Ja będę kupować w empiku na sobotę i na niedzielę 🙂
Wiecie może jakie będą mniej więcej koszta?
Moje znaki rozpoznawcze: Brązowa bluza, Torba z naszywkami Niski wzrost 😉 No i aparat w ręku (mam nadzieje, że nie padnie mi bateria przed czasem...) 😉
no wiec dzis pod wielkim naciskiem ,,mama do auta i jedziemy wkoncu po bilety,, pojechałam i kupiłam choc z malymi przeszkodami pani:,,a my mamy miec takie bilety?,, (nie to moje urojenie😀) ale mam juz i mam sektor H dla Voltowiczów🙂
Ja ładowarkę biorę ze sobą zawsze , u góry za tylnymi rzędami sa kontakty , tam ładowałam w ubiegłym roku 😉
o patrz a ja jakoś nie znalazłam ich i ładowałam na zapleczu któegoś ze stoisk :P ja jezcze nie wiem czy bilety kupować musze, mam nadzieje ze jeszcze jakies rozsądne miejsca zostaną
już się o to pytało parę osób ale może jakieś nowe info doszły - bedzie pilnowane przestrzeganie sektorów? czy po prostu jak się siedzi na czyims miejscu trzeba się będzie przesiąść?
Ja i amnestria wybieramy się w sobotę (sektor H ofkors 😉 ) i pewnie być może prawdopodobnie przyjdę też w piątek, chyba że akurat będę dłubac komuś w zębach 🤣 A co do mej konfekcji, jeszcze nie wim :P
Na Torwarze ma nie byc Bartka Goszczyńskiego , jednocześnie jest Arezzo , możliwe , że nie będzie też Siwego 🙁 Z dobrego źródła wiem , że nie wiadomo czy będzie .
bedzie pilnowane przestrzeganie sektorów? czy po prostu jak się siedzi na czyims miejscu trzeba się będzie przesiąść?
rok temu nikt nie pilnowal czy siedzisz na tym miejscu, które miałas wykupione. i o ile w piatek było niewiele ludzi i kazdy siadal gdzie chcial, o tyle w niedziele ludzie upominali sie o swoje miejsca, szczegolnie te lepsze 🙂
Bischa a kiedy bedzie wiadomo na 100% czy Siwy bedzie czy tez nie? bo jak rozumiem, to na razie takie gdybynie, nic pewnego?
dla chcacego (i odwaznego) to nic trudnego 😎 zreszta wszyscy voltowicze zawsze siedza w takich malych stadkach, jak sie znajdzie jednego, to od razu poznaje sie jeszcze kilku forowiczow 🙂
no wlasnie, co z evette? probowalam sie z nia ostatnio skontaktowac i cisza 🤔 chyba ze na voltopirach ma nowy nick, a ja jestem tak opozniona ze nie zauwazyłam