dzieki, teraz juz wszyscy wiedza. jestescie bardzo kulezenskie kulezanki. nie bede sie z wami przyjaciolkowala, osmieszylyscie mnie na forum i nikt juz nie bedzie chcial ze mna byc w KWA. do widzenia. Gilu, wychodzimy!
rewir- fajne konisko darolga- super, że Wam się układa 😀 kurcze ile bym dała żeby cofnąć czas tak ze 2 lata wstecz kiedy to Ruda była zdrowa, albo chociaż rok.. najgorsze jest to czekanie..
przepraszam za 🚫 ale jak w swiecie milionow slow na malutkim forum jest kujka i Kujka ... czy drazliwy temat poruszam? bo jesli tak, to spadam na chwilke zalatwic "żółte" sprawy ...
Burza,Averis, nie wymawiajcie mojego nicku, zabraniam Wam!!! nie bawie sie juz z Wami... i nie bede juz czytac Waszych postow, tak jak Sierry.. <wybiega z placzem> .. <wbiega, rzuca Burzy lopatke i foremke w twarz> Wez sobie swoja lopatke i tak mi sie nigdy nie podobala! edit: <wybiega>
No no III edycja i jeszcze ze starej volty z diwe napewno były 😎
rewir boże jaki ten świat mały dopiero teraz skojrzyłam ,że Ciebie kilka razy widziałam 😁 teraz dopiero do mnie to dosżło bo poznałam po hali i siwka skojrzyłam Haa czyli widziałyśmy się no ale ja nie wiedziała ,że Ty to Ty 😉
Raczej bym nazwała koń jako przytulanka i na tym koniec 😁 Próbwa szportu była z siwą w wakacje ale niezaryzykowałam w końcu bo mogło się źle skończyć dla za starej początkującej i podstarzałej siwej 😉
ja wiem czy pierwszy Ty byłas od początku więc był wymieszany w sumie 😀
Ale do tej pory pamiętam jak zakładałam wątek i tak myślałam,że ludzie chyba mnie wyśmieją ,że ja tu z takim wątkiem a tu prosze 🤣
A Koga nic nie robi stoi w boksie i lata sobie po hali bo jej pani niestety chwilowo nie ma czasu (sesja itd) Czeka na swoje 20te urodziny.Troche bardziej zaczeły jej dokuczać nogi ze względu na wiek. Więc juz jej tak nie męcze. Bo napracowała się kobita 😉 Je teraz na potęge bo kazałam ją utuczyć bo szyja jej zmalała przed zimą a w wakacje miała taką ogrzastą 😁 Więc dostaje witaminy jest cała szczęsliwa bo to leniwiec i żarłok ale pańcia sie za nią zabierze w wakacje bo planuje jeśli nie wypale sie psycicznie pojechać jakąś LL o ile się nie zabije z moimi lotami.
Jeszcze będą tylko wstyd mi wrzucać z hali niewyraźne chyba,że w końcu naucze się robić moim aparatem przyzwoite zdjęcia na hali 👀 Poprawie sie bo zaczełam częściej tu wpadać 😎
Lovely super wyglądacie! To ja się chcialam przywitać w tym III KRze i pochwalić, że mam najfajniejszego Libla na świecie 😍 Chyba właśnie przeżywam drugą fascynację Libellą, czuje się tak jakbym właśnie ją kupiła i nie mogła się nią nacieszyć 😉 Rozczula mnie tym jaka jest grzeczna. Albo może to nie ona jest grzeczna tylko ja zmienilam podejscie.... W każdym razie do szpiku kości czuję, że TO JEST TO 💃 uff, pochwaliłam się, już mi lepiej 😁
darolga gratuluje 😀 wstaw fote tego swojego kącika 😉 PS:trzymam kciuki za rozmowe dotyczącą Siwej :kwiatek:
My mamy przerwe z powodu wielkiej ilosci śniegu i... małych problemów zdrowotnych,które mam nadzieje,że jak najszybciej znikną,bo mną aż telepie z obaw o konia...
Dziś Samu wyjeżdża do nowego domku... Wszystko już załatwione, jedziemy za jakieś 2 godziny. Jednak została opcja pierwotna, ta w której nie będę Sama widywać zbyt często. No cóż, coś za coś.. Mam nadzieję, że dobrą decyzję podjęłam🙂
No i proszę 3majcie kciuki za podróż - mimo, że to niewiele km (jakieś 50), to warunki na drodze u mnie - fatalne :/