Hehe dziewczyny, tak naprawdę , skarb robi taką minę przy podpinaniu popręgu, próbując się jakoś wywinąć od jazdy wzruszającym spojrzeniem .. 👀 Tunrida, ty nie każ dla Caroline stawać na głowie, tylko dla jej konia, to będzie trudniejsze do wykonania 😅
Tunrida, ty nie karz dla Caroline stawać na głowie, tylko dla jej konia, to będzie trudniejsze do wykonania 😅
trudniejsze? nieeee 😉 ...masz marchewke? 👀 (niestety wlasnie tego fotograf nie uchwycił, ale akurat podczas tamtej "sesji" za którymś powtórzeniem... piasek był i na czole i w grzywce 😉)
A propos stawania na głowie mojego konia. Przeglądając zdjęcia zacznę podejrzewać, że on to po prostu lubi. 😲 Czy takie drastyczne też nadaje się do koniokrytyki? Zaznaczam, że przeszkoda miała góra 40 cm !
[quote author=kare_szczescie link=topic=1408.msg190062#msg190062 date=1235943415] Uwaga! 😀 Oto mój mądry koń, który wyszedł z założenia, po co skakać jak można przejść pod? 🙂
[/quote] skubany 🤔 🤔 😂 😂 a drąg spadl? bo niedowidzę 😁
Dzionka pierwszy raz a juz wykombinował jak zrobić zeby woda przestała lecieć😀 wystarczy przciez nadepnąć na węża 😎 mój zbyt często ma taka minę i fot tez mam od groma takich 'smutnych' dlatego nie bedę wstawiać:]