eh jeżeli hkm leci w kulki z cenami to co można o innych firmach powiedzieć? Poza tym osobiście miałam ochraniacze pełne neoprenowe yorka i nijak mają się do hkm-a jak dla mnie...
Z HKM'u mam dwie rzeczy, na razie mało użytkowane, więc wypowiadać się na temat jakości nie będę. Aczkolwiek York jest niesamowitym guru niskich cen i dobrej jakości. Mam dwie pary ochraniaczy Pro Soft, 3 czapraki. Jedne ochraniacze mają prawie trzy lata i tylko jeden tylni ma delikatnie przytarty neopren. Czaprak też ma prawie trzy lata i nie stracił koloru, jedynie co delikatnie przetarł się pasek od popręgu, przez moją głupotę. Czaprak Rubio jest małym niewypałem (pikowanie się drze i bardzo szybko paski się przecierają), ale zdarza się najlepszym ... Wiadomo, że teraz kratka wraca w modę, a HKM to HKM, co nie znaczy, że York ma naprawdę całkiem fajne rzeczy. 🙂 To tyle ode mnie. 🙂
Frania: mi sie wydaje że z przodu go nie ma ale to pewnie wrażenie bo lewa sie z koniem i siodłem 😀 Pozatym koń ma siodło na szyji może też dlatego takie złudzenie : D Albo po prostu jestem ślepa :P