wiesz co, koń na Twoim zdjęciu zakopuje się aż po pęciny, więc jakoś nie wierzę, że wyrównanie cokolwiek daje. Chyba że wizualnie 😉 do końca pierwszej jazdy
_kate to teraz wymieszane z piachem jest 🙂 więc myślę że coś tam dało to wyrównywanie itd 🙂 jutro się zobaczy 🙂 szczęście że tylko po 1 stronie tak było 🙂
z doświadczenia Ci powiem, że to nic nie da. chyba że będziesz to równała co dwa dni, w co nie wierzę. Stałam w stajni, gdzie był identyczny problem, do dziś nie rozwiązany zresztą. Podłoże ciągnie i jak to wet podsumował perfekcyjne do zerwania. So good luck!
Zdjęcia z 29-30.07.2006 z pierwszych zawodów na Orlando i ostatnich na Skipperze. Właśnie je znalazłam w internecie i muszę się nimi z wami podzielić 🙂
Stokrotka***, aż mi szczęka opadła 😉 Rudy, owszem, stracił na masie, ale to taki jego zimowy urok, Siwa zaś wygląda jak kulka. Gdy będę miała, to wrzucę więcej zdjęć. Konie są wyłączone z treningu, więc spadek masy mięśniowej też tak a nie inaczej wpłynął na ich wygląd.
Gavi, Siwa to dalej taka kreatywna Cholera ? ;> Ślicznie wyglądają konie, do głowy by mi nie przyszło pytać akurat Ciebie, dlaczego teraz wyglądają nieco gorzej... 😉
Gavi, Siwa to dalej taka kreatywna Cholera ? ;> Ślicznie wyglądają konie, do głowy by mi nie przyszło pytać akurat Ciebie, dlaczego teraz wyglądają nieco gorzej... 😉
A kogo byś pytała, wróżki zębuszki? 🙄 Kasztan nie wygląda "ślicznie", ma wielki bebzol na którym można policzyć wszystkie żebra. Nikt nie zarzuca Gavi, że koni nie karmi, ale to nie jest normalny, zdrowy wygląd i pytanie Stokrotki uważam za jak najbardziej na miejscu.