Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

caroline przecudowne zdjecia! az oczu nie moge oderwac. juz pomijam fakt, ze z cala pewnoscia to nie jest ten sam Kasz, nie wiem co zrobilas ze starym, ale ten jest poprostu idealny  🍴 😉
wątek zamknięty
amazonka*, po czym jest ten Vado? niesamowicie przypomina mi pewnego konia.
wątek zamknięty
aaaaaj patrząc na Wasze koniska aż żal wracać do swojego 😂
hehe, nie no żartuje. moje brzydkie kaczątko jest naaaajpiększniejsze, niekoniecznie najzdolniejsze ale mam nadzieje z czasem to sie zmieni 🙂
caroline Twój ogon chyba nie jest aż taki wysoki,co?? ale taki masywny....ma to coś 😍

sznurka jak sznurka...nie trzeba nic mówić 😉 chociaż ja wierna jestem Holdzie hehe

amazonka gdzie Ty chowasz te cuda? 🙂
wątek zamknięty
caroline ile Kasz ma wzrostu? Chyba kawał chłopa z niego.
wątek zamknięty

fot. Joanna Zawada

Więcej w KR.

Pozdrawiamy 🙂
wątek zamknięty
caroline świetny czołg 😀
wątek zamknięty
darolga  😍 cud miód i malina. Piękne zdjęcia  😀
wątek zamknięty
Tercet, nie cytuj zdjęć!
wątek zamknięty
ok 😉
wątek zamknięty
Tez powrzucam  💃

Shanti & Ja wraz z darolgą & Korabskym  😍

fot. Joanna Zawada
więcej w KR.  🙂
wątek zamknięty
Nat, ashtray, mój koniczek ma tylko 176 cm w kłębie 🙂 (mierzyłyśmy z wet parę tygodni temu 🙂😉

...ale ja mam 178 cm wzrostu, może stąd wrażenie, ze z niego mała dzidzia 😉 chociaż jeśli on akurat nie zechce być dotykany po pysku... to go nie dosięgnę :emota2006092: z Kaszem można negocjować, walczyć... po prostu nie warto 😁

swoją drogą, uwielbiam tę jego minę "nie, nie, nie i już!" - to oburzone oczko, odęte z oburzenia policzki, wargi ułożone w zdecydowany protest...  😍 nie wyobrażam sobie jak można się złościć na niego kiedy odmawia współpracy - bo robi  to tak słodko, że mnie pozostaje tylko błagalne "oj, Kasz, nooooo..."

..."oj, Kasz, nooooo... no dobra, chodź, podrapię cię po pleckach, tam gdzie lubisz" 🤣

i voila! jest portrecik 😍

wszystkie zdjęcia autorstwa abre :kwiatek:

Karmelka, dzięki 🙂 co do stajni - tak 🙂

Edytka, to wszystko zasługa abre. my się tylko po swojemu wygłupialiśmy na padoku 🤣

ninevet, ale jesteś pewna z tą lodówką? bo Kaszek jest niestety dość drogi w utrzymaniu, nawet w lodówce... 😉

deborah, dzięki 🙂

Forkate, olala! a toś nam "pojechała"! 😡 dzięki dzięki, miło mi bardzo!

szerek, toż to ten sam Kaszek! 🙂 on zawsze był idealny, tylko wcześniej tego aż tak nie było widać 😉

Rul, dzięki 🙂 nieźle trafiłaś - czołg to jego dawne przezwisko 😉

wątek zamknięty
caroline, bardzo ładny portrecik 🙂
wątek zamknięty
caroline twój rumak jest obłędny!  😍
wątek zamknięty
Caroline Dawaj dawaj !  😍 rzucę fajki, sprzedam samochód i będzie !
wątek zamknięty
Wojenka, dzięki 🙂

ententa, brakuje mu tylko obłędnego rycerza 😉

ninevet, no i się doigrałaś 😉

z ostatniej niedzieli - na razie rozstępowanie i radosne rozgalopowywanie 🙂

edit

żeby nie było, że kłusowac nie umiemy 😉

wątek zamknięty
deborah no niestety kowal mial cos nie po drodze ciągle ... ale na pocieszenie powiem ze dzien pozniej (dokladnie dzien pozniej) po zdjeciach przyjechali dwaj swietni kowale i zrobili z towarzystwem porządek 🙂 teraz dopilnuje zeby byli systematycznie i w pore  🙂

slojma milo ze sie podobaja gagatki 🙂

Wergeel ano nie wyprze sie nie wyprze, miewał podobne zagrywki do Alvaro, szczegolnie na poczatku, ale na szczescie nie w az takim stopniu 😉 jest jednak bardziej zrownowazony na cale szczescie  🙂 i tez ubolewam nad wzrostem Vado bo konik jest naprawde rewelacyjny pod kazdym wzgledem: jezdnosci, nauki, wygladu, kontaktowosci itd 🙂 ale po cichu mam nadzieje ze moze troszke podrosnie, w koncu to jeszcze dzieciuch  😀

kpik Vado jest po Sapiecha xx od klaczy Verna sp po Corde hol 🙂

Nat gagatki sa ostrowianami - co prawda nie rodowitymi no ale obecnie obywatele Ostrowa Wlkp pełną parą 😉 i wcale nie ukrywam, wręcz przeciwnie rozgłaszam bo miejsce w stajni trzeba robic... 😉
wątek zamknięty
Edytka, wysłać ci go w paczce do domu?

tak! w wielkiej paczce obwiązanej ogromną różową kokardą 😀

Edytka, to wszystko zasługa abre. my się tylko po swojemu wygłupialiśmy na padoku 🤣

już nie bądź taka skromna. myślę, że nawet Abre z pustego nie naleje
wątek zamknięty
Edytka, zdziwiłabyś się 😉

A tak na serio to dziękuję wszystkim za miłe słowa odnośnie zdjęć 🙂
wątek zamknięty
caro Kaszek wymiata- fantastycznie się chłopak prezentuje 🙂
wątek zamknięty
caroline mnie by nosem wciągnął  😁
Wy natomiast tworzycie bardzo ładny obrazek. Taka pozytywna energia od Was bije 🙂 I lubię sposób w jaki o nim piszesz.
wątek zamknięty
caroline,  😜 😜 😜 😜 jaaaaa  🙇 🙇  zajepasztet  😜
wątek zamknięty
po bardzo dużej i nie mniej bolesnej selekcji - żeby nie zapchać forum całkowicie... jeszcze kilka zdjęć od niesamowitej abre :kwiatek: :kwiatek:

moje ukochane kłusy - wyciągnięte i poszukiwanie kłusa w kadencji

galopy w trybie praca

a w międzyczasie oczywiście dooooobry koń!

...kooooocham tego konia 😍

edit

abre też kooooocham 😍

wątek zamknięty
Caroline, wybacz wścibstwo, ale... wy coś zamierzacie startować/startujecie czy tylko tak dla przyjemności sobie jeździcie? 😉
wątek zamknięty
Caroline, konika masz booskiego   😜 😍 Trudno by się w takim od zaraz nie zakochać 😉   
wątek zamknięty
wendetta, akurat to jest informacja od dawna publiczna 😉 nie, nie startuję i nie zamierzam startować. jeżdżę rekreacyjnie i na miarę możliwości tego konia, a trenuję (uczę się/staram się poprawiać i rozwijać) dla własnej przyjemności i dla dobra konia. no i uwielbiam na nim jeździć 😀 a on zdaje się też ma z tego dozę zabawy 😉

co do zabawy... luźny galopik pod koniec jazdy...

...nie z mojej sugestii jakoś "samoistnie" przeradzał nam się w to 🤣

🤣
wątek zamknięty
caroline- Kasz wygląda rewelacyjnie!  😍
ot- jaki masz model bryczesów?
wątek zamknięty
Caroline, dżizys, napatrzec się nie mogę! 😜 Będziecie mi sie po nocach śnić! ;D
Swoja drogą (ja nie w temacie).. jaka to rasa?
wątek zamknięty
caroline rycerz, a raczej dama też jest super.. też chce taki dosiad...  🍴  🙂
wątek zamknięty
Lovely, to kingslandy 🙂 (chyba model jessica)

gllosia, to całkowity NN, nic o jego pochodzeniu nie wiemy.

ententa, po trzech latach ciężkiej pracy trenerów wreszcie nie przynoszę im wstydu 😉

edit

policzyłam - w ostatnich dniach wrzuciłam na forum w sumie 42 fotki Kasza, dorzucam jeszcze jedną dla równego rachunku i chwilowo wstrzymuję tę powódź 😉

...co się koniowi nalezy po udanej jeździe?

wiadomo co 😎
wątek zamknięty
caroline rewelacyjne foty  😀

a my ostatnio ciągle zabiegani. To z ostatniego palenia:

i niespodzianka: BLIZNIAKI - zakochałam się normalnie :

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.