Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

wera, dlaczego się nie przyznałaś. czułabym się o niebo lepiej. a tak miałam wrażenie że intruzem jestem i niepotrzebne zamieszanie tylko robię
wątek zamknięty
deborah Jakoś tak nie wiem. Wstydziłam  się  😡. Natępnym razem się przedstawię. 😉 Żadnego zamieszania nie było 😀 Fajnie się ogladało takie piękne rzeczy.
wątek zamknięty
* przedstawię, strasznie razi po oczach 😉
wątek zamknięty
Karutek, to żartobliwie było... podobnie jak "wstydziałam" 😉
wątek zamknięty
deb, on jest przeuroczy;] jak ja bym chciała taką grzywę u mojego ogona...
wątek zamknięty
szam, strasznie się w wodze plącze 🙂 nie wiedziałam czy wodze trzymać nad nią czy pod nią 🙂
wątek zamknięty
Deb wytrzymalam tydzien tak jak mowilas- a teraz domagam sie zdj nowej kolekcji!!!!!!
a Major..o mamo! jaki pluszak...
wątek zamknięty
Karla🙂 Ja już dziś widziałam 😉 I jest przepiękna...
wątek zamknięty
mogę sobie popuchnąć?mam świetnego konia  🏇

niestety nie mam zdjęć  🙁 znaczy, tylko kilka z myjki...
wątek zamknięty
wera jak możesz! Ja chyba zniosę jajko do poniedziałku (oby złote :hihi🙂.
wątek zamknięty
deb zdaję sobie sprawę, że to lekko niewygodne, ale mimo wszystko grzywa jest imponująca i śliczna;] i normalnie uwielbiam takie grubaski  😍
wątek zamknięty
Deb, ja również poproszę o fotki kolekcji 🙂😉!!
wątek zamknięty
nie chcę robić przedpremiery poniedziałek już blisko 🙂
wątek zamknięty
chociaż jedno zdjecie  😜 😡 dla kącika  😀
wątek zamknięty
kierownik firmy mnie udusi 😉
wątek zamknięty
CUUUUUDO!! 😍

edit:
kiedy możemy sie spodziewać reszty? zdążę zobaczyć w poniedziałek przed szkołą?
wątek zamknięty

Rodial wyszeł cudnie  😍  Napatrzeć się na niego nie mogę...
a ta dereczka normalnie musi być moja  😀 i ten polarek hihi
wątek zamknięty
w nocy z niedzieli na poniedziałek będzie na stronie
wątek zamknięty
pisz dokladnei o ktorej to bede co 10m odswiezac😀 a nie co 5😀
te polaczenia materialu mniam!! a bedzie cos z czerwonym??
wątek zamknięty
Deb Czyli 00.01 i juz mozna oglądać? Zero opóźnienia? 😍
wątek zamknięty
mam nadzieję, ze zero 😉
wątek zamknięty
Nastawię sobie budzik w nocy 😁, jeśli zasnę. Mam nadzieje że będzie jakaś zieleń, albo fiolet  😜. A nawet jeśli nie to pewnie sobie coś znajdę. O matko jak znowu przyjdzie jakaś końska szmatka do domu to mnie wyślą do wariatkowa  💃 ( nie trafiają argumenty, że niektórzy mają czasami i 30 kompletów).
wątek zamknięty
dobra..budzik i przypomnienie nastawione😀 o mamo jak na gali oskarowej😀
wątek zamknięty
zdążę zobaczyć w poniedziałek przed szkołą?

o tym samym pomyslałam 😁
wątek zamknięty
No ładniusia derka 🙂 Ale mnie bardziej obiecane zestawy padów i owijek pod kolor interesują 🙂 I mam nadzieję, że będzie żóóółty!
wątek zamknięty
deborah, piękny zwierz, jak byłam mlodsza to zawsze chciałam takiego owlosionego grubaska. Derka - zabójcza.  😍
Powiam wam dziewczyny, że miałam postanowienie noworoczne, że w roku 2010 kase jaką będę miała to tylko na treningi. Sądzę, jednak, że w nocy z nd-pn zrobie wyjątek, w sumie trenerka też lubi szmatki 😉
wątek zamknięty
Wiem, że nie ten wątek, ale może ktoś pomoże.
Filmiki z korytarza mam w Mp4. Kiedy konwertuję je na wav lub mpeg - strasznie się "ścieśniają" (koń krótszy, skoki krótsze, odległości mniejsze...) i tracą na jakości. Da się coś z tym zrobić? 🙁
Chyba, że chcecie takie tandetne filmiki...
wątek zamknięty
darolga, może w ustawieniach konwersji masz przejście z jednego formatu na 2? np z 2/3 na 3/4?
wątek zamknięty
Ja w dalszym ciagu nie jezdze. Zaopatrzyłam sie za to w koncu w pas do lonzowania. I dzisiaj pracowalismy na wypinaczach. Chłopak wyglada na całkowicie zdrowego i zadowolonego. Wrecz spragnionego pracy w końcu 😉
No ale jak obiecałam tak sie bede trzymala ze do czasu dobrego podloza nie wsiadam.
Poki co sadzi bryki i siedza cale dnie na padoku. A dzisiaj mnie zdziwil bo konie staly z bryczka obok padoku a on stal i tylko cichutko spiewal... a spodziewalam sie szalu 🙂
Dzisiaj caly dzien spedzilismy z mezem na doprowadzaniu do pozadku miejsca pod padok... skonczylibysmy to dzisiaj gdyby nie śniezyca... :/  Jutro chyba tego tez nie dokonczymy.Wiec prywatny wielki padok dla Pinia znowu sie odwleka... 🙁
A dak w ramach zdjec, to dla odmiany Koleżanki i koledzy Pinia ze stajni.Czyli cała gówniarzernia 😉

Nubira stwierdziła ze ucieknie poza ogrodzenie padoku i biegała po wsi...

Miłość 🙂

I Kross Samotnik

wątek zamknięty
a ja dzisiaj wsiadłam, pojeździłam i znowu mi spuchła łapa 🙁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.