Ja byłam w w 2007 i 2008 na obozie w Dziubielach Małych 😀 Organizowanych przez Szkołę jazdy konnej Pa-Ta-Taj z Kani k. Warszawy ( mogę się mylić). Jako że to Mazury, 10 km od Mikołajek i meeega zadupie było super 😀 raczej skoki, ale organizatorzy chcą pokazać tez inne dziedziny, stąd zajęcia z lancami, na beczkach😀, woltyżerka, damskie siodło itp. Koniki różne, widzialam kucyka ale najmniejszy na jakim jeździlam to był konik polski. Tereny przepiękne! Pławienie w Śniardwy jest niezapomnianym przeżyciem 🙂 Ludzie też super, zwariowani ale super się z nimi rozmawia. Mi osobiscie nie podobaly sie zabawy typu "łał jest noc idziemy na podchody" czy inne takie, ale to dlatego, że mam zrytą psychikę i boję się własnego cienia 🤔wirek:
W tym roku wybieram się chyba na studencki, i mam pytanie, czy ktoś z was był może z PTT na takim studenckim?
No i byłam jeszcze w szczyrku, w stajni na kamieńcu. Bardzo dużo się nauczyłam jak na swój ówczesny poziom i super sie bawilam. Kadra genialna, konie też. Wszystko! I co dla mnie było ważne konie zajmowały nam 24 h na dobe. Niestety dowiedzialam się, że w marcu stajnia się spaliła... 😕 na szczęście konie udało się uratować, ale nie wiem co z obozami...
o ch** chodzi do cholery 🤔 ? samo "ciach" nic nie mówi, a dałam info o obozie jeździeckim w wątku o obozach jeździeckich. więc chyba jak najbardziej w temacie. piszę na forum, a nie PW, bo wkurzają mnie już te sytuacje, które non stop się tu dzieją, wątki porozrywane i same "ciachy". 🤔
niestety, nie mam czasu przejrzeć całego wątku, ale jestem ciekawa, czy posty instruktorów/właścicieli/marketingowców renomowanych ośrodków jeździeckich też są ot tak "ciachane" 😉 😤 😤 😤
[quote author=pawel_asola link=topic=14237.msg1007934#msg1007934 date=1305203172] ja na wyjazdy z końmi albo bez polecam Łukowe, właśnie wróciliśmy z rajdu :-)
w ubiegły wtorek wróciłam z rajdu w O.J. Hanka w Lipowej. świetną zabawę i wspaniałe widoki dopełniała prawdziwie wiosenna aura, a Skrzyczne zaskoczyło nas zalegającymi płatami śniegu! gorąco polecam.
Był ktoś może w Lewadzie ?? Bo myślimy z koleżanką by tam pojechać ... 👀
Kamita01 ja byłam w Lewadzie i w sumie polecam szczególnie jeżeli interesuje Cie ujeżdżenie. Konie są w porządku na koniec organizowany jest sprawdzian-zawody 😉 są dwie hale wiec brzydka pogoda nie jest problemem
A zna ktoś może jakieś dobre obozy o profilu skokowym/WKKW? Preferowałabym w ogóle wyścigi al wiem ze takich obozow nie robia xdd Coś z dwoma godzinami jazdy minimum, na 12-14 dni, nie mniej? I byleby nie były gdzieś w pomorskim, choć pewnie jak się uprę tak jak dwa lata temu to dokulam się tam no ale jednak zawsze lepiej bliżej.
Ja właśnie chciałam wszędzie byle nie tam. Po pierwsze to za drogo, po drugie to nie wiem ale mi jakoś nie pasuje. Raczej myślałam o czymś w stylu stangret-kielce (nie pasują mi długości turnusów) i Stragony (to samo).
Gauchowata napisz co cię interesuje: rekreacyjka, skoki, ujeżdżenie, a może jeszcze coś innego? 🏇 Ofert jest naprawdę wiele. Osobiście nie polecam obozów konnych w Srebrnej Górze. Byłam tam 2 lata temu i przyjechałam rozczarowana.
[s]poszukuję obozu w województwie lubelskim, mazowieckim, podkarpackim lub podlaskim, na który mogę pojechać z własnym koniem. chcę niezłych warunków dla mnie, trawiastych wybiegów dla konia, dobrej atmosfery, towarzystwa w okolicach przynajmniej 15 lat i trenera, z którego jazd wracać będę z uśmiechem na ustach i głową bolącej od nowej wiedzy 😉. uda się? [/s]
chyba ten post nadaje się do innego wątku. przepraszam :kwiatek:
Hm, czy uczestniczył ktoś w Obozie Jeździeckim w Siedlcach k.Wrocławia -> Stadnina Victor. (ADRES STAJNI) Jeśli tak, jak go ocenia? A może był z własnym koniem ~ tym bardziej jak tam jest?
Był ktoś w Dziemianach? Potrzebuję bardzo pilnie pewnego info! 👀 Ja byłam w Dziemianach na obozie, ale 5 lat temu. Ogólnie bardzo miło go wspominam, fajna atmosfera, tak kameralnie 😉 Moja koleżanka się w tym roku wybiera.