Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

A mi się kompletnie nie podoba ten stripe in w połączeniu z białym :P uff 😀

zgadzam się. Ja mogłam taki mieć ale nie chciałąm bo tragedia jak dla mnie :/
wątek zamknięty
Grrr.... equishop rzucil druga ture wyprzedazy. Oczywiscie poprzecenial niemal wszytskie derki ... a tej, na ktora ja poluje nie !!
wątek zamknięty
Klami a jest szansa ze te dery będą jeszcze taniej?? Bo 300zł to już całkiem Si, ale jakby tak za 250 były 😀😀
wątek zamknięty
o to samo miałam zapytać😉 Nie pamiętam właśnie jak to zazwyczaj było, czy ceny dralonów jeszcze niżej schodzą.
wątek zamknięty
ja juz miałam odruch naciśniecia kup teraz ale poczekam... ćwicze silną wolę  😎
wątek zamknięty
aga, z tego co pamietam to po 299 zeszly im wlasciwie wszytskie i za mniej (250 chyba) to szly juz pojedyncze resztki resztek, ktorych nikt nie chcial (jak taka biala wygladajaca jak wielka metka Eskadrona).
Jakby ta co chce byla teraz za tyle to juz bym kliknela.... ale ona dalej za sporo wiecej stoi.
wątek zamknięty
Do mnie fiolet dralon mówi: kup mnie! kup mnie! Ale.... nie mam teraz kasy. Czekam na szmaragda  😍 O ile będzie to muszę mieć kasę. I teraz zawodów mi się zachciało wiec trzeba e wszystkie papiery opłacić  😵 Chyba obejdę się smakiem. Ale gdyby to był nie fiolet a ten żołty dralon to bym chyba zamówiła wcześniejszy prezent u rodziców. No w końcu do marca nie aż tak daleko co?  😁
wątek zamknięty
gdzie Wy macie tą promocję? przeleciałąm allegro ani widu ani słychu na ich stronie też niczego znaleźć nie mogę  😫
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Nie!!!!!!!!!!!! nie!!! NIE!!  napisałam do nich czy mają żołte XL  😵  🤬 🤬 🤬 i nie daj Boże mi odpowiedzą twierdząco....
wątek zamknięty
Hehe.... ja to co sezon bankrutuje jak equishop oczyszcza magazyn.
wątek zamknięty
Klami na to nie wpadłam  :oczopląs: dzięki
wątek zamknięty
Mi się marzy fiolet dla siwka, żółta dla kasztana.. a teraz siedzę i ćwiczę silną wolę...
wątek zamknięty
A mi zaczął się podobać ten fioletowy dralon  😡
Ale gniadej nie pasuje, nie pasuje  🤦
wątek zamknięty
xxagaxx

Ja pisałam do equishopu i powiedzieli, że nie mają już nic z flaxa poza tym co wystawione na allegro 🙂

Ja z wyprzedaży upolowałam polopad flax 😀
wątek zamknięty
Na mnie juz od dawna patrzy i patrzy taka jedna ... tylko akurat tej cos przecenic nie chca. A jak przecenia to pewnie sie spoznie i ktos ja zgarnie. :/
wątek zamknięty
a co myslicie o tym?
napiersnik z hooksa
czaprak jarpol - wanilia
ogłowie chyba Stuben i troche Jacsona ;]
i owijki z lidla;D
wątek zamknięty
kalaarepa, ja bym ubrała w jakiś żywy kolor (pad lub czaprak plus owijki)
wątek zamknięty
Likier to moe i dobrze że nia mają 🙂 Po co mi kolejna derka??

Mam 1 dralon, 1 polar karo eskadrona, jedną z kapturem polarową i jeden polar kupiony wieki temu za 70 zł. I po co mi jeszcze kolejna?? No po co? (pytanie retoryczne :P)
wątek zamknięty
Ja postanowiłam sobie uszyć dwie polarówki w wymarzone wzory polaru 😀
wątek zamknięty
aga, hehe... ja mam tylko dwa Eskadrony (dralon i polar) i polar Schochomohle, dwie pozostale sprzedalam .... i musze teraz jeszcze cos dokupic.
wątek zamknięty
Klami a jak z polarem w shockemohle?
widziałam w lamri ze polarówka kosztuje chyba 340 zł to jakis meksyk... czy mi sie wydawało czy udąło Ci sie gdzies taniej kupić ?
wątek zamknięty
ciska polar w tych derach jest świetny. Taki gruby i mięsisty. Ja swoją mam już chyba 3 lata i ciągle wygląda jak nowa.
wątek zamknięty
ciska, ja mam w stajni polar Szokemola i jest super 🙂 pięknie uszyty, mięsisty, podszyty siateczką na łopatkach, rewelacja.
wątek zamknięty
ciska, ja za moja dalam prawie 100 zl mniej. 😉
I jestem bardzo happy, bo jesli chodzi o wykonanie to polary Eskadrona moga sie gleboko schowac ( a kosztuja przeciez kolo 220 zl). Ten polar jest cuuuuudny. Gruby, miesisty, na klacie dodatkowa siateczka itp. Cudenko. Po prostu rewelacja. Tak sie wlasnie czaje na jeszcze jeden.
wątek zamknięty
na jakiejś wyprzedaży była ? czy jak ?  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Na wyprzedazy w sklepie stacjonarnym u nas. Jeszcze pare innych rzeczy kupilam.

Burza, szkoda, ze rozmiar nijaki. Na Paczunia to ichniejsze 155 to tak wkurat jest, na klacie szczegolnie, bo z tylu nawet troszke wisi.
wątek zamknięty
klami gdzie? na hipo?
wątek zamknięty
Nie, a tym kolo Auchan. Sporo rzeczy maja w taaaaakich fajnych cenach. A przynajmniej mieli jak mnie tam zanioslo przed nowym rokiem jeszcze.
Tylko, ze wyprzedazowo to pojedyncze rzeczy maja. Niestety jesli chodzi o derki to juz na mojego mialam maly wybor, bo wszytsko glownie 135 / 145. Ale innego sprzetu w fajnych cenach pod dostatkiem. 
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.