Jeśli wątek o koniach zagłodzonych zakończony,to ja wstawiam mojego już odchudzonego (w końcu sezon jest 😁 ) pączusia: Rzeeeeeźbimy a po pracy zabaawa no i oczywiście nie obyło się bez spacerku zdjęcia wykonała ninevet podczas niestety krótkich odwiedzin 😉
tak dla porównania ; kiedyś - sierpień 2oo9 r. teraz - czerwiec 2o1o r. co prawda fotka 'z teraz' robiona 2 miesiące temu,ale Kasia się tam dużo nie zmieniła. 😉
lostak, czy duże rude to Otello? Ciekawa jestem jak się mają wszystkie "wasze" konie które stały u Sobieskich.. heh, Ty i tak pewnie mnie nie pamiętasz.. ale cóż 😉 zycie Gosia zajmowała się fajnym dziadkiem, u was on jest? 😀 Podziwiam Twoją stajnię, konie.. i oczywiście jak się tak napatrzę to znów zaczynam marzyć...
to rude to Otello, ma się swietnie, jest rozbudowany, elastyczny, rozpoczął zawrotną karierę sportową 😉 i od roku w "innym" treningu. Amsterdam po poważnej kontuzji jest na rozurchu, Dejron ma się dobrze, a co do pozostałych koni to od roku kompletnie nie mam pojęcia, nie mam kontaktu, nie spotykam na zawodach, część sprzedana, część w innej stajni. Dziekuje za mile slowa na temat centuriona, troche sie rozrasta ostatnio i tetni prawdziwym ujezdzeniowym zyciem 🙂
a zeby cie pamietac musialabym zobaczyc twarz, przepraszam, ale ja mam tylko fotograficzna pamiec 😡
Lostak Jak tak patrze na te dzieciaki od Ciebie ze stajni to az wstyd ze 90% z nas starych bab jeżdżących nie dorasta im umiejetnosciami do pięt 😉 Swoja droga piekne rude 🙂
Polonez Orinoko jest jednym z najbardziej charakterystycznych rudych jakie znam 🙂 Nigdy bym go nie pomyliła z innym 🙂