Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

aliShia bardzo dziękuję i przekażę Wigorowi , że jest przystojny 😉
kujka jak nie mogę ściągnąć koni z pastwiska to używam tego dzwonka.W tedy one w galop i już są przy stajni 😀
polonez Orinoko piękny i kantar bardzo pyszczaty (tzn.twarzowy) teraz wiem że mój koń też taki chce mieć 😀
wątek zamknięty

Piękne wszystkie wasze koniska.
Piorek i Gilek super macie fotki i wszystkie inne Czardasz i nie wiem już kto tam jeszcze był na poprzednich stronach  😉

My nie mamy takich pięknych zdjęć, ponieważ fotografa brak, ale na życzenie armary i k_cian wstawiam to co mam najnowszego  😉

Pozdrawiamy  😉

wątek zamknięty
Burza, słodziak z Twojego Piorka, nowy avatar- rewelacja

Ps. Mamy taką samą dereczkę 🙂 (zaplecioną w uda )

i jeszcze takie wspomnienie lata

i wszyskie moje kurczaki razem, na czele z kogutem głównodowodzącym czyli mną

wątek zamknięty
Claudia, dzięki, dopiero co się wymawiałaś, że nowych fot nie masz! Ślicznie 🙂

Lwinka o rany! ja myślałam, że ty jesteś nastolatką!  😀 super banda! 😀
wątek zamknięty
claudia jakie ciacho!  😍 on ma ten typ urody, który bardzo lubię, jak Libelka i Quantowy Kucuś  💘 naczółek też piękny...

Dyra, no! mam cię na oku  😎 nie wymigasz się

Burza no Donacik pięknie się prezentuje! Cud, miód, orzeszki, jest absolutnym numerem jeden wśród pogrubianych  😜 babo powinno się go pokazywac w związkach hodowców koni zimnokrwistych, albo innych takich! no... aż się uniosłam  😁

fiu, fui, polonez, modne fiolety zawitały  😀 a twój kasztan przypomina mi konia mojej koleżanki, nawet jest w ogłoszeniach  😉

kujka piękna sesja! no ale jak koń taki fotogeniczny, to jaka ma byc  😎

goha fajowe te padokowe szaleństwa!

lwinka, widzę, że pieski też ci w stajni towarzyszą  😀 masz piękny uśmiech w ogóle

my jeszcze się wciśniemy, choc już pewnie macie mnie dośc  😁

i rozwleczony ufol   😂
wątek zamknięty
Burza, czyli z  moich wiadomości wynika, że jestem nasto 😉,a po zdjęciach widać, że jednak nie. Z ust faceta potraktowałabym to jak zniewagę hi hi ..

Pinesska dziękuję i Ty również  🤣
wątek zamknięty
Pinesska, z ojcem Nenenem nie mamy szans na żadne wystawianie się 🤣 coż za strata dla hodowców 😀

Lwinka bo ja wiem, to nie z wiadomości, po prostu czasem kogoś tak skojarzysz, że młody lub stary 😉 potraktuj to jako komplement 🙂 a koń cud, jak wiesz.
wątek zamknięty
Claudia
oo super, fotogeniczna bestyja 😜
ależ on ładnie "spuchł", pierwsze prześliczne !  
wątek zamknięty
kujka b. dobre zdjęcia, a owijasy i czaprak fantastycznie ze śniegiem kontrastują. 3-cie zdjęcie wywołać i w ramkę 😉
szarotka przekaż, przekaż 😉 bardzo lubi komplementy? xD
Claudia bardzo zjawiskowy mięśniaczek 🙂 My też narzekamy na brak fotografa - ale improwizujemy xD podobno trening czyni mistrza 😉
Lwinka m ale te Twoje zdjęcia są optymistyczne - byle do wiosny!!!! Miłe stadko na ostatnim zdj. 😉
Pinesska gratuluję niebieskiego - pięknie się w nim konik prezentuje
wątek zamknięty
Burza, w sumie prawda, czasami nie widząc kogoś wyobrażamy sobie ile ma lat, ba! nawet jak wygląda. Kolejny raz miło mi słyszeć, że Aztek się podoba
aliShia, póki co same zdjęcia muszą wystarczyć...:/ oby wiosna zawitała do nas już w marcu!
wątek zamknięty
Lwinka,pamietam moja pierwsza ksiazke o koniach ze zdjeciami niemieckich dzieciakow i ich koni... Twoj kon wyglada tak jak najladniejszy z tej ksiazki - pokazywali na nim jak sie konia czysci :P

Pinesska, dzieki 🙂 Ty wywolalas pewnie ze swojej sesji polowe zdjec co?

aliShia, dziekuje. Co to za mily stworek na Twoim zdjeciu?

Claudia, senkju 😉 Twoj ogieras jak zwykle zjawiskowy!
wątek zamknięty
kujka, jeszcze nie, ale kilka znajdzie się w ramkach  😀
wątek zamknięty
Pinesska, te zdjęcia są obłędne! Wy jesteście obłędni!  😜
Zazdroszczę tej bijącej od Was harmonii🙂
wątek zamknięty
kujka, chyba też mam tę książkę "poradnik jeździecki" zielona okładka , głowa konia i dziewczynka uśmiechająca się do tej głowy?, a te ambitne dzieciaki swóją drogą chętnie zaproszę do mnie 😉
wątek zamknięty
Claudia Cudo! Chyba właśnie zachorowałam na Twojego koni 😜

Lwinka hmm... odniosłam takie samo wrażenie jak Burza 😡
Team z was bardzo oryginalny 😁

wątek zamknięty
Lwinka, juz nawet nie pamietam... ale mozliwe ze tak. w kazdym razie zapadl mi w pamiec tamten kon i Twoj strasznie mi go przypomina 🙂
wątek zamknięty
Vuko, wcześniej mało udzielałam się na forum więc nie wiem skąd takie wnioski 🙂 chyba nawet żadnego zdjęcia swojego nie wstawiłam
wątek zamknięty
Burza  bo nie mam nowych  :kwiatek: , to takie zdjęcia, że ja go ganiam on zaczyna biec, ja aparat to oka a on stoi albo już idzie stępem i patrzy się na mnie i robi tak  😂

Pinesska no w szoku jestem  😡 do Kucunia Quanty to my mu do koronek nie dorastamy  😁  A naczółek hooksowy  😀 osobno dokupiony  😉
A Twoje foty to obłęd w ciapki  😍 i Ty tak pięknie sie uśmiechasz, że aż mi się weselej zawsze robi jak na Was patrzę  😍

armara  Ty wiesz  :kwiatek:

aliShia  chyba też muszę zacząć więcej improwizować to może lepiej się wyrobię  😁

kujka Twoja sesja też piekna  😍

Vuko  😡  jejku nie spodziewałam się, że Paco będzie miał takie powodzenie  :kwiatek:

Może będą jakieś świeże fotki bo dotarł do mnie brillant z Ebaya i dralonik różowy, więc muszę jakąś improwizację uskutecznić  💃

Jeszcze taki portrecik dla Was  :kwiatek:

I takie tam  😉

wątek zamknięty
Claudia, boski chłopak!! Budowe ma po prostu nic dodać nic ująć!
wątek zamknięty
Claudia, uwielbian takie konie. Symetria i równowaga aż kipią

edit: literówka
wątek zamknięty
Fajnie ze sie kucyczka podoba  :kwiatek:

A tutaj macie wczesniej zapowiadanego kolejnego malego goscia

Troszke byl  niesmialy i wstydal sie aparatu

Ale z czasem sie przekonal i smialo biegal po sniezku

Claudia fajny ten Twoj Gniadek i sliczna ma mordke 🙂
wątek zamknięty
Asik, skąd Ty wytrzasnęłaś takie fajne kurduple?

Claudia, bardzo przystojny jegomość!
wątek zamknięty
Asik -śnieżny konik ledwo go widać...piekny
wątek zamknięty
Asik swietne masz te koniska! i co sesja to lepsza, dawaj wiecej fotek! 🏇

Claudia , bardzo fajny ten Twoj ogr. Az zaluje, ze go nie widzialam na zywo 🙂 (tez jestem z Łodzi)
wątek zamknięty
Asik, podziwiam wytrwalosci w czyszczeniu! a jakie masz siodelko jesli moge spytac? 😉
wątek zamknięty
m0niSka   Twój Samu też dla mnie super chłopak  😉

Lwinka dzięki  :kwiatek:  Twój rudziszon też niezłe ciacho  😎

Asik  aaaaaa następny Ciasteczek  😍

Koniczka  :kwiatek:  Grom super ostatnio wygląda  🙂

avero_2 to zapraszam do Nas  :kwiatek: A który rejon zamieszkujesz?? Może być na PW  😉

Strasznie mi miło się robi na takie słowa i aż wraca chęć do pracy itd. Bardzo to motywujące jest  :kwiatek:
Dziękuję Wam strasznie wszystkim, tymbardziej, że ostatnio dopadł mnie dół ( no nie tak ostatnio...)

DZIĘKI!!!!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Claudia, Samusion się teraz roztył i spadło mu trochę mięśnia przez zimowy zastój 😁
No, ale poszedł w trening - miejmy nadzieję, że szybko nadrobi

:kwiatek:
wątek zamknięty
Koniczka aaaa nie powiem bo jeszcze mi ukradniecie  😁 w zanadrzu mam kolejne dwa 😎  :kwiatek:
enklawa bo to mala sniezna kulka jest :P
avero_2  :kwiatek: racja male koniki o wieelkich sercach  😍
kujka puki stoi w derce to dajemy rade z czyszczeniem choc naszczescie do brudasow nie nalezy. Siodelko to devocoux  😍
Claudia dziekujemy bardzo  :kwiatek:

wątek zamknięty
Asik, gdzie jeździsz? i masz jeszcze coś ciekawego tam? 🙂
wątek zamknięty
Asik- piękny koń! A jaki czaprak biały  😲 aż daje po oczach 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.