i tę czarną Ankę mam, musicie mi tylko wybaczyć brak zdjęć dobrej jakości aby pokazać jak superowo on w tej ance wygląda :> szczególnie ogolony 😉
A mnie się marzy czarna anka na moją rudą. I chyba już ustawia się w kolejce. Nie wiem tylko czy najpierw polować na pasiaka eskadrona z nowej kolekcji czy anke... 🤔wirek:
a ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma ze stajni pracuje w Equi-shopie i mogę mieć dość sporą zniżkę na cały sprzęt....... 🥂 nie wiem czy na prawdę chciałam o tym wiedzieć 😜
a ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma ze stajni pracuje w Equi-shopie i mogę mieć dość sporą zniżkę na cały sprzęt....... 🥂 nie wiem czy na prawdę chciałam o tym wiedzieć 😜
[quote author=kcj90 link=topic=14623.msg491328#msg491328 date=1266564658] a ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma ze stajni pracuje w Equi-shopie i mogę mieć dość sporą zniżkę na cały sprzęt....... 🥂 nie wiem czy na prawdę chciałam o tym wiedzieć 😜
To składamy do Ciebie zamówienia 😀?! [/quote]
Oj składamy składamy 🤣
edit Quendi myślę że będzie ładnie wyglądał w letniej sierści tu forumowa ewciaa_ i Tulipan w brown (mam nadzieję że się nie obrazi) fajnie to wygląda
Ja chyba jajo zniose jak nie kupie kolejnego czapraka...chociaż niedawno kupiłam granatowy elegance,ale co z tego jak ja chce jeszcze? Chyba popadam w jakąś chorobe 🤣
A te euro stary to mi się prawie w ogóle nie podobaja 🤔
Precelek, jeszcze niedawno (w zeszlym tygodniu moze ??) byl polopad flax DL w okserze. Nie wiem czy teraz jest, bo cos nie moge wejsc na ich strone.. :/
ja patrzac na cottona Linda i na cottona groszkowego jakos mam wrazenie ze sie niewiele roznia (oczywisie lamowka wiadomo ze sie roznia)... Choc na linda brillanta sie przymierzalam...😀
A do mnie w drodze jest eskadron wine brillant (olcia mloda dziekuje za pomoc :kwiatek🙂, cotton Flaks (Dramka dziekuje za "udostepnienie" :kwiatek🙂 oraz w poniedzialek wyruszy impuls, ten z kolekcji walnut-fango-sky (fin :kwiatek🙂... 😅
Zaszalałam... 😲
I tym sposobem, obiecalam sobie, ze to ostatnie z konskich szmatek. Ciekawe ile wytrzymam...
akkzi mam oba i przyznam że różnią się... najbardziej jakością 😉 lind jest nieporównywalnie lepszej jakości niż groszek, przy tym lind jest o ton ciemniejszy, choć owijki z kolekcji lemon-olive nadal w miarę pasują odcieniem 🙂