Chyba jaśniejsze mogłyby być.. Widziałam na żywo tego stripe ina i na ciemnych koniach niestety bez szału, kompletnie nie widać koloru pod siodłem...🙁🙁
witam drogie szmatocholiczki 😁 w końcu jestem 😅 i nadrabiam zaległości, jeny, ludzie... 20 tudzież więcej stron w tydzień? 😵 pod moją nieobecność zakochałam się po raz drugi w euro-starowych maxach 😍 niestety szmaragd nie doczekał się zdjęć, za to mam cobalt uwieczniony i jak tylko wróce do domu i ogarne aparat to wstawię tu 😉
Zairka, mi by ten ES widział się na jasnym koniu. w aqua koninka za to wygląda szałowo!
Zairka, Ślicznie ! Elegancko z jasnymi owijkami ! jest lepiej niż przypuszczałam 🙂 Wydaje mi się, że na żywo jeszcze lepiej to wygląda. (ta fota zdecydowanie lepiej pokazuje barwy )
Kolekcja Eskadrona jest już na stronie Mustanga z cenami. Polska reprezentacja nie będzie musiała specjalnie zamawiać derek 😉
Polska reprezentacja dostaje derki za 50zl, a nie za 300-400 😁 Nawet nic wyszyte nie mielismy. "Czerwone" (bo co jak co, ale czerwony to to nie byl) i nic poza tym 😉
m0niSka - Twoje zdjęcie chyba widziałam już w szmatoholikach...mój szczególnie teraz,gdy ogolony,jest jaśniejszy i tak się zastanawiam...zresztą zdjęcia bardzo przekłamują kolor,bo mam czaprak i nauszniki w domu,piękny kolor mają,a na zdjęciach wychodzi zielonkawy - nawet derka buu w ogłoszeniach ma lekko zielonkawy kolor.ggrrrrr
Ktoś, nie mam tego zdjęcia w szmatoholokach 😉 Tylko te dwa zdjęcia mam tego czapraka, bo szybko poszedł w świat.. Ten brąz jest śliczny, ja sprzedalam go bo miałam nadmiar brązów, zresztą Samuar nie widzi mi się w cukierkowych kolorach, więc lamówka mnie raziła strasznie 😉 Ale na Integro może wyglądać ciekawie!
Czy ktoś mógłby mi przyodziać tego pana w te czapraczki/pady ?? BŁAGAM :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Z góry wielkie dzięki :kwiatek:
Tak na szybko więc nie jakoś super dokładnie ale kolorki i czapraki widać, proszę bardzo (nie wiem czy o te czapraki i kolory ci chodziło czy jakieś jeszcze?):