Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

tulipan napewno nie zapomnę 😎 :kwiatek: i vice versa!
btw: ZOO w Swoszowicach są w ogóle 'znane' w tym 'wyższym' świecie? Wybiera się tam ktoś od Was? Bo ode mnie wszyscy prawie, wiadomo - blisko mamy, to po co sobie żałować 😉

zaraz pół strony to będzie nasz dialog 😁
wątek zamknięty
Szczerze mówiąc to pierwsze słysze  😡 W najbliższej przyszłości to zagranica jeśli o nas chodzi. Chciałam do Gostaru jechać, ale odwołali. Może Ostrów ? Nie wiem jeszcze  😉
wątek zamknięty
O mamo, ale piszecie!!

Klami ale fajnie widzieć Tenora pod tobą w kłusie!! Normalnie się ucieszyłam mimo że was nie znam ^^
wątek zamknięty
Dzionka, ej spojrzalam na to zdjecie i Gilu sie jakis wielki na nim wydaje, nie wierze czyzby dorownal Dzionkowi?

klami ale fajny Paczus!
wątek zamknięty
kujka, po prostu stoi wyżej 😀 A tak serio, to trzeba by ich kiedyś zmierzyć jakoś fachowo 🙂
wątek zamknięty
kujka, on jest mniejszy od Dzionka w rzeczywistości ?  🤔  😲 ja go sobie wyobrażałam jako takieeeego ogromnego!  😁

dzisiaj bardzo sympatycznie się jeździło, w innych godzinach, więc robactwa jeszcze nie było. Kłusy fajne, nawet galopy lepiej już. Po galopie było ciężko, ale jakoś daliśmy radę  😂 było kilka ładnych zwrotów na przodzie, oraz cofanie  🏇 które od 2 tygodni nie chciało wyjść.
wątek zamknięty
Klami -Pączek superancki 🏇

Burza o opatulaniu konia było wcześniej:P ale generalnie mokra sierść plus wiatr sprzyja założeniu chociaż na 10 minut.

Dzionka, kujka a jakieś foty z exkulawej jazdy??
wątek zamknięty
Nirv, a jak Pamir w nowej stajni? Zaaklimatyzował się?

Szam, niestety niet 🙁 Ale ja się pewnie jakichś dorobię, bo spodziewam się kilku gości w ten weekend majowy  😎
wątek zamknięty
kujka, Dzionka to oni równi nie są? 👀 myślałam 😁

tulipan łohoooo, szaleństwo 😜
Gostar odwołali? Dlaczego? Z tego co pamiętam to chyba Quanta pisała, że chciała się tam wybrać z Kucuniem.
wątek zamknięty
Dzionka, ale stoi tez blizej  😎

nirv, Strucelka no wlasnie kiedys (za mlodu 😉 ) Gilu byl nizszy od Dzioneczka ale teraz wydaje mi sie ze zaczyna sie z nim powoli rownac... i wcale mnie to nie martwi!!  😜
wątek zamknięty
Strucelka odwołali, przynajmniej tak mi trener mówił wczoraj 😉 Szaleństwo, że zagranica czy, że Ostrów ?  😎
wątek zamknięty
kujka, no urósł bez dwóch zdań 🙂 Kiedyś była między nimi dużo większa różnica 🙂
wątek zamknięty
Pamir jutro się przenosi 🙂

ja myślałam, że Gil to taki duuuży Pan Gilson, że Dzionek przy nim to Mały Dzioneczek  😂 dawałam mu z 175 lekko  😁 a chyba tyle nie ma?
wątek zamknięty
szam, musiałam przeoczyć, to nie było złośliwe pytanie 🙂

tulipan, ja żądam! tak, żadam, zdjęć Lino 😍
wątek zamknięty
no byla oj byla:

Nirv  👀 no co Ty! chcialabym zeby tyle mial. jak dobil do 170 cm to bede dziekowac za to Opatrznosci! pod koniec zeszlego lata mial jakies 168 cm. wiec kto wie moze juz ma te moje wymarzone 1,7...
wątek zamknięty
tulipan a Ostrów to szaleństwo? 😁 Nie, raczej o zagranicę mi chodziło 😉

Burza Ty tu nie bajeruj tylko zdjęcia z nowej stajni wrzucaj! 🤬

Nirv gdzie? Dlaczego? 👀
wątek zamknięty
Strucelka, yhm, zdjęcia a czytasz ty babo ze zrozumieniem?
Czy dziś jest już jutro? 😁
wątek zamknięty
😲
nigdy bym nie powiedziała, że ma 168-170  😂

to tylko ja mam takiego Kucusia  😁

Strucelka, najważniejszym powodem było brak miejsca do jazdy. ex-ujeżdżalni już ujeżdżalnią nazwać nie było można, po za tym tam koń chodził  🤔 na łąkach też nie, bo krzyczeli. Czyli tylko tereny, a mnie to nie do końca rajcuje. Po za tym ile można się terenować po tej okolicy?  😁 po za tym dojazd - spod szkoły do nowej stajni mam autobus. ;]
wątek zamknięty
Nirv, nie martw się! Ja mam jeszcze mniejszego :P Moja ma 137 cm w klebie 😀
wątek zamknięty
u nas w takim razie nie jest tak źle, Pamir ma może z 160 na palcach  😂 z tym, że ja mam 175...
wątek zamknięty
Burza, no za godzine bedzie jutro. to dzis jest juz jakby prawie jutro! to juz moze wstaw 😀 😀
ja opuszczam mojego raczego rumaka na majowke. szkoda mi bo calkiem fajnie sie dzis jezdzilo, choc kondycji jest zero, pol godziny stepo-klusa i kon spieniony (!) pod potnikiem. ale w taka pogode to i ja sie szybko mecze. tak czy inaczej-faajnie bylo. az sie wyjezdzac nie chce (no bo wiecie, ja nadal nie zapomnialam o skokach xD)

nirv to jest zdjecie sprzed roku, wtedy byl wyraznie nizszy. teraz roznica jest minimalna moim zdaniem, Gilu bardzo wydoroslal przez ten czas. sprobuje jakos zmierzyc gada bo sama jestem ciekawa ile ma teraz. (mam 180 cm, moj poprzedni kon mial 178, takiego tez szukalam, trafil sie taki mikry Gil to sie modlilam o wzrost, modlilam...i kto wie moze jednak wymodlilam! 😀 )
wątek zamknięty
kujka, wirtualnie 😉 pewnie 😉
Gdzie wymykasz się na weekend?
wątek zamknięty
zdjęcie przekłamują rozmiar- ja zawsze myślałam, że Gil jest większy...  👀
wątek zamknięty
Burza eeee, czepiasz się 😁 staram się śledzić posty na bierząco, ale w tym natłoku nie zawsze mi wychodzi :kwiatek:

Nirv mam nadzieję, że będzie Wam tam tylko lepiej 😉
co do wzrostu... Likier ma 140, Belfast 143 a ja 165 😉
wątek zamknięty
Strucelka, mhm, i tak się nie wytłumaczysz 😉
Ja też mam knypka dobrze, że szeroki to nie muszę się nogami odpychać 😀
wątek zamknięty
Burza, kiedy planujecie dzień odwiedzin dla gości w nowym domu 😎?
wątek zamknięty
Burza, do "tesciow" 😀 wiec wroce spasiona jak tuczne prosie, ale relaks gwarantowany. super bedzie 😀 szkoda ze nie pojade na AMPy, dopiero bym tam miala z nimi zycie!

_kate w miare treningu ludzie zaczeli mi mowic ze przestalam na moim koniu wygladac jak na psie. im wiecej mialam konia pod soba tym mniej przeszkadzalo to ze mial te pare cm za malo. bo jak mieska duzo to sie tak nie rzuca w oczy. potem byla przerwa, ale w miedzyczasie urosl. no i taki jest sobie Gilek szczylek.
a tak BTW ile ma Barki?
wątek zamknięty
Averis, czyżbyś się do nas wybierała? 😎 aaajjj, to ja jakiś specjalny dzień ustalę, dla Ciebie i Raven 😀
wątek zamknięty
Burza, no widomka 😎 Trzeba się polansować trochę w stajniach warszawskich 😁.

A tak z nowości, to...ja chcę do mojego konia! 🙁
wątek zamknięty
Strucelka wolałam się upewnić 😉

Burza miło, że ktoś tłuściocha domaga  :kwiatek: Mam tylko z biegania na hali:

Dorzuce jeszcze pozostałych:

Rosa

i Waldek z zimy, ech
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.