Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Likier, moje ulubione połączenie
kotbury, raczej lato 2010 😉
Burza, zdrowie to podstawa.. nie ma co lekceważyć takich ataków
darolga, przy Korabie bledną mocno te moje fotki..
wątek zamknięty
Burza, to kiedy przeprowadzka, w sobote?
(masz najlepszy awatar!!)

a propos przeprowadzek to wlasnie zrobilam sobie male podsumowanie naszej przeprowadzki i wychodzi na to ze chyba wyszla nam na dobre. Pomimo tego ze nie znalazlam jeszcze nikogo z kim moglabym i chciala jezdzic, ze jade do konia 2h, to jestem zadowolona, bo moj kon jest zadowolony. Wyluzowany, znalazl milosc swojego zycia (Dzionyslawa), caly dzien na trawie. Wiecie, wczoraj po tygodniu nicnierobienia, w tym ponad 3 dobach spedzonych w boksie non-stop, wyszlam z koniem na spacer na pol godzinki. na samym kantarze i lonzy. I co? I nic. spokoj, totalny luz i relaks. Kiedys musialabym go trzymac na wedzidle a i tak nie bylabym pewna czy to dobry pomysl oddalac sie tak daleko od stajni.
a Dzionka mi powiedziala wczoraj ze kon mi wyladnial odkad przyjechal. i fakt, wyladnial, pomimo tego ze nic wlasciwie nie robi. ale widac, ze jest mu tu dobrze i to jest najwazniejsze. 🙂
mimo wszystko jestem zadowolona z decyzji o przeprowadzce 😉 do szczescia tylko prawka mi brakuje. i trenera 😉 nooo i moze jeszcze wyjscia na finansowa prosta :P
wątek zamknięty
Burza trzymaj się!
taaa, w sumie zdrowo się odżywiasz, pomijając litry coca-coli i mcdonaldowego żarcia 😀iabeł: 🤬

btw: a avatar wyjeb***, ale już Ci to mówiłam 😎

caroline dzięki za pozytywne nastawienie na początek dnia! zajefajny tekst 😀

deborah Szogun widzę wraca do formy! 👍 a co z Komańczą? Będziecie coś startować?
wątek zamknięty
💃 Dooki obchodzi dzisiaj 7 urodziny!  💃
Zaraz lecę po jakieś marchewki bo sie obrazi chłopczyna.
Wiem, że odgrzewam starego kotleta ale musze wkleić solenizanta.

darolga Korab jest pot prostu piękny  💘
wątek zamknięty
Caroline co tu dużo pisać AMEN
wątek zamknięty
Ramires piękny solenizant! 100 lat  😅

a mój padalec na dniach kończy 15  🤔
wątek zamknięty
kujka - :kwiatek: dziękujemy, przekażę kucykowi :P  :kwiatek: ogierzył i się napiął po prostu, o! 😉
Burza – uważaj na siebie, trzymam kciuki. Btw – masz zajebisty avatar.  😍
deborah – jej, jak miło...  😡  :kwiatek: :kwiatek:a tam bledną, masz prze prze przefantastycznego modela, a my po prostu dobrego fotografa, na którego fotach każdy kuń wychodzi wyśmienicie  😉
Ramires – piękności!  💘Wszystkiego naj naj naj!  😅
wątek zamknięty
kujka, cieszę się, ze jesteś zadowolona 🙂! Widać po Gilku, że jest w 7. niebie i naprawdę baardzo wyładniał odkąd przyjechał (mimo obcięcia tej pięknej grzywy!). No i ja nie wiem co to będzie jak Dzionek wyjedzie nad morze na dwa tygodnie - chyba się chłopaki zapłaczą ^^

Darolga Korab jest debeściak, ale jest tak krótki, że nie mogę się do niego na zdjęciach przyzwyczaić 😀!! Obiecywałaś fotki ze skoków i coo?

Ramires, Forta - 100 laaat!!
wątek zamknięty
Dzionka a gdzie jedziesz nad morze?

Burza zabraniam się denerwować czymkolwiek, musisz na siebie uważać. A może troszkę tą przeprowadzkę za mocno przeżywasz? Byłaś w Jeziórkku tyle lat przecież.
wątek zamknięty
Dzionka trzeba zabrać też i Gilka! 😀
wątek zamknięty
Muffinka póki wszystko nie zostanie zarezerwowane i zaklepane (Forta  🤬 ) to nie zdradzę 🙂

Forta a co ty myślisz, że nie było takiego pomysłu 😀?
wątek zamknięty
Dzionka wszystko jedno gdzie ale zabrałabyś mnie ze sobą 😎 najchętniej z moim koniem i bez brzucha 😉
wątek zamknięty
Muffinka, czy ty za dużo nie wymagasz 😀? Chętnie cię zabiorę, ale BEZ konia i Z brzuchem 😀
wątek zamknięty
deborah, tracąc zdrowie straciłabym wszystko. Tylko ja zawsze taka zdrowa baba ze wsi byłam a tu co? 😉

kujka, no widzisz, wiadomo że przeprowadzka rozjaśnia pod czaszką 🙂 tak pojutrze 🙂

Ramires, zdrówka dla przystojniaka!

Muffinka, na pewno przeprowadzka to był po części powód. Ale właśnie wróciłam z Jeziórka, generalnie nie ukrywam że się wspomagam na uspokojenie i jest dobrze 🙂

W związku z wizytą i pucowaniem konia na błysk- stwierdzam, że jest piękny najpiękniejszy na świecie ale jakiś mało Pączkowaty się robi 😉
Uwaga nie biorę odpowiedzialności za reakcje na to słodkie spojrzenie 😁

I jaśnie pan po kilku dniach urlopowania 🙂
wątek zamknięty
Deb ja już się tej kolekcji lato 2010 doczekać nie mogę  😍
wątek zamknięty
Ramiresświetne 😀
Burzacos mało Was ostatnio,aż za Wami zatęskniłam 😉 schudł Piorek
Brzaskco u Ciebie i rudziszona?Daj jakieś zdjęcia 😀

Naparowy dzisiaj wyprowadził mnie tak z równowagi,że wgl nie komentuje 😵
Fotki z dziś i przedwczoraj.
wątek zamknięty
Burza, dbaj o siebie i oszczędzaj się, Piorek jak zawsze słodki  😀
wątek zamknięty
incognito, mega elegancko w czerni 🙂

Fantazja, dbam dbam 😀
wątek zamknięty
Burza, mniej coli zero  😉
wątek zamknięty
Od kiedy wróciłam ze szpitala ani koli żadnej ani kawy ani nic... melisa i relaks 😉 chociaż utrata kawy boli 🙁 mam nadzieję, że jak się ustabilizuję to będę mogła pić 🙂
wątek zamknięty
Zdrowiej Burza, zdrowiej 🙂
wątek zamknięty
Burza mnie by bardziej bolała strata coli bo kawy nieznosze 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, przy koniu zdrowieję 😀

Zairka, colę to pewnie mogę pić ale poczekam kilka dni dam się organizmowi ogarnąć 😉
wątek zamknięty
Burza super avatar. i wracaj do zdowia  😉
Darolga co ja się będę powtarzać  😉
caroline super tekst. Zapisałam sobie na kompie  🙂

Dzisiaj było naprawdę nieźle 🙂. Co to hak chyba przypasował. Zaskoczeniem było dla mnie to, że w galopie nie ciągnęła do przodu, miłym zaskoczeniem 🙂. Udało jej się już po jednym kółku wyluzować i zejść z główka bardziej w dół (po galopie zajmowało to zazwyczaj dużo więcej czasu). Zaczynam czuć, że idziemy w dobra stronę. Co prawda zdarza się zły dzień, albo jak coś poza praca ją zainteresuje (przecież bażant, którego widziała już setki razy jest taaaki interesujący  😉) to się koguci i wygląda jak żyrafa 🙄. Czasami już schodzi w dół i opiera się, jest z własnej woli na kontakcie  😀.
wątek zamknięty
Burza ale po co Ci ta cola do szczęścia? Blee, ja nie lubię. Chodź do mnie na odtrucie 😉 kawy nie, coli nie, alkoholu nie, soków cytrusowych nie, gazowanych nie...piję wodę kochana - polecam 😎
I nie denerwować mi się tu, bo przyjdę i nakopię w dupsko. I przeprowadź się już bo mało czasu masz a ja Cię złapać nie mogę.

Dzionka no trudno, skoro nie chcesz mego szczęścia 😁 to mogę pojechać bez konia, z brzuchem i aparatem jako twój osobisty fotograf. hihi - przydałby mi się wyjazd. Chyba męża zbałamucę.

A mi się dziś auto rozsypało, wkurza mnie to bo planowałam rano do konia jechać a tu będę od jakiś busów uzależniona.
wątek zamknięty
Burza ale po co Ci ta cola do szczęścia? Blee, ja nie lubię. Chodź do mnie na odtrucie 😉 kawy nie, coli nie, alkoholu nie, soków cytrusowych nie, gazowanych nie...piję wodę kochana - polecam 😎

Cole tez piję od święta  😉, ale bez cytrusowych soków bym umarła. Za bardzo lubię soki pomarańczowe  😁
wątek zamknięty
E tam, soki mogą dla mnie nie istnieć. Umieram bez jazdy konnej, ale cóż porazić...jeszcze parę miesięcy 😉

wątek zamknięty
Strucelka, Oczywiście Komańcza będzie startowała. ja z nią 🙂 planowałyśmy zaczać sezon od majówki w stadzie, niestety plany się pokrzyżowały... ale co się odwlecze... 😉
Ramires, 100 lat w zdrowiu!!

darolga, nie kokietuj babo ;P
Maddie, ja patrze na uszyte już pady lezące u mnie w salonie i szlag mnie trafia bo przynajmniej 5 opcji kolorystycznych bym sobie zostawiła..  a szyją się następne.
dobrze, ze nie musze za to płacić bo byłabym szybko bankrutem 😉
Burza, Piorun wygląda piorunująco dobrze 🙂
helcia, gratuluje. super, ze zaakceptowała haka. może to rozwiąże problemy z odpalaniem wrotek 😉
wątek zamknięty
deborah mam nadzieję. W pon jadę w teren i zobaczymy 😉. Jak będzie fajnie to zainwestuje we własnego haka, bo ten na szybko pożyczony.
Ty nie mów, że produkuje się tyle ładnych połączeń kolorów, bo mnie już w domu biorą za wariatkę  😁
wątek zamknięty
helcia,  wyliczyliśmy dziś zaledwie 21 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.