Polonez- Twój ma lepszą minkę tutaj 😉 Ale macie radochę na drugiej fotce 😀 Wendetta- Myślę, że on nie miałby nic przeciwko temu 🙂 Ja z resztą też :kwiatek:
branka, enklawa strasznie milo bylo przeczytac Wasze slowa :kwiatek: Zdjecia cieple nie tylko dlatego ze pogoda za oknem inna niz teraz ale tez dlatego ze to byla niesamowita chwila, raczej niepowtarzalna. Niesamowite uczucie moc tak usiasc obok swojego konia ktory ma z tego tyle samo radosci co Ty ze jestes przy nim 🙂
Wróciłam z Warszawy na weekend stęskniona za koniem okrutnie. I mój mąż zajął sie nim tak ze koń lśnił jak przyszłam dzis do stajni. Kopytka zrobione, spzret poukladany, i jeszcze w szafie dwa worki smaczków i worek marchewek 🙂 💘 💘 💘
LOVELY - Graf Graphit. Od 3 latka go mam (kupiony na aukcji w Verden) jako ogier. Jak przyjechał to się byczył na pastwiskach, a potem był kastrowany (z przygodami). Od roku sobie pracuje 😉 Skoczek pełną gębą z niego, po Graf Topie 😉
Burza :kwiatek: przekaze narzeczonemu, napewno sie ucieszy 😁 tym bardziej ze on to aparat w rece bierze tylko jak mu go wcisne, a czasem faktycznie i zupelnie przypadkowo wychodza mu fajne zdjecia
Edytka, 😡 nie mam niestety nic nowego.. mogę pośmiecić jakimś starociem co najwyżej 😉 ale to na forum tak niemile widziane więc się nie ośmieliłam 👀 jeszcze by mnie zjedli.. 😁 Mo jaka fajna krówka