bardzo mi milo slyszec takie komentarze. Zdjecia z szajsowatego kompaktu nie oddaja niczego, ale na dniach zabiore juz Nikusia i wtedy zasypie fotami... Obiecuje ;-)
A imie... Moze Quincys Blue Star? Hollywood Blue Star? Pink Chic? Blue Eyed Miss Starlight? Dunnit Like a Star?
Tatus to HA Stardust (Miss Elan x Grays Starlight). Mama Dunnit Quincy (Cowboy Star x Quincys High Socks). Nie wiem, co u tatusia, bo na ziemi rodzimej nie bywam 😉
Karolass z tych 5, które wymieniłaś, Blue Eyed Miss Starlight najbardziej mi się podoba 🙂 takie najbardziej odpowiednie dla różowej panienki. a maleńka jest śliczna 😍
kpik - ubielbiam Twojego sierściucha i zawsze z ciekawoscia ogladam, jak CI sie rozwija🙂 hate me sliczne zdjecia🙂 faraa najpierw spodobaly mi sie trzy pierwsze fotki, ale... to ostatnie mnie urzekło. Piekne konisko🙂
Blądek my stoimy obok Lukasa i Ami jest w nim absolutnie zakochana, rży jak wychodzi z boksu a stoimy tam 2 tygodnie 😀 ja jestem przeważnie popołudniu.
dzięki dziewczyny 🙂 oj rozwija się i zmienia bardzo, przechodzi różne fazy, ale rzadko kiedy pamięta zeby zrobić uśmiech nr 5 kiedy robię zdjęcia, chyba nie dba o to jak na nich wyjdzie :P
Za namową Milusi wrzucam letnie zdjęcia mojego seniora Sceneria: tereny koło rider'owego spa-resort FC Dąbrowica Zdjęcie autorstwa niezastąpionej cioci Baby_jagi :kwiatek:
bjooork-cos Cie za slabo namawialam bo tylko 1 fota 🤬 Milo widziec Gniewosza 🙂
No i dziekuje za mile slowa odnosnie Alkazara i Tristii :kwiatek: Mam nadzieje, ze teraz bedzie juz tylko lepiej, bo przelamalismy pewne opory i praca zaczela przyjemnie isc w dobrym kierunku.Ale Tristia tez sie mocno stara, prawie tak mocno jak Gabek 😉 😁