Forum towarzyskie »

Rusza moja strona - uwagi , propozycje , ciekawe pomysły

No widzisz to też jest konstruktywna uwaga !!!!

Wywalę jak będę miał inne.
Nie wygląda to zbyt profesjonalnie, poza tym to mało bezpieczne, wiec zapytałam =)
Dawno już nikt nic nie napisał, a strona ciągle ożywa.

Może coś - ktoś?
rider1, dobrze byłoby dodać godziny startów jeśli znacie bo my chyba w niedziele będziemy trzymać kciuki na miejscu 😉
Jak poznamy to wrzucimy 🙂

ooo nie, błagam, nie rozciągaj zdjęć!!!
ooo nie, błagam, nie rozciągaj zdjęć!!!

Ok - tu będzie LOGO , ale taki napis mnie drażnił i wypełniłem ramkę Nepalem.

PS. Pozrowienia dla Riposty od "rozciągniętego" tatusia
dziękuję w imieniu małej (choć nie takiej małej) 🙂
Jeśli chodzi o zdjęcie Nepala w zakł. stanówka to przydałoby sie inne, lepsze ujecie.
To prawda.

Generalnie zdjęcia nie są nasza mocną stroną. Ruszyliśmy z FC D zimą i okazało się , że nie mamy fajnych zdjęć. Przyjechał fotograf - to mu sprzęt zamarzł. Teraz sesję zrobimy na wiosnę. Popstrykamy wszystko, od koni zaczynając na kibelku w siodlarni kończąc. Fotograf czeka na nasz sygnał. Na razie zima trzyma.
jakieś fajne  z krosu by sie też nadało - a takich to na pewno macie sporo na podorędziu
No niby tak.

Choćby w galerii.

Się zrobi .

🙂

Poza tym czekam na artykuł, który obiecała mi napisać o Nepalu jedna z forumowiczek....

Ale zanim się doczekam, wrzucę inne zdjęcie.
w "treningu" wspomniany jest jurek krukowski i napisane jest że wiecej o nim w "gościach" ale nie ma go tam...

jestem z mapką dojazdu 🙂 czesto korzystam. czesto podaje się dwie- taka z wiekszym obszarek prezentująca usytuowanie obiektu względem jakiegoś miasta plus druga- z bliskim dojazdem od jakiegoś punktu
w "treningu" wspomniany jest jurek krukowski i napisane jest że wiecej o nim w "gościach" ale nie ma go tam...

Już jest. 🙂
sugerowałabym zmianę: dziś chciałam coś koleżance pokazać i zanim znalazłyśmy....

Ofertę wywaliłabym wyżej - wyjęłabym z zakładki `ośrodek`
wtedy ośrodek mógłby już się nie rozjeżdżać na infrastrukturę, bo to by było oczywiste....

Silwuple.

Tak chyba jest bardziej czytelne.

Cały czas jestem otwarty na dalsze uwagi.

Logo - się robi. Reszta pewnie zostanie.
popraw z sypmatia na sympatia w gościach przy foto W&W 😉
poza tym gratuluje.
przyjemnie się czyta 🙂
hm, nie jest to "wymóg", ale skoro macie taką "rodzinnie rozbudowaną" stronę myślę, że pasowałby dział "nasze konie".

super że uzupełniacie aktualności i można to przeczytać, lubię taki rzeczy, ale szkoda, że nie ma bezpośredniego odnośnika, bo jak rozumiem- z nadejściem nowych gorących tematów, starsze odejdą w niepamięć.
chciałam początkowo zwrócić uwagę, że lepiej w moim odczuciu byłoby, gdyby po kliknięciu w "ośrodek" zakładka infrastruktura sama się otwierała.
myślę teraz jednak, że lepszym pomysłem byłoby po prostu dodanie odnośnika do aktualności. wówczas bedzie można znaleźć historię gorących tematów 🙂 guzik na górze czego innego bowiem dotyczy.
apropos- notka o wkkw w aro zdecydowanie za długa.

wiem, że niektórzy lubią, ale te guziki na górze mnie gubią, wolałabym jedno menu. aktualności i kontaktu długo szukałam. spójnie byłoby to umieścic w jendym menu, ale jak uważacie.

zdjęcia z życia osrodka się powtarzają. w ogóle galeria mało obszerna 🙂
A mi brakuje zakładki "Konie" z opisami waszych rumaków. Ludzie mają dużo miejsca, dla koni też by się coś przydało!
konie - fakt

zrobię coś z tym.

Zakładkę "Aktualności" przerobię na archiwum "gorących tematów"

no i te galerie...

ok. się zrobi

Dzięki za uwagi.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się