Forum konie »

Obozy jeździeckie

Ma ktoś może jakieś konkretne informacje co do obozu horseworks ?
bardzo mi na tym zależy ; )))

i czy słyszał lub był ktoś na obozie w mariankowie ?  jak wrażenia ?
Ktoś jedzie w tym roku na obóz do Dziemian (stajnia Pegaz)?
Ktosia - z koniem mozna przyjechac do Pcimia 🙂
Chingis orientujesz się może ile się dopłaca za swojego konia? 👀
Witam. Polecam nowy osrodek w górach świetokrzyskich http://osrodek.stangret-kielce.pl/
Zainteresował mnie Wtórek dla małej na obóz letni..
A ja szukam obozu w miarę nie daleko (mieszkam pod Warszawą) ale nie będzie problemu z dojazdem.
Gdzie wybrać się na obóz skokowy?
Bo zależy mi aby nauczyć się skakać dobrze.
No i bez swojego konia, wiec musi byc to miejsce gdzie konie sa dobrze ujeżdżone.
Najlepiej też żeby uczestnicy byli starsi niż14 lat, ale to nie jest konieczne.
prosze zapoznac sie z regulaminem forum
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogloszenie poza watkiem
Pomożecie  🙇
Szukam obozu jeździeckiego w wielkopolsce
Zależy mi na tym żeby nie był meega drogi
Tak mniej więcej od 7 do 10 dni
Znacie jakieś? 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
Dramka i Almerkowa:
Ja polecam obóz we Wtórku k/Ostrowa Wielkopolskiego 🙂
świetna zabawa, byłam  rok temu i wybieram się również w te wakacje ;D
www.spam.com.pl  <----------- strona tego ośrodka
są wspaniałe konie i kucyki, super atmosfera
2 godziny jazdy konnej dziennie, ogólne uczestniczenie w życiu stajni 😉
kompetentni, fajni instruktorzy i jazdy dostosowane do umiejętności jeźdźców
i stawek do pławienia!

wszystkie informacje dotyczące turnusów - na stronie 🙂
pozdrawiam, Dominika.
Almerkowa 🤔trzałka: Zapraszam do Leśnego Dworu: www.lesny-dwor.com
Jak masz jakieś pytania, możesz pisać PW.

P.S.: Almerkowa od Almery ze Święciechowy? 😉
A wy wiecie cos o obozach skokowych w zachpom.- pom ? jak nie oboz to cos na wlasna reke 😉 wynajecie pokoju + treningi .. Co polecacie ?
Wybieram się t tym roku do stajni pestka koło Kołobrzegu
Był ktoś tam ?? Jak tak to warto tam pojechać ??  😜
Ja polecam obozy letnie w Gutowie, Stadnina Studniewskich.
Pomijając wspaniałą atmosferę,  ważne jest to, że tam na prawdę baaardzo dobrze uczą!  😉 Uwielbiam te obozy, dwie jazdy dziennie, zawody na koniec, duużo skoków ;-)
podział na grupy.

😅 😅 😅
http://studniewski.pl/index.php?pokaz=oferta
nightmare  ile trwa jedna jazda? Dostaje się jednego konia na turnus, czy jeździ się na różnych? Jak duże są grupy?
Gutów zgadzam się, jak najbardziej polecam  😀
Jazdy trwają raczej 1h i są 2 razy dziennie. Co do koni to zależy ile osób jest na turnusie. Jak jest sporo to jeden koń przypada na 2 osoby. Jeżeli Ci nie odpowiada to możesz, jeśli jest taka możliwość, jeździć na innym. Na turnusie jest jakoś ok. 25 osób (nie liczyłam 🙂😉 Jednak w takim wypadku każda grupa zaawansowania podzielona jest jeszcze na dwie, tak że na jazdach tłoku nie ma.
dokładnie tak jak powiedziała Kara1132
jednak rok temu jazda trwała około 1h20 min lub 1h 30 m
nightmare na jakim turnusie byłaś? może się spotkałyśmy ?  😀
Ha, ja osobiście polecam obozy w Zbrosławicach, na wyżynie śląskiej. 😀
www.zbroslawice.info.pl
4 razy tam byłam. XD W tym roku też jadę ale nie na obóz. 😀
Ja byłam w 2009r. w Runowie (pałac pod bocianim gniazdem) -www.runowo.pl . Jak dla mnie jazdy kicha trochę Tereny mogą być,konie fajne,ale do stajni nie można chodzić- można,ale jak się zbierze grupa i wtedy z opiekunem 🤔 Ocena 5-10 . Taki zwykły obóz rekreacyjny 🙄

A jedzie ktoś w te wakacje do Annopola ?  😀
Jeżeli uda mi się zająć miejsce to jadę z własnym koniem 👀
Kto wie cokolwiek na temat obozów w OJ krysmann?  👀  http://www.kjarat.republika.pl/index.html
nightmare na jakim turnusie byłaś? może się spotkałyśmy ?  😀

ostatnim 🙂
znacie może jakieś w miarę TANIE  i KORZYSTNE  obozy jeździeckie w województwie LUBUSKIM  ? Zależy mi o jakiś  w okolicach Zielonej Góry najlepiej ;p Ale na terenie LUBUSKIEGO  chcę czegoś poszukać ;]
A znacie jakieś obozy bardziej nastawione na coś ambitniejszego ( patrz skoki ), niezadaleko Warszawy, które polecacie?
Bo właśnie mam problem z wyborem :P
Zna ktoś jakieś fajne obozy jeździeckie w woj. Lubuskim  ?
martaedka osobiście nie wiem, ale słyszałam dobre opinie o Pegazie  🙂
Do pegaza nie mam zamiaru jechać ani cokolwiek tam robić - znam "bejbisy" które mają tam "koffane koni$e " i jakoś właściciele stajni  jak i instruktorzy mi nie odpowiadają. Znam ich wszystkich ...  Może ktoś zna coś innego ?
Ehh nie wiedziałam  🙂 wiem że jeszcze jest Rancho Gryżyna, ale o tym to nie mam żadnych informacji  🙂
a ja byla w stajni "pegaz" i uwazam ze to swietne miejsce. wiele osob sobie chwali tamtejsze rajdy stacjonarne i wedrowne i wracaja regularnie co roku :P
Kobity
potrzebuję Waszego wsparcia. Chciałabym uatrakcyjnić organizowany przez mój klub obóz sportowy .
Czy możecie mi podpowiedzieć, co powinno jeszcze sie znaleźć w programie takiego obozu? ❓
już sprawdziły się wykłady (dużo wykładów), ćwiczenia, próbne egzaminy i chciałabym coś ekstra tylko ... brakuje mi pomysłu.

Jeśli w ciągu tygodnia czegoś super nie wymyślę, wówczas szef zmieni profil tego obozu na zwykły dla dzieci (super sprzedający się).
Help ❗

ps. aby nie zaśmiecać wątku piszcie proszę na pw
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się