disco, super radosna fotka Zairka, nie mogę się napatrzeć jak Ci sie kobyła zmieniła 👍 Wojenka, dwie ostatnie foty absolutnie cudowne rtk, wyglądacie prześlicznie. szczególnie fotka z kłusa mi się podoba 🙂
Zazdroszczę Ci, że masz już za sobą "ogarnięcie" tego konia 🙂. Parisa jest tak delikatna, ze muszę wszystkiego uczyć się od nowa, potwornie ciężko mi się jeździ, ale może w końcu to moje jeździectwo ruszy do przodu 🏇
rtk, wszystko przed toba, szmatello ma 8 lat i rzeczywiscie dzis jest ogarniety, po roku bardzo trudnej pracy i nareszcie zaczyna sie cudowna zabawa treningowa i praca nad tym "jak" zrobi element, a nie "czy" zrobi element.
trzymam kciuki i do zobaczenia we wrocku. masz super material do pracy. takie male porsche 😉
rtk przepięknie puchnie Ci konia i świetnie razem wyglądacie! Nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki za kolejne sukcesy 😅 disco nic nowego nie wniosę, ale nie mogę się powstrzymać- wyglądacie pięknie i w ogóle och ach 😜
zairka, kiedy tylko chcesz możemy pojechać :kwiatek: 😉 z tym, że teraz wsiada tylko trener więc możesz obfocić na pastwisku i pod trenerem. Nawet jutro :P
disco jaka radosc 🙂 Zairka, kobyla nie do poznania. Wojenka cudne rtk pelen profesjonalizm Deb widzialam widzialam i gratuluje. z reszta chyba jechalam po Tobie 😉 szkoda ze ja nie mam tylu fajnych fotek 😉
Jedną taką dam🙂 specjalnie tez dla Burzy ponownie nasza odmiana :kwiatek: