Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

breakawayy - sliczne zdjęcia - nie wspominajac juz o źrebolku

A ja tez mam zdjecia 🤣 szkoda, bo tylko padokowe, ale i tak sie pochwale 😉

wątek zamknięty
taggi
ależ ona długa! koń rodzinny normalnie  😀
ps. nadal pamiętam jej zdjęcie pt. wściekła i świat należy do niej  😉
wątek zamknięty
Kilka nowych  fotek 🙂

Mujahid

Mihrab

Razem,czyli end of love  🤣

Rozczochrani 😉

wątek zamknięty
kate tak tak... ona jest długa jak rasowy kabanos. Na szczescie ostatnio troche lepiej sie zachowuje (czasem nawet uszy nastawia do przodu 😁 ) choć charakterek ma i aniołkiem nigdy nie będzie 😀iabeł:
wątek zamknięty
madzixx, taggi  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza, no to plus stwierdzone rok temu COPD plus chyba jakieś tło nerwowe, bo kaszle w tak dziwnych momentach, że w ogóle nie mogę tego rozszyfrować:/ ale będę molestowała weta żeby przyjechał do nas na oględziny to może uda się temu jakoś zaradzić.. chociaż trochę!🙁
a łaciaka więcej chwilowo nie mam, ale mam jeszcze jakieś z tamtego dnia pozostałych misiaków🙂
był Banderas, była Lorrie to teraz Rewir i Elektor🙂

wątek zamknięty
Wojenka jak mi się araby nie podobają, tak na twoich zdjciach  😍 😍 😜 😜 Piękne!!
wątek zamknięty
breakawayy - sliczne zdjęcia - nie wspominajac juz o źrebolku

A ja tez mam zdjecia 🤣 szkoda, bo tylko padokowe, ale i tak sie pochwale 😉

sliczna 😜
P.S czy n ostatiej fotce widze izabelke od P. Gidzinskiego/? 👀
wątek zamknięty
Dzięki Zairka :kwiatek: A wzroku tylko pozazdrościć🙂😉 Malinka we własnej osobie 🏇 (stajniana maskotka)
wątek zamknięty
Breva, miśki śliczne jak zawsze - i brudne heh 🙂
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny, brudny kasztan w kolorze czekoladowo-miedzianym, ale poczekajcie do lata, wtedy dopiero jest ciekawa 🙂
a to jeszcze jedno  :kwiatek: ( w jarpolowym padzie)
wątek zamknięty
Wojenka - Twoje konie są cudowne  😍
wątek zamknięty
Dawno nas tu nie było 🙂
Mój 8-letni  (już!) łaciat wiosenną porą
wątek zamknięty
margaritka Nathan już taki duży??  😲  Pięknie wygląda  🍴

Szafirowa Cudnie wyglądacie  👍
wątek zamknięty
Dawno mnie w tym wątku nie było 🙂 W niedziele moj Rudy był na padoku ze swoim kumplem, 2 letnim ogierem ślaskim 🙂 O dziwo lubią sie nawet. Miziaja sie przez płotek, Pinio nie musi pokazywac ze jest ważny, bo Klakier od razu na poczatku okazuje uległosc, wiec jest cisza i spokój 🙂Oczywiście sa oddzielone płotem od siebie, bo pewnie skonczyło by sie to jednak nieciekawie.
Staly cały dzien na przeciwko siebie i strzelały głupie miny 🙂

I Klakier w całej okazałości  😍 😍 😍
wątek zamknięty
Rivik, co macie za siodełko? A maść cudna, taka inna.
Hypno, to już jakiś postęp, super! Pewnie nawet taki kontakt z koniem to jakaś zmiana in plus w życiu Pinia 🙂
wątek zamknięty
tj prestige arezzo  😀
wątek zamknięty
Hypnotize wszystkie zdjecie sa ladne🙂😉
wątek zamknięty
Wojenka Breva Hypnotize ślicznie 😀

Zdjęcia z ostatniej lonzy i wczorajsze.
wątek zamknięty
taggi - grzywa! no cudo 💘 btw gdzie stoisz? za skarby nie moge skojarzyć co to za stajnia? :P
Wojenka - Nie lubię arabów, są tysiące powodów. Pracowałam z nimi troche.. Nie, nie.. Fakt, faktem zdjecia fenomenalne. Ładniutka jest 😉 Więcej, więcej!
Breva brudny koń = szczęśliwy koń! Czego więcej chcieć .. Może luzaka, co by to doczyścił 😁
rivik ale ma odmianke na pyskiu, więcej fot prosze! 🙂 I ten padzik, mm 🙂
incognito oglądam sobie Was na fotoblogu, świetny jest 😀
wątek zamknięty
Shantowadziękuje,bardzo miło mi to słyszec 😡
wątek zamknięty
Co prawda nikt się za nami nie stęsknil ale pomecze was jeszcze trochę:

i na koniec pies który zainteresował się padliną  😉 :

wątek zamknięty
Brzasktu się mylisz,bo ja co dziwne,bo Cie nie znam,ale często myślałam co u Ciebie i koni tym bardziej,że kiedyś dośc czynnie uczestniczyłaś w życiu forum.Jak tam koniska?Jeździsz dalej dwa czy tylko jednego?Wybacz,ale imion nie pamiętam 😡
wątek zamknięty
incognito , Moje konisko dobrze. I tylko on jest na zawsze  😉

resztę dostaję tylko do zajezdzenia. ostatnio była blanka, siwa ktora została sprzedana i teraz stoi ze mna w stajni, nadal mam od czasu do czasu przyjemnosc na nią wsiąsc bo to naparwde super koniuch. A inny juz czeka na mnie i jakos pod koniec lipca pewnie zacznę prace na lonzy
wątek zamknięty
Brzask a co z Akrobatą? Pracujecie dalej?
wątek zamknięty
Raven, z akrobata nie pracuje juz jakos od paź lub listopada, poza tym przeprowadził się niedawno do innej stajni.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Brzaskrozumiem i życze powodzenia na zawodach do których jak doczytałam w innym wątku się szykujecie :kwiatek:
korsikfajny naczółek 😀
wątek zamknięty
Ło MATKO toż to zgroza  🤔zok:
pies zjada konia   🤣
uważaj bo ci zaraz TV naślą i oskarżą ze znęcasz się nad zwierzętami a psy karmisz padliną
wątek zamknięty
Shantowa - grzywe podcinałam akurat chwile wczesniej🙂 ciesze sie, ze sie podoba, bo ja talentem fryzjerskim raczej nie jestem  😉 A co do pensjonatu... zapraszamy do Smolca 🏇
Brzask

Co prawda nikt się za nami nie stęsknil ale pomecze was jeszcze trochę:
nie kokietuj tutaj, tylko wstawiaj wiecej zdjec😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.