No już się tak nie kryguj! Ja jestem wielbicielką malowanych gniadych, a z taką cieknącą łysinką to palce lizać 🙂 Nic nie mam nowego, nie ma co zaśmiecać 🙂
To teraz jestes fanka malowanych gniadych w siwiznie bo Eklerka do takich nalezy 🤣 To juz robic zdjecia robic 🤬 ( bo ja po cichu podgladam was od nawet nie wiem kiedy)
U mojego też gdzieniegdzie zaczęły pokazywac się siwe włosy. Na siwienie juz trochę za późno, a na siwienie ze starości za wcześnie, więc nie wiem o co może chodzić, świruje mi konina 😁
deb hehe... noo... nie przyznalam sie, bo nie wiedzialam, czy kojarzysz nicka;-) Ale czapraczki są REWELACYJNE🙂😉 Tylko teraz mam problem, czy wybrac zolty czy niebieski🙂😉) Zakochana jestem w obu i wszystkie stare poszly do szafy 😉 hehehe...🙂😉 A Lilka duża jest (175) - to fakt, ale mnie tez Bozia wzrostu nie dala, wiec sie komponujemy na zasadzie przeciwienstw;-)
taggi fajną masz ta swoja babę 😀 Prezentujecie się mniej więcej tak jak ja i Junge: mrówka na słoniu:] Częściej dostarczaj zdjęć, nie żałuj 😅 faraa cudne konie i rewelacyjne zdjęcia 😉