Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Deborah- :kwiatek: Volta motywuje 🙂
Mia- :kwiatek: Od dziś właśnie podjęłam walkę z "żółwiem na plecach", bo nie mogę patrzeć na wiele zdjęć  😉
wątek zamknięty
Tristia, jesteś jednym z przykładów ludzi którzy potrafią wziąć na klate krytykę i wyciągać wnioski.
wątek zamknięty
darolga - dziekuję :kwiatek:
kasia&figa-  na drugi raz zamiast się przyglądać przyjdz sie przywitac 😀 jesteśmy inni ale przyjaźnie nastawieni 😉
wątek zamknięty
Wstawiam zdjęcia z dzisiejszej przejażdżki , moja 17 letnia Bajana i Ja
wątek zamknięty
moniaa- a gdzie macie śnieg??? 🤔
wątek zamknięty
Deb-Miło nam 🙂
Żeby nie było offa, jeszcze coś naszego i znikam.
wątek zamknięty
marysia550  właśnie nie mamy już śniegu od tygodnia  😵  ale jeszcze w lesie miejscami można znaleźć .
Jak na razie od 2 tygodni mamy na plusie i niech tak zostanie  😎 
wątek zamknięty
Pan Kucyk w obiektywie Anyy

Nóg poplątanie 😉

wątek zamknięty
http://picasaweb.google.com/lh/photo/pR5ZUN6fUZruTzoHWJNWVg?feat=directlink

kurde, a u mnie tyle w czwartek było 🙁

przy okazji na fotce- hucki zdominowały kasztana 🙂
wątek zamknięty
Koniczka, ja cały czas obserwuję postępy Groma. Naprawdę koń zmienił się do poznania.

ciągle nie rozumiem tylko dlaczego nikt Cię nie usadzi jak trzeba? Wiem, ze to nie interpretacja, ale na każdych fotkach widzę u Ciebie ten plecak na plecach i  podciągniętą piętę.

czy tylko ja to widzę?

dużo lepiej wygląda kiedy noga jest "puszczona" w dół..
wątek zamknięty
Na filmikach też to widać, o ile ładniejszy byłby obrazek wyprostowanej Koniczki, z cyckami do przodu, z luźną dluuugą nogą.
wątek zamknięty
Koniczka, ja cały czas obserwuję postępy Groma. Naprawdę koń zmienił się do poznania.

ciągle nie rozumiem tylko dlaczego nikt Cię nie usadzi jak trzeba? Wiem, ze to nie interpretacja, ale na każdych fotkach widzę u Ciebie ten plecak na plecach i  podciągniętą piętę.

czy tylko ja to widzę?

dużo lepiej wygląda kiedy noga jest "puszczona" w dół..

patrzysz w ziemię i stąd te okrągłe plecy. Głowa do góry!!! Mam wrażenie , że stoisz na placach w strzemionach.
Ale i tak fajnie wyglądacie 🙂 Konik robi wrażenie.
wątek zamknięty
Wszystkich tych błędów jestem świadoma i staram się nad nimi pracować.
wątek zamknięty
No to czekam na wyprostowaną, długą i siedzącą w siodle Koniczkę :kwiatek: 😉
wątek zamknięty
przychylam się do Rewir.

będzie to idealnym  dopełnieniem całości 🙂
wątek zamknięty
slojma - miło słyszeć. 😀 :kwiatek:

Tristia - dziękuję, a z Alkazarem tworzycie teraz naprawdę przyjemny obrazek. 🙂
wątek zamknięty
Zbulwersowany Piorek 🙂
wątek zamknięty
Ej czy wasze konie taż tak brzydną na zimę? Jak patrzę na letnie fotki to mam przystojniaka a teraz.... ugh.
Ja chce już to lato 😕

Burza Piorun na wszystkich zdjęciach wygląda tak, że ma sie ochotę tylko podbiec i go wymiziać  😉 rozkoszny jest 😉
wątek zamknięty
Pursat,ale Posman gruby !  😀
wątek zamknięty
Burza, ale on się uśmiecha  🙂
No jaka słodka buźka!

Ramires, tak, mnie brzydnie, zarośnięty jest jak mamut, a jak się spoci w tym futrze, to jest cały rozczochrany  😎
wątek zamknięty
Ramires, eee tam pomyśl, że skwar, muchy, komary, upał, leje się z człowieka, pić się chce.. 😉

Dla mnie wiosna to najlepsze co może być, maj!

Azbuka, wypatrzył coś zdecydowanie nieciekawego i strzelił głupią minę 🙂
wątek zamknięty
Niby tak, ale w wakacje mozna całe dnie przesiadywać w boksie i opalać się przy padoku... grr.
Jednak najbardziej to tęsknie za gniadymi jabłuszkami 😍
wątek zamknięty
A mój nie zbrzydł! Teraz ma ładniejszą maść, jest ciemniejszy 🙂 No i w coraz lepszej formie, więc tragedii nie ma. No ale on ogolony, więc też inna sprawa... Już bliziutko i będzie piękna wiosna, ja dzisiaj po prostu nie mogłam wytrzymać ze szczęścia na tym słonku 😀
wątek zamknięty
Pursat,ale Posman gruby !  😀

Gruby to nie, ale jak na niego wygląda nieźle. 😁
wątek zamknięty
Debiut młodej
Dessa 4l.Zawody w jaro.
wątek zamknięty
Burza, super światło 😀
wątek zamknięty
Zunia jeszcze raz

mając na ramieniu.....głowę 🙂

wątek zamknięty
przepraszam za  🚫 anetakajper  ja tu jestem laikiemi mogę sie mylić  ale sposób osiodłania konia nie jest najlepszy, a do tego odnoszę wrażenie że tył siodła jest w powietrzu.
wątek zamknięty
ivett, piękne pachnące wiosną zdjęcia!
wątek zamknięty
A jaki inny sposób jest lepszy?
Ogłowie zapięte normalnie, napierśnik raczej też.Więc co jest nie tak?
Pad? Musiałam tak wysunąć bo ten pad nie ma szlówek na popręg, a koń nie ma kłębu i zawsze czaprak zsuwa się do tyłu.
Siodło możliwe,że coś jest nie dopasowane.Ale miała sprawdzane bez czapraka i nie widziałam żeby było w powietrzu. Musze jeszcze raz sprawdzić.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.