Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

armaquesse, ja na przykład po zimie wyjeżdżam na ujeżdżalnię i kręcę bączki bo mi się koń na lonżowniku przyzwyczaja 😁
wątek zamknięty
A nie dostajecie krecka na tym lonzowniku?? Ja bym chyba nie dala rady.
wątek zamknięty
Burza, hehe prawdziwe serpentyny na 10 pkt hahaha  😁 a jak jezdzicie we dwóch to tak jak na lodowisku? 10 min w jedna strone pozniej gwizdek i krecicie w druga strone? 😁
wątek zamknięty
armaquesse, ahahaha ale się uśmiałam! 😀
A żebyś wiedziała, że staramy się dograć no bo jak inaczej? 😀
Ahahahah na gwizdek 😀
wątek zamknięty
a z boku siedzi Beata Tyszkiewicz i ocenia ta jazde synchroniczna 😁
wątek zamknięty
kujka, hahahahahaha
wątek zamknięty
Śmiejcie się ale pamiętam, że jeszcze w Grzmiącej z Nin jak chciałyśmy się pośmiać to ona na arabofiordcce a ja na Pobiedce robiłyśmy jazdę synchroniczną 😁
wątek zamknięty
zen - ależ on się błyszczy i ten ogon!  😜
magda - zazdroszcze terenów....tak mi ich brakuje w obecnej stajni 🙁

My za to mieliśmy dzis pierwszą jazdę od nie pamietam kiedy 😉 Koń o dziwo baaardzo grzeczny, dzielnie dawał radę w śniegu i był niezwykle tolerancyjny dla naszego psa, który obszczekiwał go cała jazdę 😉

Kilka fotek choć zachodziło już więc nie najlepszej jakości no i my w trybie bardzo-po-urlopowym 😉

wątek zamknięty
a kto robil za Wodeckiego? :P
wątek zamknięty
Daniela, tylko na ostatnim zdjęciu bym Cię poznała 🤔 Przepraszam jeśli coś przeoczyłam, ale jak zdrowie Lukasa?
wątek zamknięty
kujka, to było bez widzów 😀
Przypomnę moją wielką pierwszą miłość 🙂 a w zasadzie dwie, bo na rękach druga 🙂 od zrobienia tych zdjęć właśnie mijają 4 lata... 🙁

wątek zamknięty
Burza, ale stare czasy!
Daniela no własnie jak zdrowie?
wątek zamknięty
Daniela ale fajnie zobaczyć cię znów w siodle!! Super, że Luk wraca do "roboty" 🙂
wątek zamknięty
U mnie istna sniezyca.... Takze kate, aga, mam nadzieje, ze uda mi sie wydostac z mojej wioski jutro rano zeby dotrzec na hipo. :/

jak nie to wyślij smska, to po południu wsiądę na Złociasza.

Też bym kręćka dostała na lonżowniku, ale...jak się nie ma co się lubi...to się lubi co się ma  😉
wątek zamknięty
armaquesse, najlepsze w moim życiu..
Pobiedka
wątek zamknięty
Burza, ja tez pamietam 🙁
lepsze niz te z Piorunem?
wątek zamknięty
_kate, mysle, ze dam rade. 😉Tylko trzeba bedzie wczesniej wstac zeby odsypac bramy. Jeszcze plug przejechal i przepieknie odgarnal snieg z drogi na brame wjazdowa.
wątek zamknięty
wendetta - hehe a na innych czemu nie  😉 ? co do zdrowia to jest lepiej 🙂

armaquesse -  Zdrowie Lukasa powoli zaczyna wychodzić na prosta na tyle na ile może. Tzn infekcji skórnej juz sie pozbyliśmy prawie (nie ma ani strupów ani wysięku) ale jeszcze poczekam pare dni i będę dawała lekarstwa. Co do chorego stawu no to po takiej przerwie od pracy i paru aresztach boksowych nie jest łatwo ale i tak mile mnie zaskoczył generalną chęcią współpracy. Myślę, że gdy teraz wracamy do stałego 5 dniowego trybu pracującego wszystko powinno iśc tylko ku lepszemu 🙂

Dzionka - Sama mi się dziś buzia z tej radości śmiała 😍 Latająca i szczekająca Rita, masakryczne luźne buty (bo sztyblety były w stanie nie zdatnym do użytku) i za długo kurtka nie były mi w stanie odebrać tego uśmiechu  🙂
wątek zamknięty
kujka, inne. Przychodzi taki moment, że tak wielka beztroska, wiara i ufność w jutro odchodzą, że trzeba inaczej zacząć żyć. To w moim sercu najpiękniejsze chwile mojego życia, pamiętam wszystko, każdy dzień, widok drzew ze stajni wieczorem, ulubioną jabłoń za rzeką, poranne sprzątanie boksów i wyprowadzanie koni. Chcąc nie chcąc, to wszystko jest w moim życiu na codzień, w sercu.
Słowa tego nie opiszą.
wątek zamknięty
Pochwalę się tylko, bo już umieram z niecierpliwości  😅
W środę ruszam na nauki do Ktosiny i Wrotka  😜 Już się nie mogę doczekać i baardzo dziękuję za zaproszenie  :kwiatek: :kwiatek:
Obiecuję fotki 🙂
wątek zamknięty
Dzionka nic, tylko pozazdrościć!
Owocnej nauki! 😅
wątek zamknięty
Girls dziękować za miłe słowa  :kwiatek:
Fantazja Agr ma jakieś 170 cm, ja 175
Zen My też za Wami tęskimy -wracajcie!
Dzionka co Ty znowu wymyśliłaś?
wątek zamknięty
Burza Pioruś jak zwykle uroczy  😍 i ta szyja...
A kogo chciałaś zaatakować tymi widłami  👀  😁

Dzionka owocnej nauki  🙂

Daniela fajnie znowu Cię zobaczyć w siodle. Zobaczysz, teraz już tylko same dobre dni prze Wami  🙂

Lanka pisałaś, że Ruda na chorobowym. Co się stało?  👀

Ja też mam kryzys jeździecki  🙁 Nie chce mi się jeździć. Jak jestem w stajni, to idę do Żakula. Poklepię, wyczyszczę, wycałuję i tyle. Jakoś straciłam zapał i serce do "jeździectwa"  🤔
wątek zamknięty
Dzionka,
przyjeżdzasz do Trójmiasta? na jak długo i gdzie nocujesz?  😎 może jakieś spotkanko czy coś?  👀
wątek zamknięty
_kate będę od środy do soboty, chętnie się z tobą spotkam 🙂 Będę nocowała w Przywidzu, ale codziennie będę pewnie gdzieś w Trójmieście, bo jedzie ze mną mój chłopak i chce pozwiedzać. Daj znać jak byś miała czas 🙂😉

Dzięki dziewczyny, nauki na pewno będą owocne  😀
wątek zamknięty
kurcze, Dzionka bedzie w 3miescie a ja utknelam w Olsztynie  :/
wątek zamknięty
Angeel ja w okolicach Olsztyna jestem pewnie łącznie ze 3 tygodnie w sezonie wiosenno-letnim, więc nic straconego 🙂😉
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny, nauki na pewno będą owocne  😀
Na pewno
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, jakie atakować, ciężko pracowałam 😀
wątek zamknięty
Daniela, jak dobrze widzieć Cię na koniu, jak tam Luk?
Forta, proporcje w sam raz
Dzionka, ooo to super, czekamy na wieści z frontu i fotki
Burza, to Ty na zdjęciach? nie poznałabym
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.