marysia550 właśnie nie mamy już śniegu od tygodnia 😵 ale jeszcze w lesie miejscami można znaleźć . Jak na razie od 2 tygodni mamy na plusie i niech tak zostanie 😎
Koniczka, ja cały czas obserwuję postępy Groma. Naprawdę koń zmienił się do poznania.
ciągle nie rozumiem tylko dlaczego nikt Cię nie usadzi jak trzeba? Wiem, ze to nie interpretacja, ale na każdych fotkach widzę u Ciebie ten plecak na plecach i podciągniętą piętę.
czy tylko ja to widzę?
dużo lepiej wygląda kiedy noga jest "puszczona" w dół..
Koniczka, ja cały czas obserwuję postępy Groma. Naprawdę koń zmienił się do poznania.
ciągle nie rozumiem tylko dlaczego nikt Cię nie usadzi jak trzeba? Wiem, ze to nie interpretacja, ale na każdych fotkach widzę u Ciebie ten plecak na plecach i podciągniętą piętę.
czy tylko ja to widzę?
dużo lepiej wygląda kiedy noga jest "puszczona" w dół..
patrzysz w ziemię i stąd te okrągłe plecy. Głowa do góry!!! Mam wrażenie , że stoisz na placach w strzemionach. Ale i tak fajnie wyglądacie 🙂 Konik robi wrażenie.
A mój nie zbrzydł! Teraz ma ładniejszą maść, jest ciemniejszy 🙂 No i w coraz lepszej formie, więc tragedii nie ma. No ale on ogolony, więc też inna sprawa... Już bliziutko i będzie piękna wiosna, ja dzisiaj po prostu nie mogłam wytrzymać ze szczęścia na tym słonku 😀
przepraszam za 🚫 anetakajper ja tu jestem laikiemi mogę sie mylić ale sposób osiodłania konia nie jest najlepszy, a do tego odnoszę wrażenie że tył siodła jest w powietrzu.
A jaki inny sposób jest lepszy? Ogłowie zapięte normalnie, napierśnik raczej też.Więc co jest nie tak? Pad? Musiałam tak wysunąć bo ten pad nie ma szlówek na popręg, a koń nie ma kłębu i zawsze czaprak zsuwa się do tyłu. Siodło możliwe,że coś jest nie dopasowane.Ale miała sprawdzane bez czapraka i nie widziałam żeby było w powietrzu. Musze jeszcze raz sprawdzić.