aga, z tego co pamietam to po 299 zeszly im wlasciwie wszytskie i za mniej (250 chyba) to szly juz pojedyncze resztki resztek, ktorych nikt nie chcial (jak taka biala wygladajaca jak wielka metka Eskadrona). Jakby ta co chce byla teraz za tyle to juz bym kliknela.... ale ona dalej za sporo wiecej stoi.
Do mnie fiolet dralon mówi: kup mnie! kup mnie! Ale.... nie mam teraz kasy. Czekam na szmaragda 😍 O ile będzie to muszę mieć kasę. I teraz zawodów mi się zachciało wiec trzeba e wszystkie papiery opłacić 😵 Chyba obejdę się smakiem. Ale gdyby to był nie fiolet a ten żołty dralon to bym chyba zamówiła wcześniejszy prezent u rodziców. No w końcu do marca nie aż tak daleko co? 😁
Na mnie juz od dawna patrzy i patrzy taka jedna ... tylko akurat tej cos przecenic nie chca. A jak przecenia to pewnie sie spoznie i ktos ja zgarnie. :/
Likier to moe i dobrze że nia mają 🙂 Po co mi kolejna derka??
Mam 1 dralon, 1 polar karo eskadrona, jedną z kapturem polarową i jeden polar kupiony wieki temu za 70 zł. I po co mi jeszcze kolejna?? No po co? (pytanie retoryczne :P)
Klami a jak z polarem w shockemohle? widziałam w lamri ze polarówka kosztuje chyba 340 zł to jakis meksyk... czy mi sie wydawało czy udąło Ci sie gdzies taniej kupić ?
ciska, ja za moja dalam prawie 100 zl mniej. 😉 I jestem bardzo happy, bo jesli chodzi o wykonanie to polary Eskadrona moga sie gleboko schowac ( a kosztuja przeciez kolo 220 zl). Ten polar jest cuuuuudny. Gruby, miesisty, na klacie dodatkowa siateczka itp. Cudenko. Po prostu rewelacja. Tak sie wlasnie czaje na jeszcze jeden.
Nie, a tym kolo Auchan. Sporo rzeczy maja w taaaaakich fajnych cenach. A przynajmniej mieli jak mnie tam zanioslo przed nowym rokiem jeszcze. Tylko, ze wyprzedazowo to pojedyncze rzeczy maja. Niestety jesli chodzi o derki to juz na mojego mialam maly wybor, bo wszytsko glownie 135 / 145. Ale innego sprzetu w fajnych cenach pod dostatkiem.