Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

My tak tylko na chwilę, bo mi net o ponad tygodnia straszecznie szwankuje (tylko w zasadzie gadu działa, w porywach skajp) i udało mi się dorwać kompa koleżanki 🙂
Na wstępie dziękuję wszystkim za miłe słowa ad. naszej fotosesji "elegance"  :kwiatek:  przepraszam, że tak bezimiennie, nadrobię!

I nieśmiało wrzucam "rewelacyjnej jakości" (halowe...) foto ze środowego trejningu.

Jeszcze nie jest dobry, jeszcze czasem leci i nie patrzy pod nogi, ale dzisiaj w korytarzu pokazał co potrafi ;]  Jak pomyśli, to pedały oczywiście nie wiszą, więc kwestia wycofania i pokazania, że na spokojnie też się da - pracujemy nad tym ;]
Wrzucę może jutro filmiki na YT, zarówno z treningów, jak i z korytarza - o ile ktoś miły użyczy mi kompa 😉

Pozdrawiamy!
wątek zamknięty
Puchnę, serio. Stara się, kocham go strasznie 🙂
wątek zamknięty
darolga, gdzie kask!  🤬
Burza, uroczy obrazek 🙂
wątek zamknięty
darolga, gdzie kask babo?!  🤬
wątek zamknięty
Wiedziałam, wiedziałam, że będziecie krzyczeć - i słusznie!  😡  ale z tym kaskiem to długa historia...ale generalnie bez kasku naprawdę się skupiam i skoki są lepsze - a i koń lepiej pracuje, no serio no 😉
wątek zamknięty
darolga tyle ze chyba lepiej sie bardziej postarac i troche pomeczyc, zaryzykowac gorsza jazda, a nie wlasnym zyciem. No, ale co kto lubi
Konia masz boskiego 😅
wątek zamknięty
darolga, nie tłumacz się- to bezcelowe 😎 😁 Na skoki kask ma być obowiązkowo, bo przestanę Ci komciać focie!
wątek zamknięty
Nie obrazicie się jak powstawiam jeszcze mojego kucyka? :P Skoro mam foty? :P
wątek zamknięty
Burza fajna zimowa fotka, jesteście moją ulubioną parą  😉 , jaki on ambitny  🤣
wątek zamknięty
Averis, dziękuje 🙂

LoveHorses, uczy się chłopak, uczy, powoli ale dłubiemy 🙂 dziękuje 🙂
wątek zamknięty
Alice, wstawiaj😀
wątek zamknięty
Alice, dawaj 😎 Nie wiem czy wiesz, ale ja śledziłam Twój blog jak jeszcze miał ten niebieski szablon i pisałaś o Waszej walce z trzeszczkami. Czekałam z niecierpliwością na kolejne notki. Tak mi się przypomniało teraz 😁
wątek zamknięty
Alice dawaj 😀
Darolga ja też przestanę komciać, chociaż ostatnio i tak się zaniedbałam  😁
Burza więcej, więcej proszę!
wątek zamknięty
Burza O MAJ GAD!!! 😜 Czemu nie startujecie na jakiś zawodach dla pingwinów? Idealny obrazek 😍 Masz z czego puchnąć 😎
wątek zamknięty
okwiat wstyd sie przyznać, ale ostatnie zdjecia mam z bardzo dawna 😡 jutro chyba pojedziemy porobic zdjecia to sie pochwale 🙂
ewciaa_ pod siodłem sa, ale tylko stare, albo same ze skokow.
fin :grupa: bedzie dobrze 🙂
darolga 🤬 za skoki bez kasku!! ale ładnie gibiecie (gibacie? 🤣 ) dostałas moje pw?
Burza patrze i sie zastanawiam co to za kon tak macha szkitami 🙂 a to poczek 🙂

Ruda konczy jutro całe 5 lat!! 😍
wątek zamknięty
Alice, nie daj się prosić!
wątek zamknięty
Strucelka, startowałam raz, to było ciężkie przeżycie, może nawet bym próbowała dalej <bo czemu nie> ale ciężko o towarzyskie. Poza tym my tylko sobie dłubiemy na miarę moich umiejętności, on dalej nie ma ruchu 😉 ale za to jest cierpliwy i konsekwentny w robocie. Ale nie ukrywam, że pękam ze szczęścia, bo kiedyś nawet o tym nie marzyłam, że on poszerzy wykrok w ten sposób.
wątek zamknięty
Ok, ok to wstawiam z rozprężalni 😀

Averis, hehe, miło mi, że ktoś to czytał😉 trochę już przeszłam z tym koniem. W maju stuknie nam 5 lat razem... . A w ogóle niedawno znowu otworzyłam tego bloga, tak btw 😉
wątek zamknięty
a ja na dowod tego, ze Gilson dobrze sie juz czuje mialam dzis jazde pt "nie... nie. NIE!"
ale moze w koncu bede miala prace i stac mnie bedzie na stala pomoc kogos kto pomoze mi przewalczac takie dni 🙂 poprosze o KR'owe kciukasy!!

Burza, bombowo!!! pieknie Piorek wyglada!
wątek zamknięty
Alice, cudnie wyglądacie!

kujka, dziękuje 🙂 trzymam kciuki!
wątek zamknięty
Alice, wiem, ja wszystko wiem 😎 Wyglądacie bardzo profi! 😀
kujka, na moje kciuki możesz liczyć zawsze- będzie kul!😀
wątek zamknięty
Co się nie dojedzie to się dowygląda :P
wątek zamknięty
Burza, po raz kolejny  😜 😜 😜 😜
wątek zamknięty
efka, dziękuje!!!!
wątek zamknięty
Alice kłus faktycznie boski  😉 Ale pierwsze koty za płoty i ślicznie wyglądaliście, kucyk stanowczo jest uroczy!

barbor to Ikaria? Co si działo, że miałaś wyłamania? Z tego, co ją widziałam, to zawsze była mocno atakująca przeszkody, chyba że z kimś innym ją mylę 🙂

kujka a co Gilek wyczyniał? Zajrzałaś do Dzioneczka, jak się miał 🙂?

Losia wszystkiego naj naj dla Rudej!!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza...  😜 miszczu mój!  😍 łał, łał, łał. jestem pod mega wrażeniem!

pierwsza jazda w ferie, rozruchowa, bo mieliśmy malutką przerwę, niestety z wędzidłowych zdjęć brak 🙁 a i tak fotograf nie ten, bo mnie uciął  🤦

kto do nas wpadnie pofocić?  👀
wątek zamknięty
zapomniałam powiedzieć że w  kolorze grey wygląda obłednie, o wiele bardziej mi się podoba niż w graphite 😉
wątek zamknięty
Nirv, no nie gadaj, że tylko jedno zdjęcie zdatne? Daj coś jeszcze z tego niebieskiego lansiarstwa 😀 ja wpadnę ale jak wiesz co zmienisz 😉
wątek zamknięty
Burza, koniec końców zostajemy tu gdzie jesteśmy  😁

z jazdy jeszcze tylko to mam:

ale mam padokowego kucyka : )

jedno z moich ulubionych zdjęć

ze swoim największym kumplem Nord Jape'em xx (Burzol, to ten co tak brykał na padoku jak byłyście i nie, on nie jest młodziakiem  :hihi🙂

już więcej nie wstawiam, obiecujee  😉
wątek zamknięty
Nirv, łeee, no ja tam więcej nie pojadę, wybacz, ale nie była to miła wizyta, pomijając Twoje towarzystwo 😉 fajne fotki, lubię jego oczy 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.