kujka, jesteśmy razem od niecałego roku, więc niedługo (dopiero się zgrywamy). Na razie ciśniemy w skokach jakieś LLki, a ostatnimi czasy zamieniamy się w dresiarzy (co widać na zdj) lub - okazyjnie - terenujemy po lasach 😉
Tuffy śliczny konik skąd go wziołeś ? 😉 ja dziś na koniku ,spodnie brudne bo trochę na oklep ale krótko więc mogłam w nich wrócić do domu niebędąc wyśmiewana 😀 polonez trzecie zdjęcie najlepsze 🤣 a najbardziej ta czapeczka 😀
Euforia_80, już tu sporo było takich co mówili że się nie dorobią okrągłych zadów...😉 kobyła już wygląda super i ja wierzę że będzie jeszcze lepiej!🙂
Mia, dziękuję bardzo🙂 a najbardziej mnie cieszy to, że ostatnie zdjęcie z Lorrie absolutnie nie było pozowane, bo chłopak łaził po stajni i robił zdjęcia a my sobie pracowałyśmy na round penie. a na zdjęciu widać jaka jest kochana🙂 takie zdjęcia mnie ciesza najbardziej🙂
amnestria, dzięki za miłe słowa!🙂 jak to mówią - nie ma tego złego! szportu uprawiać nie będziemy ale za to jeździmy dla przyjemnosci i baaardzo nam to odpowiada🙂 a Ty pracuj nad huge-zadem! może też się dorobisz😀 w sensie że u konia..😉
Tuffy, dzięki😀 Twój zad też boski😀 kurczeeeee kocham aqh!🙂 zdecydowanie za długo żyłam bez nich🙂 teraz tylko wrzucaj dużo zdjęć, bo będę się mobilizować żeby coś rzeźbić z Lorrie i z Luzy niedługo. i może akurat kiedyś pojedziemy jakieś zawody..🙂😉)
Burza, dla mnie każdy wielki i każdy... za chudy:P dzięki!🙂
Cobrinha, dzięki🙂 z zaproszenia bym chętnie skorzystała może nawet w przyszłym tygodniu jakby była pogoda ładna🙂 a Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę że i do nas masz cały czas aktualne zaproszenie?🙂