Burza, nazywa się Aztek, ale jak go kupiłam to była premiera Opowieści z Narnii i tak jakoś bezwiednie nazwałam go Caspian- no bo on ma na wszystko czas, poganiać go nie wolno, szata musi być nieskazitelnie czysta i trzeba go traktować z należytym szacunkiem. I tak się przyjęło w stajni, że już nikt na niego Aztek nie woła. Ja jestem sługą uniżonym.
Burza, musiałabyś usłyszeć grupę dorosłych ludzi z trenerem na czele śmiejących się z Caspiana 🙂 Oczywiście urazić go nie śmiemy. xxagaxx, jakie ośle? Jeszcze trochę mu podrosną i złączą się w serduszko
Burza, musiałabyś usłyszeć grupę dorosłych ludzi z trenerem na czele śmiejących się z Caspiana 🙂 Oczywiście urazić go nie śmiemy. xxagaxx, jakie ośle? Jeszcze trochę mu podrosną i złączą się w serduszko
dzięki bogu nie rosną już :P on ma ośle uszy i szyję jak żyrafa :P Dobrze ze mięśnie ma teraz to nie widać tak tego.
Burza no ma na wakacje jabłuszka 🙂 a teraz po goleniu to on taki stalowy jest :/ Mogę was jeszcze pomęczyć kilkoma fotkami mojego kÓnia :P
Burza, nazywa się Aztek, ale jak go kupiłam to była premiera Opowieści z Narnii i tak jakoś bezwiednie nazwałam go Caspian- no bo on ma na wszystko czas, poganiać go nie wolno, szata musi być nieskazitelnie czysta i trzeba go traktować z należytym szacunkiem. I tak się przyjęło w stajni, że już nikt na niego Aztek nie woła. Ja jestem sługą uniżonym.
aaa, i od razu widzę Kaspiana z Opowieści z Narnii 😜 Ale pasuje mu, pasuje 😍
[quote author=mała mi link=topic=14621.msg451025#msg451025 date=1264101581] Lwinka - hala w Zbrosławicach może nie jest nowoczesna, ale za to b. duża i z dobrym podłożem 😉
czy ja wiem czy to dobre podłoże 🤔, jeździłam tam na zawody na kucach MŚl i jest tak sobie, strasznie ciemno i niezbyt duża hala, a podłoże takie sobie, żadna rewelacja, zwykły piach, ubity+organizacja do bani 😵 [/quote]
to chyba w innych Zbrosach byłaś 🙄 Podłoże jest dobre, może nie rewelacyjne, ale dobre. Ciemno wcale nie jest, a hala jest baaardzo duża + druga malutka. Tak więc narzekać nie ma co. A i organizacja całkiem dobra.
ja gdzies jeszcze mam foty z plazy w Sopocie jak na hipodromie bylismy :P to dopiero bylo wieki temu 😀 Marian niecale 4 lata mial wtedy. ale to w domu bym musiala poszukac, na laptopie ani na serwerze ich nie mam niestety
enklawa Fantastyczny konik, piękną ma budowę 🙂🙂 Uwielbiam takie silne koniki. Jest baaaaardzo ogierzasty (męski) 😉 Ciasteczko 🙂🙂 Pewnie lubi pobrykać? 😉
jakość naszego zdjęcia słaba, robione tylko telefonem